26 Naposledy upravil: kit.hl (20.02.2011 18:26)

Re: Top Gear 16x04 - [vydáno]

Jen bych rád všem napsal, že naše finální verze budou vycházet nejpozději 7 dní po odvysílání...
Vymažte tedy odkazy na konkurenci, tedy na kolegy protože TG je natolik skvělý pořad, že by bylo nefér provádět nějaké kejkle a závody kdo dřív.... Humor zde je natolik specifická záležitost, že si mnohé narážky a pointy zaslouží počeštit. Tady vznikají také mnohá úskalí - dohodnout se na určitém kompromisu a dodat vám co nejpochopitelnější narážku, tak aby se nevytratil vtip. Ne vždy se nám to podaří. Nebo se nám občas vytratí i někdo s kým to probíráme.... Bohužel někdy i pod tlakem vašich tužeb po uvedení titulků, věci uspíšíme a vše není jak jsme si přáli.No věřte mi, že 6 dní není mnoho....proto jsem napsal, máte i jiné možnosti. Ti co naše titulky znáte, víte, že držíme jistý standard... Tak Vám všem děkuji za trpělivost a zůstaňte věrní TG! A můžete i nám!
Věřím, že kolegové ze sovička.net sdílejí podobný názor, ale musím napsat, že zde v tento okamžik vyjadřuji pouze  ten svůj   wink

27

Ono i sledovat Vaši diskuzi v překladatelském fóru je také zajímavé wink už i to, že teď určitě pochopím o co jde s těmi "nerds" (a nemohu tak již říct, jestli bych to jinak pochytil "wo co go")

28

kit.hl napsal:

V KM jsem znal jednoho Maru a dělal ve videopůjčovně....to jen tak na okraj.  tongue

Tak to jsem já určitě nebyl hmm ... Km jsme si dal do popisku až co jsem si všimnul, že se to tu Moravou (a mnohdy velmi blízkou) jen hemží big_smilewink

Já si na titulky rád počkám! Zatím si čtu a sem tam refreshnu web pro nové info smile

29

big_smile:D 4tu si "konspirační" texty, to je fakt lol

Jinak mi jde ale právě o to, na co se to odvoláte a comnozí nechtějí nebo nejsou ochotni pochopit a uznat smile čekám na kvalitu, abych si mohl patřičně užít další díl Nejvyšší Rychlosti tongue

30

VYDÁNO!!

31 Naposledy upravil: Killca (20.02.2011 22:11)

Supr smile Jinak mimochodem "konkurence" (dle meho spise kolegove) ma ty titulky uz dele, ale take jsou dost krkolomne pro cteni a nektere preklady nejsou uplne koser, je to spis pro lidi, kteri na to hodne spechaj, aby meli aspon zakladni porozumneni hned par hodin po odvysilani

32

Jsem tu uplně nový, Kde se tyto titulky dají stáhnout? Mockrát díky za odpověď

33 Naposledy upravil: Killca (20.02.2011 22:16)

na prvni strance tohoto topicu, jinak zde
http://topgear.sovicka.net/forum/viewtopic.php?id=59

34

Killca napsal:

Supr smile Jinak mimochodem "konkurence" (dle meho spise kolegove) ma ty titulky uz dele, ale take jsou dost krkolomne pro cteni a nektere preklady nejsou uplne koser, je to spis pro lidi, kteri na to hodne spechaj, aby meli aspon zakladni porozumneni hned par hodin po odvysilani

dík  wink

35

Zdarec,
u titulků jsem našel jednu chybičku. Když Jeremy končí se Zondou, říká Bye-bye a tím chce podle mě říct sbohem, ne nashledanou. V tom dalším rozhovoru je potom patrná ta návaznost, když se mluví o tom, že po natočení oznámila Zonda nový model...kdyžtak mi napište, že ne big_smile