76

Re: Top Gear 16x04 - [vydáno]

Saleas napsal:
kit.hl napsal:

53
00:36:21,411 --> 00:36:26,905
že lidé vidí spoustu UFA poblíž
výzkumného leteckého centra?
TOHLE MÁM CHYBU...... UFO    ne Ufa

létající talíře se nelíbí? ja si totiž pod výrazem UFO nepredstavim jen talíře wink

LÍBÍ, ALE JSOU DLOUHÉ.....  wink

77

kit.hl napsal:
Saleas napsal:

Trošku OT ale nedá mi to smile :
kite neporadil bys nejakej jednoduchej programek na upravu casovani titulku(predevsim posunuti celych titulku o par vterin...)

VŠE DĚLÁM V Subtitle workshop....

Díky to samozřejmě není nic proti tvému excelentnímu časování, ale mám seriál, kde titulky nesedej na TVrip co mám stažený a z odposlechu nestíhám wink

78

Saleas napsal:
kit.hl napsal:
Saleas napsal:

Trošku OT ale nedá mi to smile :
kite neporadil bys nejakej jednoduchej programek na upravu casovani titulku(predevsim posunuti celych titulku o par vterin...)

VŠE DĚLÁM V Subtitle workshop....

Díky to samozřejmě není nic proti tvému excelentnímu časování, ale mám seriál, kde titulky nesedej na TVrip co mám stažený a z odposlechu nestíhám wink

jakej ?

79

32-42 musím opravit pár chyb v časování... až to budete mít hotové tak si to ještě vemu.....

80

kit.hl napsal:

32-42 musím opravit pár chyb v časování... až to budete mít hotové tak si to ještě vemu.....

No já už to měl, ale nevím či so to nevzal už jarousek, nějak s námi moc nekomunikuje. Ale celekm mě zajímá kdo si to pořád stahuje???

81

Jak asi víte pánové z tgearu už mají dávno vydáno a mi to nedalo a podíval jsem se na ně. Přiznám se, a nechci je nijak shazovat to rozhodně ne, udělali velký kus prácce a každý má svůj styl, ale ty jejich titulky jsou takové "jiné". Mají tam až moc slangových výrazů a nejvíce mi vadí to jejich ...ej na konci slov. Tohle si podle mě Top Gear vůbec nezaslouží. Nemyslím si, že by všichi tři mluvili až tak nespisovně. A taky spoustu věcí vynechali, pár nepřesností v překladu a tak a to jsem dojel sotva na začátek novinek a musel jsem vypnout, nechci ci kazit tak dobrý pořad.

Toť můj názor. Jak už jsme řekl, každý máme jiný styl a každému se líbí něco jiného a to jejich je velmi umělé.

82

kit.hl napsal:

jakej ?

Britská klasika A bit of Fry and Laurie...

83

Saleas napsal:
kit.hl napsal:

jakej ?

Britská klasika A bit of Fry and Laurie...

No to vypadá slušně.... Musím se na to mrknout

84

to JIRKA!!  ...ej na konci slov. Tohle si podle mě Top Gear vůbec nezaslouží

S TÍMTO SE NAPROSTO ZTOTOŽŇUJI..... ABSOLUTNĚ AŽ ZA HRANU PŘEHNANÉ.....Umělé chlapáctví....

85

kde to vázne ???

86

kit.hl napsal:

kde to vázne ???

To nevíme, jaroušek si vzal jednu z částí a dva dny se neozval.

87

michaella napsal:
kit.hl napsal:

kde to vázne ???

Pokud chybí jedna část složte to...a je-li to gramaticky ok..... opravím to časování a ven s tím!!!!!!!!!

88

kit.hl napsal:
michaella napsal:
kit.hl napsal:

kde to vázne ???

Pokud chybí jedna část složte to...a je-li to gramaticky ok..... opravím to časování a ven s tím!!!!!!!!!

Nechybí jedna z částí, chybí tři části. Zatím je hotovo jen 13-32. On si vzal další (45-60) a od té doby o něm nevíme.

89

????   Jsou tam opravené gramatické chyby ???? 
Jirko?? NAPIŠTE MU !!

90

kit.hl napsal:

Jirko?? NAPIŠTE MU !!

