1

Téma: TG 20x03

To nemyslíte vážně, vždyť jsem to psal...

323
00:20:49,389 --> 00:20:53,147
Pak ho přepnuli na SPORT,
což zpevnilo zavěšení

323
00:20:49,389 --> 00:20:53,147
Pak ho přepnuli na SPORT,
což přitvrdilo odpružení

Jak chcete zpevnit zavěšení? Jít si rychle odlít ramena z jiné slitiny???

2

Re: TG 20x03

Jezza style... kladivem smile

Davcza napsal:

Jak chcete zpevnit zavěšení? Jít si rychle odlít ramena z jiné slitiny???

3

Davcza napsal:

pro příště víš, proč to nemáš jenom psát, ale hlavně nahrát opravený soubor big_smile

4

Já jsem nedělal korekci tohohle, nechtěl jsem se do toho plést, to je na tom konkrétním překladateli, aby dbal připomínek.

5

Davcza napsal:

Já jsem nedělal korekci tohohle, nechtěl jsem se do toho plést, to je na tom konkrétním překladateli, aby dbal připomínek.

Má pravdu předsedo...

6

Heleďte pustil jsem si to a docela mi to na verzi AFG nesedělo, místy třeba i sekundové zpoždění titulků + někde hrozně dlouhé řádky a ty vysvětlivky v () bych tam vůbec nedával, protože to stejně nejde stíhat přečíst. To znamená, že bych si je kdyžtak ještě vzal na časování, záleží, na jakou to má být verzi.

7

mareti napsal:

Heleďte pustil jsem si to a docela mi to na verzi AFG nesedělo, místy třeba i sekundové zpoždění titulků + někde hrozně dlouhé řádky a ty vysvětlivky v () bych tam vůbec nedával, protože to stejně nejde stíhat přečíst. To znamená, že bych si je kdyžtak ještě vzal na časování, záleží, na jakou to má být verzi.

Vždy stahuji titulky na verze fov.. oni až ted začli dělat dvě

8

mě to na hd verzi časově sedělo v pohodě, ale v gom playeru mi to hází špatné znaky, u s20e02 to bylo ok http://img19.imageshack.us/img19/3479/5sld.jpg

9

aha, já jsem měl verzi AFG, na kteoru jsem časoval i news, tak já to přečasuji a ještě se na to podívám, kdyžtak bych časem udělal i tu verzi TLA

Jirka napsal:

Vždy stahuji titulky na verze fov.. oni až ted začli dělat dvě

10

EmersonAldi napsal:

mě to na hd verzi časově sedělo v pohodě, ale v gom playeru mi to hází špatné znaky, u s20e02 to bylo ok http://img19.imageshack.us/img19/3479/5sld.jpg

přeulož si titulky v notepadu jako ANSII kódování a mělo by to být OK

11

ok díky :-)