1

Téma: Fanouškovský web o Top Gearu

Zdravím, začal jsem dělat web o Top Gearu (www.topgear.unas.cz) a chtěl bych se zeptat na váš názor smile
Jde mi hlavně o tom, aby byl web jednoduchej a přehlednej. Např. teď dodělávám seznam epizod: http://topgear.unas.cz/serie17.html a myslím si, že nevypadá špatně. smile

//edit sovick4: Přejmenováno a přemístěno do správné sekce. Sice je to +/- reklama, ale prozatím to tu nechávám

2

Re: Fanouškovský web o Top Gearu

Web se mi líbí ale myslím že je zbytecnej.. na tgear.cz najdes co potrebujes.

3

nevypada to spatne  a rad bych cetl podobny web o TG, chtelo by to ale aby si to zhruba 1x2 dny aktualizoval, pokud muzu poradit tak bych se nechal inspirovat oficialnim webem TG. Taky nepisou jen o Show, ale kazdy den tam je novy clanek, byt tebou zameril bych se hlavne na TG a jak sem psal a treba hazet tam videa z Youtube.  Je jich tam spousta, o spouste ani nevim.

Jo a abych nezpomel, hod tam radsi odkazy na dily v originale, pokud to teda tohle tema jeste nekdo sleduje, data sem si vsim az ted :-D

4

Web sa mi páči, hlavne jeho prehľadnosť a jednoduchosť, ale rád by som si prečítal nejaké novinky o Top Geari+ na sťahovanie by som vybral už overenú či už anglickú alebo českú verziu+ hodilo by sa možno nejaké upozornenie alebo reklama o našich titulkoch (asi najlepšie link) tongue