1 Naposledy upravil: miarka (11.02.2011 18:09)

Téma: Top Gear e-shop - shop.alvaso.cz | Diskuze

Určitě jste si již všimli nového banneru na fóru a stránkách.
Se sovkou jsme dohodli i na menší odměně pro registrované uživatele.

Kdo vlastně jsme?
Specializujeme se na oficiální Top Gear zboží dovezené přímo z Velké Británie. Nové zboží skladem je každé 2 týdny. Nakupujeme ve velkém množství, což nám umožňuje pokrýt náklady na dopravu a zákazníkům v ČR nabídnout lepší ceny, rychlejší a hlavně spolehlivější doručení.

Zařizujeme také individuální objednávky a nákupy v UK. Takže pokud hledáte konkrétní zboží za nižší cenu, kontaktujte nás.

Zajímají mě vaše názory na obchod a proto bych rád využil této příležitosti k diskuzi o obchodu a vše s TG zbožím spojené.

Téma k diskuzi:
Pokud jste již navštívili e-shop na adrese http://shop.alvaso.cz , co si o něm myslíte?

• je sortiment dostatečně široký?

• jsou ceny přiměřené?

• chybí vám zde něco?

• co byste změnili?

• máte nějaké návrhy/tipy/připomínky?

• hledali jste konkretní zboží, které jste nenašli?

Těším se na vaše názory.

--------------------------------
ICQ #: 567-001-670
E-mail: eshop@alvaso.cz
          sc10jm@leeds.ac.uk

2

Re: Top Gear e-shop - shop.alvaso.cz | Diskuze

No, upřímně ...já reklamy na fanouškovských webech a fórech nesnáším takže já to beru jako velkou prasárnu sem narvat reklamu. To už to zachvíli můžem začít uvádět i do titulků, ne?

3

No nevím... jsem na rozpacích. Neodsuzuji to, pokud to nepřesáhne jisté meze. A ty zatím nemám určeny. TAKŽE POKUD NĚKDO NĚCO KOUPÍTE DEJTE VĚDĚT!!  Já už nakupoval asi 5x na ofic. stránkách AMBERU tuším a cena za Královskou poštu se mi zdála vskutku královská... asi kolem 200 Kč...

4

domi napsal:

No, upřímně ...já reklamy na fanouškovských webech a fórech nesnáším takže já to beru jako velkou prasárnu sem narvat reklamu. To už to zachvíli můžem začít uvádět i do titulků, ne?

Diky za nazor. Do titulku vubec... Reklama je uz dneska bohuzel vsude. Navic ten obsah je urcen pro fanousky. A snazil jsem se to vykompenzovat alespon to slevou. Ale chapu tve rozhorceni.

kit.hl napsal:

No nevím... jsem na rozpacích. Neodsuzuji to, pokud to nepřesáhne jisté meze. A ty zatím nemám určeny. TAKŽE POKUD NĚKDO NĚCO KOUPÍTE DEJTE VĚDĚT!!  Já už nakupoval asi 5x na ofic. stránkách AMBERU tuším a cena za Královskou poštu se mi zdála vskutku královská... asi kolem 200 Kč...

Ja kdysi taky, ale to postovne to zabiji. Z Amberu taky objednavame dost zbozi, ale postovne mame zdarma.

5

miarka napsal:

Diky za nazor. Do titulku vubec... Reklama je uz dneska bohuzel vsude. Navic ten obsah je urcen pro fanousky. A snazil jsem se to vykompenzovat alespon to slevou. Ale chapu tve rozhorceni.

No to doufám že do titulků to nepoleze ale když je tu jedna reklama tak to znamená že už sem reklama  může a budou chtít další. Když už reklama tak by se za to mělo platit a jít ty prachy na překlad titulků, na správu webu atd. ...ale takhle, co to je sleva 5%? Nic! Tohle mi hodně zkazilo mínění o týhle partě lidí, myslel jsem že to děláme pro radost a pro ostatní co nerozumí anglicky ale reklama sem prostě podle mě nepatří!

6

Všeobecně to podporuji... kdo se chce odlišit tričkem NĚKDO ŘÍKÁ... nebo JÁ NEJSEM STIG.. a je ochoten platit kolem 600 Kč má právo na originál... a nemusí do UK.

7

domi napsal:
miarka napsal:

No to doufám že do titulků to nepoleze ale když je tu jedna reklama tak to znamená že už sem reklama  může a budou chtít další. Když už reklama tak by se za to mělo platit a jít ty prachy na překlad titulků, na správu webu atd. ...ale takhle, co to je sleva 5%? Nic! Tohle mi hodně zkazilo mínění o týhle partě lidí, myslel jsem že to děláme pro radost a pro ostatní co nerozumí anglicky ale reklama sem prostě podle mě nepatří!

Nevím domi, nemůžeš napsat týhle partě... to nejde...nemáme tyhle stránky!!  Jsme tu na návštěvě a děláme to pro radost a pro ostatní co nerozumí anglicky!!!  Pořád !! Souhlasím s přispěním na správu Webu, ale to je spíše pro sovku....

8

@domi
Myslim, ze sovka to neplanuje preplacat reklamou. Navic, nabizel jsem financne se podilet na sprave webu (webhosting, domena), a za preklad titulku je jina odmena. Je tu skoro 300 zaregistrovanych uzivatelu, kolik z nich je aktivnich? Nemuzu dat 300 lidem slevu 50% (nebo kolik by sis predstavoval) jenom za to, ze se zaregistrovali a budou mit na strance o obrazek vic. Navic jsem vzdycky otevreny individualni domluve k oboustranne spokojenosti.