Gramatika udělaná není, vždycky čekám na jarouška. Ale není problém tu gramatiku udělat.

91

kit.hl napsal:

Jirko?? NAPIŠTE MU !!

Napsal jsem mu maila, čekám na odpověď.

92

Jinak je hotová pouze Zonda, a noviky (tam chybí jeden ten řádek) a zbytek má jarousek.

93

ajajaj.... někde nám to soukolí drhne.... Kruci tak mi to ani dnes asi nedoděláme???  roll

94

kit.hl napsal:

míšo a to časování opravené co jsem ti poslal je tam??

Mám to zatím u sebe. Chtěla jsem si ty části spojit, podívat na celek a vyhodit, ale teď nevím, jestli mám čekat na jarouška nebo to dodělat.

95

michaella napsal:
kit.hl napsal:

Mám to zatím u sebe. Chtěla jsem si ty části spojit, podívat na celek a vyhodit, ale teď nevím, jestli mám čekat na jarouška nebo to dodělat.

To je to, vím že si bral tu poslední část, ale nevím jak ty ostatní, at to zase nedopadne jako u toho 1. dílu tuším. Raději bych počkal až se ozve. Jestli vyjdou dneska nebo zítra je celkem jedno ne už?

96

Jirka napsal:
michaella napsal:
kit.hl napsal:

To je to, vím že si bral tu poslední část, ale nevím jak ty ostatní, at to zase nedopadne jako u toho 1. dílu tuším. Raději bych počkal až se ozve. Jestli vyjdou dneska nebo zítra je celkem jedno ne už?

Počkáme, počkáme, ale je blbý, že nevíme jak dlouho máme čekat.

97

Jirka napsal:
michaella napsal:
kit.hl napsal:

No jedno to možná je .... ale když už nad tím sedáváte do 1v noci a první bylo hotovo někdy ve středu....tak mě to lehce irituje... Neděle by se měla stát posledním možným termínem!! Dělá nás na tom tolik, že si nemůžeme dovolit to protahovat. A MĚ TO VADÍ. A VADILO MI TO I ZA SOVKY...i když za to nemohl a měl mnoho důležitějšího na práci. To sice chápu, ale to si můžu dovolit pokud na tom dělám sám. Ne pokud se na tom nadře, sice jen "pro zábavu" hafol lidí.... Na to je nás tolik, že se máme jasně dohodnout! NEZÁVODÍME, TO NENÍ TEN DŮVOD!! Ale všechno má mít svůj řád....NIKOHO NEKRITIZUJI A NENAPADÁM. TO JE MŮJ NÁZOR.   tongue

98

Je třeba jasně napsat: jaroušku, to neděláš dobře s tou korekcí, to se ti vymstí....  hmm

99

kit.hl napsal:
Jirka napsal:
michaella napsal:

No jedno to možná je .... ale když už nad tím sedáváte do 1v noci a první bylo hotovo někdy ve středu....tak mě to lehce irituje... Neděle by se měla stát posledním možným termínem!! Dělá nás na tom tolik, že si nemůžeme dovolit to protahovat. A MĚ TO VADÍ. A VADILO MI TO I ZA SOVKY...i když za to nemohl a měl mnoho důležitějšího na práci. To sice chápu, ale to si můžu dovolit pokud na tom dělám sám. Ne pokud se na tom nadře, sice jen "pro zábavu" hafol lidí.... Na to je nás tolik, že se máme jasně dohodnout! NEZÁVODÍME, TO NENÍ TEN DŮVOD!! Ale všechno má mít svůj řád....NIKOHO NEKRITIZUJI A NENAPADÁM. TO JE MŮJ NÁZOR.   tongue

Já se ti kite nedivím. Já jsem včera čekala do půl jedné, že se objeví alespoň jedna část. A pak bych byla schopná u toho sedět do tří, abych to nezdržovala, ale bohužel.

100

michaella napsal:
kit.hl napsal:
Jirka napsal:

Já se ti kite nedivím. Já jsem včera čekala do půl jedné, že se objeví alespoň jedna část. A pak bych byla schopná u toho sedět do tří, abych to nezdržovala, ale bohužel.

Řekněme to takhle: Míšo vem si ten začátek a hosta, já teď projedu to poslední a hotové. A pro příště zavedeme krutý režim tongue smile