1

Téma: !!ANKETA!! Stránka s titulky

Vzhledem k tomu, že si sovka udělal trochu času a upravil hlavní stránku s titulky, tak si dovolím utvořit menší anketu na téma, zda jsou lepší než předtím nebo ne.

Za mě 100% Ano

2

Re: !!ANKETA!! Stránka s titulky

mě se to bílé líbí víc, nemusim moc černé pozadí, na tom se hůř hledá...

3

je to přehlednější, ale černá byla hezčí

4

Scotia napsal:

je to přehlednější, ale černá byla hezčí

Přesně ta černá byla příjemnější tohle barvně bije tdo očí ale zzměna je zivot

5 Naposledy upravil: caldrl (11.07.2011 20:47)

mě se nový design líbí o 100% více než předchozí černý. a ta sovička v pravém horním rohu je dokonalá tongue

6

libi se mi vic nez predtim, urcite prehlednejsi

7

díky za reakce, rozhodně to nemusí být finální verze - prioritně totiž šlo o to, aby stránka byla přehlednější, což soudě dle vašich reakcí se i celkem povedlo. Určitě se to ještě může změnit, přeci jen je ta stránka dost prázdná.

a co se týká designu... je to jak píše caldrl, ta sova mě prostě uchvátila, tak jsem jí tam musel dát cool

8

michaella napsal:

Otevři si titulky v poznámkovém bloku, dej uložit jako a změň kódování z UTF-8 na ANSI a pak by to mělo fungovat. ....

9

TAK JSEM ZKOUSEL podle Michaelli to kodovani,ale kdyz dam ulozit jako tak v kodovani uz se mi rovnou ukaze ANSI takze nemusim nic menit a porad tam mam misto pismenek otaznicky.no nic nevadi,kazdopadne moc diky za snahu a za radu:)

10 Naposledy upravil: Mettify (13.07.2011 20:01)

Tak zkus Windows-1250 (někdy označované jako CP-1250). To mi funguje na 100% všude kde sem to zkoušel ;-)

Jinak design - v jednoduchosti je síla, líbí se mi to, možná bych jen dal světlejší barvu (prostě jinou než černou) těm názvům titulků, které ještě nebyly vydané.