9

kit.hl napsal:

Akorát, tu slevu mají i neregistrovaní...pokud tedy umí číst ???   wink

Nemají, zkoušel jsem to.

10

Jirka napsal:
kit.hl napsal:

Akorát, tu slevu mají i neregistrovaní...pokud tedy umí číst ???   wink

Nemají, zkoušel jsem to.

Čili se jim to nezobrazí... aha.

11

No nevím, ceny (triček) nic moc. To když si ho objednám přímo z Anglie, vyjde ma to levněj už při jednom kusu, při víc eště výrazněj. Nicméně pro toho kdo si na objednávky v zahraničí netrůfá nebo nemá tu možnost je to nabídka dobrá. Připomína mně to obdobu nabídky predplacenky.cz apd. stránek.

12

@Sau
Nevim, odkud objednavas, ale z oficialniho obchodu, cim vic objednavas, tim vyssi je postovne. Ale diky za pripominku, pokusime se ty ceny dostat dolu.

13

miarka napsal:

@domi
Myslim, ze sovka to neplanuje preplacat reklamou. Navic, nabizel jsem financne se podilet na sprave webu (webhosting, domena), a za preklad titulku je jina odmena. Je tu skoro 300 zaregistrovanych uzivatelu, kolik z nich je aktivnich? Nemuzu dat 300 lidem slevu 50% (nebo kolik by sis predstavoval) jenom za to, ze se zaregistrovali a budou mit na strance o obrazek vic. Navic jsem vzdycky otevreny individualni domluve k oboustranne spokojenosti.

Ne ale 5% je opravdu ubohost. Ale pak někdo může přijít proč tu může být jeho reklama a naše ne ...

14

@domi
Tak prosim, at prijde. Nabidne vic, bude uzitecnejsi, tak proc by nemohl. Nahradi tuhle reklamu. Taky nikdo nerekl, jak dlouho tady ta reklama bude. A at si klidne prijde, hlavni slovo ma sovka, takze on udela co bude chtit. Muze si ten nekdo rikat co chce.

15

Množství reklamy je minimální, zvětšovat se nebude a do titulků rozhodně nepoleze. Překladatelé, kteří dlouhodobě budou pomáhat při překladu dostanou ještě nějakou tu výhodu navíc.
Miarka přišel s dobrou nabídkou, kterou jsem se rozhodl využít. Berte to jako malý bonus. Nelíbí se vám? Tak sem nechoďte, nebo použijte AdBlock. Ale věřte mi, že oproti zavedeným serverům (Zive.cz, Idnes.cz, ...) je tu % reklamy naprosto minimální.

16

osobně mi reklama nevadí i když ji mám možnost vypnout tak to nedělám...někomu to vadí někomu ne a komu se to nelíbí tak ať si p*del políbí wink potažmo přestane navštěvovat tyto stránky big_smile

17

Presne, mnoho lidi si na reklamu zvyklo, ale taky mnoho lidi ji nedokaze vystat... Zalezi na kazdem..

18

NEDRAMATIZUJTE TO.... To malé okénko někomu vadí ???  tongue

19

Takhle je to pořád a všude. Člověk se snaží udělat něco pro druhé a oni ho za to akorát ukamenují, místo toho aby byli rádi i za to málo co mají.

20

miarka napsal:

@Sau
Nevim, odkud objednavas, ale z oficialniho obchodu, cim vic objednavas, tim vyssi je postovne. Ale diky za pripominku, pokusime se ty ceny dostat dolu.

Neobjednávám nikde, mně osobně dat 6-8 kil za jakékoliv tričko komukoliv přijde jako úlet. Ale před časem sem po tomto sortimentu na netu pátral a našel sem stránky grandprixlegends.com Tam vidím trika Top Gear za 14 Liber + poštovné. A to je za první věc v objednávce 10 Liber + každá další věc v objednávce po 5 Librách (pokud správně čtu). Což při jednom tričku dělá ca 700 Kč, u vás 770 Kč, pokud vidím správně. Při dvou tričkách už je to z Anglie 1250 Kč, u vás 1450. Při třech tričkách z anglie je to za 1800 Kč, od vás je to za 2130 atd. Jestli to teda správně čtu, pokud ne, omlůvám sa a beru vše zpět.

21

@Sau
Ano, ctes spravne. Jenze tam taky jsou ve sleve a navic pisou 14 dni doruceni po EU. Coz treba hodne lidi odradi. A jak jsem slibil v predchozim postu, upravime ceny aby to bylo koncove vzdy vyhodnejsi.

22 Naposledy upravil: Sau (12.02.2011 16:55)

Ano, ve slevě, ale ma jako zákazníka zajímá kolik zaplatím a ne co je tam psané jako přeskrtnutá původní cena. A u vás vidím u 4 ze 7 triček napsané že taky není skladem wink A u varianty Top Gear tričko - různé motivy napsané že "očekávejte delší dodací dobu - ne všechny motivy máme skladem".

Nicméně jak taky říkám v mém první postu, pro toho kdo si to sám ze zahraničí objednat netrůfá, nebo nedokáže/nemože je ta vaša nabídka dost pravděpodobně zajímavá.

23

Mě tu nejde o to že je tu jedna reklama, mě tu jde o to ž se sem reklama pustila když jsou to jakoby fanouškovský záležitosti! To už sem rovnou můžem dát reklam víc když už je tu jedna. Velice mě to zklamalo že se sem pustila reklama. sad sad sad
A když už reklama tak at to svití furt stejně a ne jak u blbců tam frut něco skáče ...

24

Ahoj,jsem velky fanousek a mam na prodej original kousek bambusove tyce(cca 40cm) z mostu pres Kok(ale most nestaveli pres Kok jak jiste vsichni vite ale pres jeden jeji pritok).