51

Re: Top Gear 19x04

@ LuckyX: Veľmi ;-)

52

Poznámka: Nevím, čím ste ty titulky proháněli, ale Ł jsou jako L a normální l jako I.

53

jdr, když jsi tam rozlišoval noviny na pravicové a levicové, nebylo by výstižnější nalevo hodit Blesk? Je to dost výstižné s tím Právem? Protože já ho neznám tak aby se to pochopilo

54

Tam je rozdíl politickou orientací než bulvárností. Právo je jakožto bývalé Rudé Právo stále lehce levicové - Blesk je oproti tomu spíše zástupce bulváru, u kterého levá/pravá nehraje takovou roli.

55 Naposledy upravil: jdr79 (20.02.2013 21:50)

Davcza: já jsem dlouho přemýšlel, jestli tam vůbec použít jména českých deníků. Rozhodnutí nechám na Jirkovi.

A pokud ano, tak mi Právo přišlo jako logická volba pro levici, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Právo_(deník)
Stranickým deník komunistů jsou sice Haló noviny, ale to asi moc lidí neví...

No, a ta pravá strana... Přemýšlel jsem i nad MF Dnes, který je známější, ale Lidovky mi přijdou vhodnější...

Viz např. http://www.mediaguru.cz/2013/01/pravico … SU2Zqmi-vw

56

Dokončil jsem korekci a poslal Ethanovi... byly tam nějaké chyby v časování, snad to ještě přečísluje, já jsem se na to s videem většinu času nedíval. Ale časování by se příště mělo dělat až je všechno přeložené, na kopírování jednoho řádku po druhém se můžu vykašlat.

57

Davcza napsal:

... byly tam nějaké chyby v časování,

Ja viem, už sa mi to nechcelo kontrolovať, spoľahol som sa na vás smile

58 Naposledy upravil: Davcza (22.02.2013 23:25)

Mohl by mi někdo poslat titulky od konkurence na mail? Fakt se mi tam nechce registrovat smile Už jsem se sice na nějaké starší díval ale tohle bude lepší když to mám v živé paměti. Chci srovnat.....

59

Davcza napsal:

Mohl by mi někdo poslat titulky od konkurence na mail? Fakt se mi tam nechce registrovat smile Už jsem se sice na nějaké starší díval ale tohle bude lepší když to mám v živé paměti. Chci srovnat.....

Slečna má můj obdiv za snahu (bez ironie), ale myslím si, že jsou o dost horší, než naše...

Odesláno.

:-)