1

Téma: 17x05

Možná jste si taky někdo všiml že na konci té jejich detektivky "The Interceptors" jak je záběr na vybuchující vauxhall astra tak tahle astra už jim vybouchla v 15té sérii v 6tém dílu...SPZka i kola jsou stejná tak pouze použili jiný záběr toho výbuchu smile

2

Re: 17x05

tak tam bylo "neoriginálních" záběrů víc, než jen tenhle...ale to mi je nějak jedno smile Spíš mě zajímá jiná věc...

Na 5. díl jsem ještě nekoukal, není čas...ale byl jsem upozorněn, že končí nějak divně. Je to chyba scény, nebo to tak má být? Pátral jsem a dočetl jsem se oba názory...a do teď se neobjevil ani řádný repack, takže snad začínám věřit že to tak mělo být...díky za případnou odpověď smile

3 Naposledy upravil: mareti (25.07.2011 19:20)

hele končí to slovy..."přece by nás neustřihli", a pak tam dala BBC jejich znělku co bude dál vysílat a  ta komentátorka řekla, že chlapci byli varováni...

spíš to vzali jako srandu big_smile taky jsem tomu večer nemohl uvěřit ...

4 Naposledy upravil: Vojtas (25.07.2011 19:42)

Tak jsem konecne taky dostal odpoved na konec. Taky jsem si myslel, ze to je nejaka chyba.

Mimochodem vsimli jste si v te detektivce ve scene kde bouchne maly model lodi s figurinou?

5

taky jsem si všiml, ale přeci nevyhodí do vzduchu člověka big_smile bože

6 Naposledy upravil: ...No...Name... (25.07.2011 20:04)

Toho si nešlo nevšimnout big_smile

Tedy díky za odpověď...jak jsem říkal, nekoukal jsem na to celé nekoukal, takže jsem tam neviděl souvislost smile
Zatím jsem stihl zkouknout jen zmiňovaný začátek...a u toho jsem se dost pobavil smile