26

Re: Top Gear 19x04

Tak hosta teda vezmu.....

27

Ví někdo jak se u nás říká různým výrazům z rugby?

28

Co kdybych si hosta vzal já? Už mam hotovo a mam ještě dost času - do večera to stihnu a ty se můžeš vrhnout na korekci,(chápu správně že jí děláš ty?) protože s tou já pomůžu leda stylisticky -> pravopis moc neovládám. Nebo si ho můžeme ještě rozdělit.

29

Tak ber první půlku hosta.....

30

Beru do 510. wink A jak s tou korekcí? Kdo to teda má na starost?

31

Já a po mně případně Ethan.

separate hub carriers - oddělené držáky náboje ??

32

Jo tak asi těhlice

33

Tak za mě dneska konec, já mám přeloženo, ale zítra bych se na to chtěl ještě podívat a projít si to. Ještě jsem si to neskoukl
jednou s videem tam nevím co jsem tam všechno sesmolil.

34

Já to akorát opravím a pak se může časovat a dávat Ethanovi.... nemusíš se na to dívat s videem

35

Jak myslíš. Já si to chtěl ještě projít, ale koukl bych se na to stejně zase až k večeru a to do té doby asi stihnete nějak dodělat co?

36

Snad jo... fakt by se to mělo do středy udělat, když sme to tam dávali minule, tak konkurence měla 2500 stáhnutí smile

37

Už jsem to říkal Luckymu.... ona to jen překládá (snad, nechci ji nějak shazovat to, odvádí skvělý kus práce), ale my se ještě koukáme na časování a pak děláme korekci řádek po řádku. Ale zase na druhou stranu ona je sama a nás toliko big_smile

Nicméně ještě bude třeba přidat potom do titulků překlady těch otázek co má u Cee'du, ale tentokrát prosím nekrást smile...

Pro dnešek se poroučím, mám toho celkem dost za celý den

38

Tak hosta jsem udělal nakonec celýho, už to jen zkouknu s videem, aby tam nebyla nějaká blbost. Kdyby bylo ještě něco potřeba tak stačí říct. wink

39

No, počkám do večera, jestli jdr79 dodělá news... jinak se teď bude časovat, nebo mám mezitím udělat korekci?

40

Davcza napsal:

No, počkám do večera, jestli jdr79 dodělá news... jinak se teď bude časovat, nebo mám mezitím udělat korekci?

Idem na časovanie wink

41

LuckyX napsal:

Idem na časovanie wink

big_smile Hodně štěstí - většina titulků je dost mimo nebo se nedá stihnout. wink

42

S tím časováním je to jak? Můžu dělat věci v toolkitu, nebo už mi musíš poslat tu přečasovanou verzi?

43

News... done...

Ale s těma ručníma brzdama to byl docela mazec... Jsem zvědav, co z toho vznikne po korektuře... :-)

44

Tak já myslím že to bude vesměs stejné, protože co sem se díval tak překládáš výborně.

45

To Davcza: Díky ;-)

To Jirka: Jen zběžně jsem se díval... V Kia Cee'd (1/2)... Eel je "úhoř", ne užovka... (ne, že by to tuhle divnou část testu nějak vylepšilo... ehh...)

46

Tipy na korekturu:

Message 1: Dnes bude James kreslit na tabuli,
Message 2: Richard na někoho zamává
Message 3: a já uteču před stolem!
Message 8: tedy vlastně, jednou se mě někdo zeptal,
Message 16: Protože provedli to, bůh chraň, že dali pod kapotu
Message 19: To je asi tak střelené, jako dát myši sloní srdce.
Message 21: a to je velmi náročný úkol
Message 28: Byla ideální lečbou hyperkinetické poruchy (Attention Deficit Disorder)
Message 33: Skoro by se dalo nabýt dojmu, že ji navrhli během pauzy na kafe.
Message 35: Dáme mu nějaká zajímavá zrcátka,
Message 38: si teď myslí, že má techniku na zvládnutí 276 koní
Message 64: Zjevně je lepší tato tlačítka nechat napokoji.
Message 73: (Ten) má pět dveří, takže je praktičtější než Opel.
Message 81: udržely věci v suchu a teple, ale také cítíte, jak, ehm....
Message 83: Volant táhne, objevuje se nedotáčivost,

47

OK, většinu jsem použil

48

Jaký je aktuální stav? Je vše přeloženo a připraveno na časování a korektrury? Svoji část jsem ještě trošku poladil.

To Davza:

Message 8: tedy vlastně, jednou se mě někdo zeptal,

Nakonec myslím, že Tvoje verze tedy vlastně, jednou se mě jeden člověk zeptal, je lepší :-)

Poznámka ke Kia Testu (asi pro časovače): Mezi překlad je potřeba přilepit otázky zobrazované na obrazovce:

1. Je rychlejší než předchozí model?
2. Je snadné ji zaparkovat?
3. Vyrábí se na Slovensku? ..... Ano :-)
4. Je možné k ní připojit kytaru?
5. A co když jste prodejce sodíku a úhořů? (tuto část jsem nepochopil, proč ji zařadili, ale přitelkyně říkala, že asi záměrně vybrali co největší a nejnepravděpodobnější blbost..... hmmmm?)
6. Zvládne John McClane používat klakson?
7. Je levnější než Ford Focus?

49

A je to tu zase... Lucky si vzal titule na časování, dal to tady vědět a zároveň s časováním se někdo v těch titulkách vrtal...
Pánové čtěte to fórum, bo jinak to nemá smysl a vrátíme se zpět k souborovému systému a nikdo pak nikam vrtat už nebude!!!

50

Tak časovanie hotové... Dobre že som našiel inú verziu, lebo by som to robil asi tak do soboty. And on that bombshell... smile

jdr79 napsal:

(tuto část jsem nepochopil, proč ji zařadili, ale přitelkyně říkala, že asi záměrně vybrali co největší a nejnepravděpodobnější blbost..... hmmmm?)

Čo páčila sa jej téma ručných bŕzd? big_smile