1 Naposledy upravil: barth (21.01.2011 21:23)

Téma: 16x01 - 23.1.2011

Tákže, neděle se blíží tak si pojďme shrnout co nás čeká v novém díle.

James May Day a jeho test Ariel Atom V8

Jesus Christ/Jeremy Clarkson a jeho test "české včely" Škody Yeti

Stuart Hammond bude přesvědčovat producenty, že 911 není jen Brouk s křídlem.

V autě za rozumnou cenu John Bishop.

Zprávy a asi něco o novém Stigovi, o tom se na blogu nezmínili.

Nová série bude mít 6 dílů a bude se vysílat 7 týdnů s jednou pauzou.

Btw. osobně jsem tento díl nazval 16x01. Je to asi nejlepší, protože ty 2 vánoční speciály nemají co dočinění ani s sérií 15 ani 16.

2

Re: 16x01 - 23.1.2011

Proč by neměly Vánoční speciály co dočinění se sériemi 15. a 16. ?!? Mají! smile I kdyby jen to, že PATŘÍ přesně mezi ně big_smile

3

Protože se tu řídíme podle tohoto http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes  tongue
A tam ani winter olympics, ground force a další speciály nepatří do sérií ! tongue

4

Však to je přesně to co se Ti nesnažím vyvrátit a naopak jsem tuto myšlenku podpořil :-B Ten post měl být spíše vtípek pouze na to, že k těm sériím "nepatří" (číslováním určitě ne, ale k nim patří minimálně časovou poslopností vysílání) ..... už mlčím, už mlčím a přestávám spamovat :-)

5

ok, ok big_smile

6

Tak toto mě potěšilo že Jeremy vzdal hold českému autu Škoda yeti smile))

7

To jo, tak moc az mi to prislo jako by to bylo zaplacene... hmm

8

Vy už jste to viděli?!? yikes yikes yikes kde, jak co, proč?! Na torrentech to zatím nevidím nebo špatně hledám....

9

Ja se dival v TV, na torrentech to zachvili bude tez wink

10

jj big_smile miarka.... jako kdyby Škodovka zaplatila milióny za reklamu :DD

11

jakoze se mi tomu verit nechce, ze by TG byl tak uplatny, ale v dobe krize kdovi.. tady v britanii je ta reklamni masaz obrovskych rozmeru od Skodovky...

12

Neviděl jsem, tak nemohu soudit, ale pokud by tomu tak bylo tak přece jen i ten Top Gear stojí "nějaké" peníze smile

Stejně si ale myslím, že Škoda si dělá největší reklamu tím co a za jakých podmínek vyjíždí z jejich závodů.... a ty ceny, oblíbenosti u určitých řidičů a nebo jen to, že její zákazníci patří k nejspokojenějším na světě dělá reklamu samo sobě wink
Přiznám se, že už když jsem viděl v přehledu na co se můžeme těšit jsme se na tento test těšil a ani nedoufal, že bude hned v prvním díle.... sakra ať už to někdo někam upne nebo hodí magnet atd  big_smile

13 Naposledy upravil: miarka (23.01.2011 23:22)

To je pravda ze stoji, asi hodne. A kdyz to vezmete, ze BBC je statni TV placena jen divaky 145 liber rocne, tak prece jenom musi mit jine zdroje... Ale nechci slyset, ze to je "podplacene" big_smile

Jo, to dela. Ale kdyz srovnam, jak je Skoda videt tady a v CR, tak je to sakra rozdil. V TG casopise hned prvni dvoustrana Skoda reklama, kdyz jsem byl na TG Live tak prvni reklama a hrana stejne jak v TV bylo co? Skoda big_smile ... Billboardy vsude, a je uspesna s timhle ale.. Jen takovy maly OT...

Jo a torrent uz je asi 40 minut.. na finalgear

14

A kdyby někdo nerad torrenty, tak na rlslog.net je to už přes hodinu ;-)

15

Hmmm tak tam asi nějaké všimné bylo smile nechce se mi věřit, vzhledem k minulosti, že by se Yeti Jeremymu Bondovi líbil až tak moc wink Přiznám se, že má angličtina není až tak super, takže jsem občas nerozuměl nebo né zcela chápal, ale jak budou titulky rád to zkouknu celé znovu smile

16

Podle mě to nebylo koupené, protože jak víte když se jeremymu něco líbí tak to chválí pořád. Když jedou někam všichni tři tak chválí nadměrně svoje auto a málo kdy přizná, že jiné je lepší. Teď mu nikdo neoponoval a udělal si to jak chtěl. Ve studiu si taky našel důvody proč je lepší. Navíc srovnával s Maybachem praktičnost, což samo o sobě nedává smysl(jako nic v TG big_smile ) a s Ferrari srovnával jízdu na trati, kde byla půlka rozbitá. Jinak mě tento díl nějak extrémně neuchvátil tongue myslím, že jsou lepší;)

17 Naposledy upravil: ...No...Name... (26.01.2011 18:47)

MaraKM napsal:

Hmmm tak tam asi nějaké všimné bylo smile nechce se mi věřit, vzhledem k minulosti, že by se Yeti Jeremymu Bondovi líbil až tak moc wink Přiznám se, že má angličtina není až tak super, takže jsem občas nerozuměl nebo né zcela chápal, ale jak budou titulky rád to zkouknu celé znovu smile

Jak říká barth smile K serióznímu testu to má prostě hodně daleko...a vážně si myslím, že by Škodovka neplatila za srovnávání s Maybachem, Ferrari a Range Roverem. Každý snad vidí tu iracionalitu nejen toho samotného srovnání značek, ale i následných testů. Ferrari na poli, Maybach jako průlezka pro hasiče a Range Rover jako tetovací salón... Srovnání nesrovnatelného = jasné vypíchnutí lepších vlastností Škodovky, které mít Ferrari a Maybach nebudou smile U toho RR to bylo nejspíš tím nastavením podvozku...

Myslím, že tohle byl klasický test ala Clarkson...stejně jako legendární test "zelené" Fiesty wink

18

nevíte někdo co to je za písničku, když chce přistát ta helikoptéra na Yetim cca v čase 36:30 ? díky smile

19

http://forums.finalgear.com/wts-tg-seas … 1-a-47894/ -> The Qemists - Lost Weekend (The Qemists Got Your Money Remix)

20

díky moc...remix písničky z Dirta 2, přišlo mi to povědomé smile a super stránka koukám, že tam jsou songy ze všech dílů