Téma: TG na COOL
Nevíte jak to bude s TG na Prima Cool? Nekde sem cet ze je 14. serie nadabovana ale daj ji ted do programu?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » TG na COOL
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nevíte jak to bude s TG na Prima Cool? Nekde sem cet ze je 14. serie nadabovana ale daj ji ted do programu?
pokud nekecám tak teď na coolu běží 15. série
pokud nekecám tak teď na coolu běží 15. série
kecás Ted konci 13 ale nikde sem nenasel jestli bude 14
ja myslim, ze rikaj na zacatku ze je to TG2010, takze bych to videl ze je to tak 14. nebo 15. serie
ja myslim, ze rikaj na zacatku ze je to TG2010, takze bych to videl ze je to tak 14. nebo 15. serie
To rikaj ale tohle vim najisto, podle obsahu epizod vim ze je to 13. Me jde jen o jedno o to jestli nemate info o 14
označení primy neodpovídá tomu co používáme my a svět...je to Prima
Je fakt, že s tím označení tam mají konflikt a taky je fakt, že běží 13. série (jako ty nejnovější díly).....
Jak je to se 14. netuším, osobně si myslím, že pokud ji dají teď někdy tak to bude na delší dobu přestávka - pochybuji, že by investovali tolik peněz, aby nakonec brali nové díly ještě "za tepla" např s měsíčním zpoždění oproti premiéře nebo tak...
Je fakt, že s tím označení tam mají konflikt a taky je fakt, že běží 13. série (jako ty nejnovější díly).....
Jak je to se 14. netuším, osobně si myslím, že pokud ji dají teď někdy tak to bude na delší dobu přestávka - pochybuji, že by investovali tolik peněz, aby nakonec brali nové díly ještě "za tepla" např s měsíčním zpoždění oproti premiéře nebo tak...
Největsi problem je ze je ted TG popularni u tech co tomu nerozumej (7 z 10 lidi co znam, koukaji ani nevi co je turbo)a tem je jedno jakou sledujou radi takze se jim to asi nevyplati
Co takhle napsat email přímo jim a zeptat se hmm...
MaraKM napsal:Je fakt, že s tím označení tam mají konflikt a taky je fakt, že běží 13. série (jako ty nejnovější díly).....
Jak je to se 14. netuším, osobně si myslím, že pokud ji dají teď někdy tak to bude na delší dobu přestávka - pochybuji, že by investovali tolik peněz, aby nakonec brali nové díly ještě "za tepla" např s měsíčním zpoždění oproti premiéře nebo tak...Největsi problem je ze je ted TG popularni u tech co tomu nerozumej (7 z 10 lidi co znam, koukaji ani nevi co je turbo)a tem je jedno jakou sledujou radi takze se jim to asi nevyplati
Největší problém? Myslím, že právě proto je TG tak úspěšný, že se na něj můžou dívat relativně všichni, a protože je tak úspěšný máme už za s sebou 16. řad.
soucek napsal:pokud nekecám tak teď na coolu běží 15. série
kecás Ted konci 13 ale nikde sem nenasel jestli bude 14
pravě mě zmátlo, že to maji označené TG 2010....
Nevím co tu řešíte
1)jsou to trubky na tý primě
2)někdo jim ten seriálový dabing a střih vyrábí(jednou jsem jim psal a řikali, že nic neovlivní protože to nakupují od výrobce dabingu)
3)nic neřešte naučte se anglicky a čumte na to v originále, o nic nepřijdete a užijete si to mnohem více
nic víc nic míň
tak je prej ukazka na novu serii. Videli ste?
Ano. 14. série začíná na Prima COOL v pátek, 11. března v 20:15.
Ano. 14. série začíná na Prima COOL v pátek, 11. března v 20:15.
diky moc za info
Mají to jako TG 2010, ALE v podrobném popisku je vyrobeno 2009 podle toho už se dá orientovat která to je zhruba série... Mimochodem řiznám se, že když vidím na Prima COOL ty "nové" díly, tak už mě to tak nebere a spíše to mám do pozadí a nevěnuji se tomu zdaleka tak naplno... Prostě vím co bude následovat Máte to taky tak nebo to můžete vidět 5x za den a furt paráda?!
Zdravím, jsem tu nový, chtěl bych se zeptat, kde jsou nové díly co jsou na COOLU ? .. teď tam dávají 14. sérii CZ, co sem dneska zjistil, ale nikde nevím, kde je sehnat ? :-) díky za ifno
Zdravím, jsem tu nový, chtěl bych se zeptat, kde jsou nové díly co jsou na COOLU ? .. teď tam dávají 14. sérii CZ, co sem dneska zjistil, ale nikde nevím, kde je sehnat ? :-) díky za ifno
no dvou (podle me nejznamejsich) ceskych torrent trackerech to je i se slusnym seedem
Tak to mi nepomohlo :-) ... chtěl sem něco jako uloz.to, czshare nebo tak :-) ale díky ...
Tak to mi nepomohlo :-) ... chtěl sem něco jako uloz.to, czshare nebo tak :-) ale díky ...
Chtít můžeš, ale na tady. POZOR NA PRAVIDLA!!
Čaute, teď jsem viděl na COOlu díl TG a absolutně si nepamatuji, že jsem ho kdy viděl dříve. Bohužel jsem stihl pouze konec, a byli v nějaké staré továrně, tuším že to bylo TVR. Prima to má označené jako 2011 (6) nevíte někdo který to je přesně díl?
Asi myslíš 15x06, kde hledají osud britských výrobců aut
Asi myslíš 15x06, kde hledají osud britských výrobců aut
Možná to bude ono.... Tak jsem ho musel vidět když jsem uveden u překladu ... Skleroza se začíná celkem brzo projevovat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » TG na COOL