Téma: Česká auta v Top Gearu
V čase 00:56:06 můžete v tomto díle vidět na okamžik Oktávku před face liftem :-)
Oktávka v Sýrii? WTF
Kdo si taky všiml?:)
//edit sovick4: přejmenování tématu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Zajímavosti » Česká auta v Top Gearu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
V čase 00:56:06 můžete v tomto díle vidět na okamžik Oktávku před face liftem :-)
Oktávka v Sýrii? WTF
Kdo si taky všiml?:)
//edit sovick4: přejmenování tématu
Já A nepřijde mi to, až tak divné
Škodovky už jsou dnes všude...
A když už sme u Škodovky, nehorázně se těším na Jeremyho test Yetiho
A když už sme u Škodovky, nehorázně se těším na Jeremyho test Yetiho
No tak to jsem taky zvědavý, ve kterém díle to bude?
jj škodovky sou všude, byla tam i stará Fabie, když dojeli do hotelu :-d Nejvíc se mi líbily ty jejich SPZ takový arabský klikihaky :-)
Fabia čas 58:16 ze zadu
ajo lol te fabie jsem si nevšim luxus
Je tam i felicia pick up v čase 57-41
ajo felda jak vy si toho všímáte
v čase 57:24 tam je pro změnu zelená felicia pick-up
Pokud se nepletu tak stará fábka stojí i před barákem ve vjezdu v díle tuším 15x06 ?!? Jak jezdí se starýma sporťákama s anglie, které jsou tak "super" (ve skutečnosti znám dost lidí, kteří je opravdu vlastní i u nás a mají je rádi :-) )
(a je to i poslendí díl kde je Stig - mimochodem proč odešel nebo co se děje, jak říkají v americe kde po něm např stříleli?!?) - Jsem nemocnej a ležel jsem v postely - proto jsem hned nestopnul (včera) díl a neověřil fábii a zatím dnes ani negooglil stiga atd. Díky
Sám jsem byl rok a půl zpátky v Izraeli, konkrétně v Tel Avivu a kolik tam jezdí škodovek je až neuvěřitelné, Octavie či Fabie tam jsou opravdu na každém rohu, takže mě to v téhle epizodě nepřekvapilo
já nevím já si všímám děje a hlavních věcí :-D takovýhle detajly co tu píšete fakt nesleduju jako té oktávky jsem si všiml na po1 ale že bych pak sledoval každé auto to ne
Oktávka je taky v DVD Heaven and Hell...
Porazí v drag-race Golfa GTI...
S15E6 55.25 policejni oktavka:)
Třeba v prvním dílu třetí série je v čase 31:38 vidět Octavia RS 1. generace.
Octavia je i v úplně prvním dílu, kdy Jeremy jede pod La Manche nakupovat do Francie
Další Octavia RS 1. generace je v novém indickém speciálu v čase asi 7:28.
já si při sledování někde všiml loga škodovky na jednom autě v pozadí... tuším že to byla bílá fabie...nová, ale čas nevim, až se na to podívám ještě jednou tak si to poznamenám
V indickém speciálu je superb v čase 14:08, a v 01:08:14 je bílý superb II.
oktávka v 18x01
Škoda S2000 (18x05)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Zajímavosti » Česká auta v Top Gearu