1 Naposledy upravil: barth (29.01.2011 15:34)

Téma: 16x02 - 30.1.2011

Pátek se s pátkem sešel a máme tu info k další epizodě. Na wiki v seznamu epizod už několik dní je to(né vše), co nás čeká v epizodě číslo dvě.

Známé informace:

Anglie vs. Austrálie - The Ashes - criketové zápasy od roku 1882 - ale teď se setkají na asfaltu, místo pálek auta a místo míčku volant. kdo viděl tento(lehce poznměněný) díl v Top Gear Australia, tak už ví o co se jedná. Samozřejmě se bude podvádět a to hlavně díky Jeremymu a spol.

Jeremy vs. Ferrari GTO - Teprve třetí GTO(Gran Turismo Omologato-homologovaný závodní speciál) v historii Ferrari ! Pokud se

Nové info - v autě za rozumnou cenu bude Boris Becker ( německá tenisová legenda )

Zprávy - tam se zmíní o Koenigseggu Agera(snad:D-mělo by to tak být) a !asi! něco řeknou k tomu jak v týdnu vyhráli zase cenu britské TV(National Television Award)

Více by toho podle všech informací být nemělo wink Tak HF u další epizody wink

2 Naposledy upravil: sovick4 (31.01.2011 13:37)

Re: 16x02 - 30.1.2011

// edit sovick4: Ale notak! Používat google umí každý - vím, že to nebyl přímý odkaz na warez, ale stejnak to tu nemá co dělat.

3

tak tenhle díl je podle mě o hodně lepší než ten předešlý,.....protože jsem viděl australský díl,byl jsme zvědavý jak to bude vypadat v britském sestřihu...pro fandy bude asi dost zajímavý porovnat ten australský díl s britským....mě se víc líbil australský..

4

Tak jsem si všimnul, že máme konkurenci ???
a mají tam dnes zajímavou informaci...  k16x02
Omlouváme se za zdržení..
Vydání titulek se posunulo na 5.2.2011 a předpokládaný čas 20:00
To je jak souboj??  big_smile   Konkurence je zdravá.

5

kit.hl napsal:

Upřímně řečeno, je mi to absolutně jedno jestli je vydají o 5 minut nebo o týden dřív. Já si stojím za tím, že naše titulky jsou kvalitní, což taky dokazuje počet stažení za týden: S16E01.... [2468x staženo......] a když k tomu přičteme ještě 200x z titulek.com a z 200x letecké pošty, tak na tom nejsme tak špatně, a že máme svoje publikum.

A tímto bych chtěl poděkovat celému týmu a převážně sovičce, který nám pro to vytvořil perfektní zázemí.

6

Jirka napsal:
kit.hl napsal:

Upřímně řečeno, je mi to absolutně jedno jestli je vydají o 5 minut nebo o týden dřív. Já si stojím za tím, že naše titulky jsou kvalitní, což taky dokazuje počet stažení za týden: S16E01.... [2468x staženo......] a když k tomu přičteme ještě 200x z titulek.com a z 200x letecké pošty, tak na tom nejsme tak špatně, a že máme svoje publikum.

A tímto bych chtěl poděkovat celému týmu a převážně sovičce, který nám pro to vytvořil perfektní zázemí.

JJJJJJ SOUHLAS.  smile