Téma: !!ANKETA!! Stránka s titulky
Vzhledem k tomu, že si sovka udělal trochu času a upravil hlavní stránku s titulky, tak si dovolím utvořit menší anketu na téma, zda jsou lepší než předtím nebo ne.
Za mě 100% Ano
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » !!ANKETA!! Stránka s titulky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vzhledem k tomu, že si sovka udělal trochu času a upravil hlavní stránku s titulky, tak si dovolím utvořit menší anketu na téma, zda jsou lepší než předtím nebo ne.
Za mě 100% Ano
mě se to bílé líbí víc, nemusim moc černé pozadí, na tom se hůř hledá...
je to přehlednější, ale černá byla hezčí
je to přehlednější, ale černá byla hezčí
Přesně ta černá byla příjemnější tohle barvně bije tdo očí ale zzměna je zivot
mě se nový design líbí o 100% více než předchozí černý. a ta sovička v pravém horním rohu je dokonalá
libi se mi vic nez predtim, urcite prehlednejsi
díky za reakce, rozhodně to nemusí být finální verze - prioritně totiž šlo o to, aby stránka byla přehlednější, což soudě dle vašich reakcí se i celkem povedlo. Určitě se to ještě může změnit, přeci jen je ta stránka dost prázdná.
a co se týká designu... je to jak píše caldrl, ta sova mě prostě uchvátila, tak jsem jí tam musel dát
Otevři si titulky v poznámkovém bloku, dej uložit jako a změň kódování z UTF-8 na ANSI a pak by to mělo fungovat. ....
TAK JSEM ZKOUSEL podle Michaelli to kodovani,ale kdyz dam ulozit jako tak v kodovani uz se mi rovnou ukaze ANSI takze nemusim nic menit a porad tam mam misto pismenek otaznicky.no nic nevadi,kazdopadne moc diky za snahu a za radu:)
Tak zkus Windows-1250 (někdy označované jako CP-1250). To mi funguje na 100% všude kde sem to zkoušel ;-)
Jinak design - v jednoduchosti je síla, líbí se mi to, možná bych jen dal světlejší barvu (prostě jinou než černou) těm názvům titulků, které ještě nebyly vydané.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » !!ANKETA!! Stránka s titulky