Téma: TGEG06
překlad/časování: 100%
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Aktuální překlady » TGEG06
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
překlad/časování: 100%
Dopr... nepsal jsi, že musíš pracovat? Si asi budu muset promluvit s tvým zaměstnavatelem
žádný není
ale nějak mne chytl kopr, zítra ráno to snad napracuju
ale neboj, pochybuju, že budu mít zítra čas na překlad, tak si oddychni s korekcí minimálně do čtvrtka...
Jo to už jsem někde slyšel "to bude za pár dní" a za pár hodin to tady viselo
No tak už to nějak dojeď, ať je klid
No dneska to nebude
Je mi jasné, že už dnes všude vidíš titulky jako já
tak nějak
Tak tady by to bylo....
docela úleva mít to za sebou
Potvora tak ona bude mít 911 R, tak doufám, že jí ho omrknu příští rok až budu na Ringu chrápat v jejich family hotelu.
Jj úleva, teď rychle zničit účet, tady na stránkách, a budu mít klid
díky jdu to vydat
tak ji tam pak pozdravuj...
OK Ale zatím jsem ji za těch pár let potkal jenom jednou.
Neznáš náhodou tohohle týpka?
https://www.youtube.com/channel/UCtm4bx … OFKEen1WzQ
Akorát tu jeho černou M3 E46 překopanou od Raeder Motorsport jsem viděl na vlastní oči. I některé videa má v točené v termínu, kdy jsem tam byl, ale jeho si nepamatuju. Možná kdyby byl ženská Každopádně jezdí parádně, jsem kdysi na jeho videa koukal, jako všichni místní. Každé auto vykuchané njn mají kde jezdit.
jj
Njn jiný kraj, přijedeš k sámošce koupit nějaké palivo do těla a mladý týpek nese nákup a jeho 130+ koňová "nákupní taška" vypadá zvenku normálně než otevře kufr a tam jenom klec a jedna sedačka, aspoň palubovku tam má. Podvozek štelovatelný a gumy, které určitě na mokru držet nebudou a výfuk, který není vyvedený přes klasickou koncovku :-)
Kdo by neměl takového koníčka, kdyby měl takový hezký okruh za humny...
No jasně celoroční permanentka kolem 1500 euro a zbytek co peněženka dovolí, ale v zimě asi nuda.
viděl jsem jeden průjezd v zimě - samozřejmě okruh zavřený - asi ze známosti
docela dost sněhu...
No v zimě by tam asi vypadaly ty svodidla dost blbě
Neo a tenhle Top Gear překládat nebudeš? Já tomu vůbec nerozumím
https://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_France
Mon français est pas très bon.
Dopr...., tak tomu taky nerozumím. Zatracení frantíci
Stáhl jsem si první díl a je to celkem legrace, hlavně asi díky tomu, že tomu člověk prakticky nerozumí
Každopádně je to fakt kopie ve velkém
Kdyby na to existovaly titulky, tak by to mohla být švanda to přeložit (a vydat tady 1.4.),
ale nějak jsem nikde nic nenašel...
Právě aspoň se člověk nemusí soustředit na zvuk No nic TG UK jsem viděl, TG USA jsem viděl, TG Russia jsem viděl a nerozuměl, TG Australia jsem viděl, TG France jsme viděl a nerozuměl, TG Korea ten vynechám i když jeden díl jako u TG Russia a France bych možná ustál
to už začíná znít jako... mánie, aby se řeklo
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Aktuální překlady » TGEG06