Téma: Zmena farby tituliek
Čaute, neviete náhodou niekto ako jednoducho zmeniť farbu tituliek? Nemáte s tým niekto nejaké skúsenosti? Vďaka
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » Zmena farby tituliek
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čaute, neviete náhodou niekto ako jednoducho zmeniť farbu tituliek? Nemáte s tým niekto nejaké skúsenosti? Vďaka
Dá se to složitě přes nějaký zápis v titulcích (ale pak to podporují jen určité přehrávače). Jednodušší varianta je změnit barvu písma, které používá na titulky tvůj přehrávač
přes Aegisub to nějak jde měnit, ale tuším že když jsou titulky ve formátu .srt tak to ani nejde, ale nevím na 100%
Dá se to složitě přes nějaký zápis v titulcích (ale pak to podporují jen určité přehrávače). Jednodušší varianta je změnit barvu písma, které používá na titulky tvůj přehrávač
Problém je v tom, že si to chcem dať na MP4 prehrávač, a ten takúto možnosť nemá.
přes Aegisub to nějak jde měnit, ale tuším že když jsou titulky ve formátu .srt tak to ani nejde, ale nevím na 100%
Podobný problém má aj Subtitle Workshop, farba tituliek sa síce dá zmeniť, ale iba v programe, na titulky sa nedá aplikovať. Ale môžem sa pozrieť na ten Aegisub
pak jedině natvrdo zakodovat titulky do obrazu nějakým programem, tam určitě budeš moct zvolit barvu titulků
sovick4 napsal:Dá se to složitě přes nějaký zápis v titulcích (ale pak to podporují jen určité přehrávače). Jednodušší varianta je změnit barvu písma, které používá na titulky tvůj přehrávač
Problém je v tom, že si to chcem dať na MP4 prehrávač, a ten takúto možnosť nemá.
Sxmanek napsal:přes Aegisub to nějak jde měnit, ale tuším že když jsou titulky ve formátu .srt tak to ani nejde, ale nevím na 100%
Podobný problém má aj Subtitle Workshop, farba tituliek sa síce dá zmeniť, ale iba v programe, na titulky sa nedá aplikovať. Ale môžem sa pozrieť na ten Aegisub
hele tak přes Aegis jsem změnil barvu, ale změna barvy je videt jen v nějakých přehrávačích, v bs playeru se mi to nezměnilo ale ve windows player cinema nebo km player se mi změnila, jinak když sem udělal hardsub tak se tam barva změnila na tu požadovanou, na hardsub jsem použil avi recomp
hele tak přes Aegis jsem změnil barvu, ale změna barvy je videt jen v nějakých přehrávačích, v bs playeru se mi to nezměnilo ale ve windows player cinema nebo km player se mi změnila, jinak když sem udělal hardsub tak se tam barva změnila na tu požadovanou, na hardsub jsem použil avi recomp
Vďaka, vyskúšam
Klasický html
<font color="barva">Tento text pak bude červeně</font>
Musí to podporovat přehrávač. Barva se zadává buď ang. názvy nebo kód: http://html-color-codes.info/
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » Zmena farby tituliek