1 Naposledy upravil: barth (07.03.2011 19:28)

Téma: Kritika TG

16. série se činila big_smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_ … iddle_East

Je to prostě vynikající seriál wink lol

2

Re: Kritika TG

Mě 16. série docela zklamala, jsem zvyklej že TG je show a dost často přeháněj, ale tohle bylo možná moc.

Teď nemyslim to, že se do někoho navážej, to se mi líbí, ale spíš věci jako přepadení banky nebo kombajn-rolba roll

A navíc byla dost krátká teda........ ikdyž chápu že, jak říkali, oni 3 spolu tráví víc času než se svými rodinami.

3

krátká nebyla wink 14 epizod za rok je průměr wink

4

No je pravda, že chyběl nějaký přestavovací test wink Jeremy + kladivo = kopec srandy

5 Naposledy upravil: Stig.r84 (08.03.2011 00:44)

Johny--X: Krátká? 6 normálních dílů+2 speciáli lol co byste chtěli!?

6

Ono kdyby toho taky bylo víc, tak se nám to znechutí - bude toho moc....

7

Johny--X napsal:

Mě 16. série docela zklamala, jsem zvyklej že TG je show a dost často přeháněj, ale tohle bylo možná moc.

Teď nemyslim to, že se do někoho navážej, to se mi líbí, ale spíš věci jako přepadení banky nebo kombajn-rolba roll

A navíc byla dost krátká teda........ ikdyž chápu že, jak říkali, oni 3 spolu tráví víc času než se svými rodinami.

J mluvis mi z duse... Nekdy uz to je fakt moc ale je to holt tak ze se na to takhle kouka dost lidi, kdyz to bylo jen o autech tak to spousta lidi nezajimalo ale ted kdyz je to spis show s tim ze obcas projedou par aut, tak se na to kouka spousta lidi a jim se to vyplati...