Re: Top Gear Apocalypse DVD - [vydáno]
Já to bez toho přežiju stejně jde co jsem koukal o tři věty Takže jsi to poslal sovičce a kitovi?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear Apocalypse DVD - [vydáno]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já to bez toho přežiju stejně jde co jsem koukal o tři věty Takže jsi to poslal sovičce a kitovi?
chystám se ještě to jednou prolítnu
Pánové doporučuji jen tak pro orientaci to zkopírovat do wordu a tam se podívat na chybky a překlepy
to právě teď dělám, už podruhé
//edit a ještě se snažím udělat z věty: yet more musical chairs for the snapper, nějakou schopnou českou
asi takhle: Což pro paparazziho znamenalo ještě víc škatule hejbejte se.
A opravuješ i řádkování? Protože u prázdnejch musí být 2 řádky volný a mezi titulky taky jeden řádek mezera...
zkoukni to updatnul sem to upe nahoře. vycházel jsem z upravených pro VLC, tam to myslím bylo v pohodě
Tak v rychlosti jsem to přeletěl odstranil nějaký sténaní, upravil řádkování a dopřeložil pár filmů podle ČSFD...
http://www.edisk.cz/stahni/63759/Top_Ge … .33KB.html
Kucí na tuhle verzi top.gear.apocalypse.1080p.bluray.x264-wavey mi to nejede .. nebo jako spoustu titulku tam chybí sice jsem to jen prolítl takže vlastně ani nevím kolik moc toho chybí ale třeba u ferrari f40 mi to skoro nejede
ataky jak kluci jedou na mx proto tomu džípu taky nic
// Panove, omlouvam se ze jsem to pak uz nemel cas nejak zvlast dokoncovat, ty double endliny jsem si opravil lokalne, potom silvestr a tento tyden tri zkousky za sebou... nicmene vidim, ze jste si s tim poradili dobre
Jinak casovani jsem nemenil z anglickych titulku v prvnim postu, zacatek by Saleas jsem taky nijak nemenil. Koukal jsem na nejake ruske 720p s prepsanym zvukem z dvdripu a bez problemu. Diky za korekce, par veci jsem nerozumnel a neco jsem byl uz liny prepisovat
Kubík: Na mým DVD ripu není problém, takže si stáhni DVD rip a bude to bez problemu...
dr_hawkins :No pokud jsi dělal celý zbytek sám tak musím smeknout
// Panove, omlouvam se ze jsem to pak uz nemel cas nejak zvlast dokoncovat, ty double endliny jsem si opravil lokalne, potom silvestr a tento tyden tri zkousky za sebou... nicmene vidim, ze jste si s tim poradili dobre
Jinak casovani jsem nemenil z anglickych titulku v prvnim postu, zacatek by Saleas jsem taky nijak nemenil. Koukal jsem na nejake ruske 720p s prepsanym zvukem z dvdripu a bez problemu. Diky za korekce, par veci jsem nerozumnel a neco jsem byl uz liny prepisovat
konečně známý původce
jj taky smekám, až na pár hovadin super
No ačkoliv už se to tady moc neřeší...časování začnu o víkendu....a pak shodné postupy...
A verze na kterou budu časovat...
Top.Gear.Apocalypse.2010.PROPER.DVDRip.XviD-NATV
nemyslíš že je lepší časovat na jednu z těchto verzí? :-P
Top.Gear.Apocalypse.2010.DVDRip.XviD-P2P.avi
Top.Gear.Apocalypse.2010.720p.BluRay.x264-EbP
Top.Gear.Apocalypse.2010.720p.BluRay.x264-LEGENDARY
měl bys t na 99% bez práce
Kdy odhadujete, ze budou kompletne hotove?
Kluci já nestíhám.... udělám to možná v pondělí...
VÁŽNĚ, ZA TENTO TÝDEN JSEM UDĚLAL 2 DÍLY A JSEM MIMO....
Včera doděláno a rozesláno na korekce.....
ODESLÁNO SOVIČCE NA VLOŽENÍ NA JEHO STRÁNKY!
DĚKUJI VŠEM ZA TRPĚLIVOST A DOBROU SPOLUPRÁCI
// edit Jirka: Promazáno od zbytečných dotazů typu "kdy už to bude" a "na jakou verzi sedí". Veškeré info je v prvním postu.
Sedí i na:
Top.Gear.Apocalypse.2010.BluRay.720p.AVC.DTS.5.1.AtZLIT
Top.Gear.Apocalypse.1080p.BluRay.x264-WAVEY
Sedí i na:
Top.Gear.Apocalypse.2010.BluRay.720p.AVC.DTS.5.1.AtZLIT
Top.Gear.Apocalypse.1080p.BluRay.x264-WAVEY
Taky jsem je časoval já!!!!!!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear Apocalypse DVD - [vydáno]