1

Téma: Jaký díl TG máte nejraději ?

Jaký díl/test/závod/scénku/novinky TG máte nejraději ? smile

Je těžké vybrat jednu scénku ale zkuste fakt vybrat jenom jednu tongue

Já mám nejraději scénku Top Gear Awards 2008 big_smile Jeremy´s neck .... :-D a Flirting on television big_smile to mi vždy zvedne náladu big_smile

Vybral bych samozřejmě skoro každou druhou hlášku ale tohle je pro mě TOP pak minimální mezera a všechny ostatní wink

2

Re: Jaký díl TG máte nejraději ?

To je šílený, co mam sakra tak vybrat? smile No ale co mě vždycky strašně pobaví je S09E05, sakra jak to napsat, no prostě jak mají mít za hosta Christin Scott Thomas a Richard a James si celou dobu dělají z Jeremyho srandu, celý zprávy vždycky umíram smíchy a při rozhovoru už mi volají pohřebák big_smile.

Richard:
Proč sedíš v Rolls-Royce Phantomu?
Dnes, kdy má přijít Kristin Scott Thomas ...

ses náhle rozhodl Phantoma
otestovat znovu.

Nezaparkoval jsi ho náhodou
přímo venku?

Jeremy:
Je tam, jasně.

Richard:
- Vážně?

Jeremy:
- Ano.
Richard

- tam, kde je na očích?

Jeremy:
- Jo.
Jenom jsem si myslel, že by...

Richard:
Vážně sis myslel, že na ni udělá dojem

nějaký žlutozubý, tlustý stařík

s takovýma vlasama, vystupující
z cizího Rolls-Royce?

3 Naposledy upravil: Milan (07.01.2011 21:56)

Fakt toho je plno smile "Rally" někde vItálii, jak každý dostane spolujezdce, stavění limuzín, Vietnamský speciál, svatba, Jerremyho  skromná reportáž o BMW X6?, James při závodě s Němci smile mohl bych pokračovat ještě hodně dlouho, a vyjmenovávat každý druhý díl big_smile
Ale nejvíce mě asi baví díl, kde staví svoje vlastní karavany. Konkrétně scéna, když se ráno probudí a Jeremyho hláška "Could be worse "  big_smile

4

Milan napsal:

Ale nejvíce mě asi baví díl, kde staví svoje vlastní karavany. Konkrétně scéna, když se ráno probudí a Jeremyho hláška "Could be worse "  big_smile

Still, could be worse - to je dobrá hláška ale dávám přednost How hard can it be ?  Dont say that ! big_smile

5 Naposledy upravil: Jirka (07.01.2011 22:02)

Nejlepší na celém TG je Jeremyho: "How hard could it be?"
a jak říkával Richardovi "Hamster" - Křečku. To mě vždy nejvíc pobaví, hlavně ta věta, to vím zcela určitě, že se potom něco semele.

//barth byl rychlejší big_smile

6

Na TG se mi líbí asi každý díl big_smile ale moje oblíbená hláška je Jeremmy : kde mám kladivo.

7

S15E5

8

Všechny díly jsou super, ale musím souhlasit s Mirekm že S15E5 je hodně dobrej.

9

Sice netuším, který je S15E5, ale pecka byla to kempování :-)

10

mne se strasne libil dil, jak zavodili se starym BMW kdesi na okruhu. Nevim co to bylo za dil, ale vim, ze se v jednom aute stridal Jeremy, Hamond, James a Stig. Mozna to byl 24 hodinovy zavod a furt meli technicke problemy s autem smile

11

Já rád všechny díly big_smile

A co se hlášek týče, v poslední době se mi líbila Jeremyho hláška z britsko-australského speciálu "Podváděj, podváděj, podváděj... a když už si myslíš, že nemůžeš podvádět, podváděj ještě víc" lol

12

Jops napsal:

mne se strasne libil dil, jak zavodili se starym BMW kdesi na okruhu. Nevim co to bylo za dil, ale vim, ze se v jednom aute stridal Jeremy, Hamond, James a Stig. Mozna to byl 24 hodinovy zavod a furt meli technicke problemy s autem smile

Abych to tu trochu ozivil...Souhlas, tenhle dil byl super a brali to celkem "vazne".:D

Jinak se mi take libi zavod vlak, auto, motorka pred 60 lety , pak se mi libi ty klasicke veterany v rallya celkove mam rad vsechny dily s autama za 1000 l.

Nedavno me ale uplne dostalo souboj Top Gear proti tem nemcum jak prileteli ve Spitfirech. To sem se valel po zemi...

13 Naposledy upravil: Adraj (18.02.2011 09:59)

Výborný jsou na TG všechny díly, o něco víc jsem se bavil u speciálů - především Bostwana, Vietnam tongue

Ale u čeho jsem se fakt válel smíchy - díl když Hammonda zhypnotizovali a nechali ho tak řídit + mu tvrdili že to šlapacíc auto je jeho nové Porsche a Clarkson mu ho posléze naboural lol

14 Naposledy upravil: MaraKM (18.02.2011 10:19)

Adraj napsal:

Výborný jsou na TG všechny díly, o něco víc jsem se bavil u speciálů - především Bostwana, Vietnam tongue

Ale u čeho jsem se fakt válel smíchy - díl když Hammonda zhypnotizovali a nechali ho tak řídit + mu tvrdili že to šlapacíc auto je jeho nové Porsche a Clarkson mu ho posléze naboural lol

Co to je za díl?Ten mi asi ušel nebo co....
Musím říct, že se mi taky asi líbí všechny, občas je to lepší, občas takovej jejich průměr... Jak bylo psáno u Speciálu do Amazonských pralesů, kde pak Jeremy málem zahučel do rokle i s autem jsem fakt čuměl (nevím jak Vy, já bych to asi nerozdýchal a hlavně neprojel!) a přílet se Spitfirema to byl přesně pravej opak wink

Docela by se mi líbilo, kdyby je "políbila múza" a zajeli např v "dostupných" autech k nám do ČR a např si daly starej Brněnskej okruh big_smile (většina se dá jet, akorát je tam hold provoz - což jim by určo nevadilo)

15

Podle wiki je to S4-E2 ...

http://www.youtube.com/watch?v=5ytZcdqaVzc

16 Naposledy upravil: MaraKM (18.02.2011 13:40)

lol Tak to jsem fakt neviděl! (02-04 mám mezery)