26 Naposledy upravil: Killca (31.01.2011 21:45)

Re: Proč to tak trvá?! Kdy už to bude?! [ODDĚLENÉ TÉMA]

je pravda, ze asi nezijete v tak vyhnile spolecnosti jako ja, me takovahle fraze prijde normalni, ma to pusobit ironicky, prave diky zakonceni smajlem, i tak, znovu se omlouvam za toto nedorozumneni, ne-li pohorseni

27

Killca napsal:

je pravda, ze asi nezijete v tak vyhnile spolecnosti jako ja, me takovahle fraze prijde normalni, ma to pusobit ironicky, prave diky zakonceni smajlem, i tak, znovu se omlouvam za toto nedorozumneni, ne-li pohorseni

My nejsme pohoršení, ale příště to teda budeš muset zkusit líp roll

28

jiste "nejsme pohorseni" ale pises to stylem, ze bys mi nejradsi nasadila jednu tocenou na celist :-D

29

Killca napsal:

jiste "nejsme pohorseni" ale pises to stylem, ze bys mi nejradsi nasadila jednu tocenou na celist :-D

Přesně tak, přesně tak big_smile

30

dobrý den,

předem bych velice poděkoval všem lidem co pracují na překladu TG, protože je skvělá televizní show, ale než prima odvysílá nové díly, tak já budu čekat na důchod a bohužel nerozumím všemu v originálním znění. čili ještě jednou Děkuju, děláte oproti konkurenci špičkovou práci.

Dále bych se chtěl zeptat, jestli nemáte někoho v británii, kdo by to mohl nahrát z televize ale s titulky z telextu (všechny stanice je musí mít kvůli hluchým lidem). jenom mě to tak napadlo, protože jsem si nevšiml že by se to tu někdy řešilo. :-)

31

dark.key napsal:

dobrý den,

předem bych velice poděkoval všem lidem co pracují na překladu TG, protože je skvělá televizní show, ale než prima odvysílá nové díly, tak já budu čekat na důchod a bohužel nerozumím všemu v originálním znění. čili ještě jednou Děkuju, děláte oproti konkurenci špičkovou práci.

Dále bych se chtěl zeptat, jestli nemáte někoho v británii, kdo by to mohl nahrát z televize ale s titulky z telextu (všechny stanice je musí mít kvůli hluchým lidem). jenom mě to tak napadlo, protože jsem si nevšiml že by se to tu někdy řešilo. :-)

Zdravím a jménem sovkovců děkujeme za pochvalu. Uživatel miarka je tuším v Anglii a občas se tu vyskytuje jako zástupce shopu a přispěl i do nějakých diskuzí a tyto titulky.. asi používáme, BBC je určitě vysílá.... a kolegáčkové sem jistě hodí i odkaz....

32

nevim, jestli pri vysilani jsou v TV titulky, nikdy jsem to nestudoval a teda nevim, jestli budou jak dostat ven. Na iPlayeru jsou, ale se zpozdenim a navic nekdy jsou uplne spatne nacasovane a treba rozdelene vety, jako naposled.

33

http://www.addic7ed.com/
Zde se dají sehnat.....  roll  tuším dobře??