26

Re: Top Gear 21x05 - [Vydáno]

stihate to jeste dnes ? ...kdyz vidim ten postup smile

27

"klidně to vydej, třeba na to ještě někdo dneska čeká..."

Ano, někdo na ně čeká, prosím nahrajte je již dnes, když je máte hotové smile

28

spamujte Jirku... smile snad ještě nespí

29

mareti napsal:

Nechci být ošklivý, ale patříte k TGTT, že si tu vydáváte vaše titulky? Schválně se na ně podívám, abych viděl jestli to děláme vážně tak špatně, jak nám je nám občas vytýkáno...

Taky nechci být ošklivý, ale můžu se tě optat, co porušil a proč by měl patřit k TGTT? Jedinou chybu, kterou vidím, je, že si na to nezaložil nové téma, ale když vy ho máte pojmenovaný tak genericky, mne by to taky zmátlo. Ale jinak, můžeš odkázat na konkrétní pravidlo tohoto fóra, co to upravuje? A to o těch vysavačích je vyloženě komické, pokud to píšeš v sekci fóra, která se jmenuje "Titulky" s podtitulem "Diskuze nejenom o našich titulcích." Ale pokud to tak chcete, tak se domluv s ostaníma a změňte pravidla, prozatím nechápu...

Jinak titulky děláte dobře, díky za ně. A vůbec nechápu to brblání na čas vydání, však nikdo nikoho nenutí čekat a koukat na ty vaše, mužou koukat na jakýkoli jiný ne?

30 Naposledy upravil: Jirka (07.03.2014 08:23)

!!! Vydáno!!!

sorry že až dnes, ale včera jsem jaksi už spinkal wink smile

31

tak jsem asi cekal naposled koukal jsem s temito i stemi ''amaterskymi'' a rozdil minimalni jen tamti kluci jsou o dva dny rychlejsi a jeste si nemyslej ze sezrali salamounovo hovno big_smile

32

Ukaž mi kde tu je psáno, že musíš čekat wink

33

Díky moc!

34

marek1036 napsal:

Amatérský překlad
http://ulozto.cz/x3HdjWNf/top-gear-21x0 … 64-fov-srt

Jestli budete dělat titulky i pro další díly, bych bych vděčný. Jestli je budete dávat třeba na ulozto, nebo jinam, byl bych rád, kdybyste to napsali, budu váš odběratel :-) Narozdíl od zdejších překladatelů jste totiž pochopili, co většina diváků chce a že jestli je tam sem tam nějaká ta chybka, na to se*e pes.

35

DeviR1 napsal:
marek1036 napsal:

Amatérský překlad

Jestli budete dělat titulky i pro další díly, bych bych vděčný. Jestli je budete dávat třeba na ulozto, nebo jinam, byl bych rád, kdybyste to napsali, budu váš odběratel :-) Narozdíl od zdejších překladatelů jste totiž pochopili, co většina diváků chce a že jestli je tam sem tam nějaká ta chybka, na to se*e pes.

správne

36

DeviR1 napsal:
marek1036 napsal:

Amatérský překlad

Mluv za sebe...Já osobně (a je náš určitě víc) chci překlad, který odpovídá tomu, o čem se tam baví a néé nějaké výmysly (špatně přeložené vtipy, věty s opačným významem, ...)  + jsem zvyklí na upravené časování.
Že to trvá ve finále 5-6 dní? No a co? To je nějaký problém počkat? Musíte to vidět hned druhý den?
Tak se naučte anglicky, ale to se vám nechce, co?
Nejste ani schopni počkat pár dní, ale prudit překladatele, kteří to dělají ve svém volném čase po práci/škole (VŠ) a zadarmo, to umíte!!!
Pravděpodobně máte ho*no co na práci...potřebovali byste něčím zaměstnat, aby vás ty móresy přešly.

Před 2 lety s rychlostí nikdo tak velký problém, jako dnes, neměl. Každý byl za titulky rád.
Dnes je většina zhýčkaná z jiných seriálů a dožaduje se pak stejné rychlosti i u těch ostatních...hlavně honem, honem na kvalitu se*rem, že?
Pochopte, že jsou překladatelé, kteří se tomu věnují třeba denně 1-1,5 hod. (není to pro ně priorita) a jiní, kteří nemají co dělat a tak u toho sedí i 6 hodin v kuse.

DeviR1: Jestli si koukal na Top Gear s těmi amatér.titulky a chyby v nich nazýváš jako "sem tam nějaká ta chybka, na to se*e pes", tak by ses měl nad sebou trochu zamyslet.

K cizím titulkům...tohle je jejich fórum, tak nevidím důvod, proč by tu měl někdo cizí dávat své titulky (opravdu těžké pochopit, co je na tom divného?). Můžete si je dát třeba na "titulky.com".

Pro ty, kteří stále nechápou, proč to tak trvá...jednou to tu psal Jirka a trochu pod ním i sovick4. Tak čtěte...
http://topgear.sovicka.net/forum/viewto … 3979#p3979

37

Neviete niekto,o com bola tá narážka Jeremyho na CNN v tomto dieli?

38

chipy999 napsal:

Neviete niekto,o com bola tá narážka Jeremyho na CNN v tomto dieli?

reagoval na zrušení talk show Pierse Morgana, který kdysi pracoval v britském Daily Mirror

http://news.sky.com/story/1216151/piers-morgans-cnn-talk-show-is-cancelled