26 Naposledy upravil: kit.hl (24.02.2011 19:57)

Re: Top Gear 16x05 - [vydáno]

Bery Seriously Uncool napsal:

Takže tady je přeložený pátý díl šestnácté řady:
http://www.ulozto.cz/8018758/top-gear-s … cz-srt-srt

Chtěl jsem jenom vědět, jestli to dokážu sám, rychleji než vy a dokázal.
Because I'm a God of Hellfire! big_smile
No je to bez korekce, takže tam budou nějaké překlepy, chyby v gramatice a čárkách taky, ale to už tak je když se to dělá dlouho do noci. Korekci udělám nejspíš až zejtra odpoledne, protože mám taky školu a jiné aktivity. wink
Doufám, že ti, kteří se titulků nemohou dočkat, udělám radost, i když tam jsou chyby.

CO DODAT.... NEMÁM SLOV mad SMEKÁM A NEHODLÁM SE POUŠTĚT DO ŽÁDNÝCH KRITIK....
Nebudu rovněž rozebírat kvalitu.... ta poznámka je v dobrém . wink Protože jako čecháček...bych na všem mohl hledat něco. Proč? Každý má právo milovat TG...

27

kit.hl napsal:

No je to bez korekce, takže tam budou nějaké překlepy, chyby v gramatice a čárkách taky, ale to už tak je když se to dělá dlouho do noci. Korekci udělám nejspíš až zejtra odpoledne, protože mám taky školu a jiné aktivity. wink
Doufám, že ti, kteří se titulků nemohou dočkat, udělám radost, i když tam jsou chyby.

Nebudu rovněž rozebírat kvalitu.... ta poznámka je v dobrém . wink Protože jako čecháček...bych na všem mohl hledat něco. Proč? Každý má právo milovat TG...

To ano, ale nemohl by ho milovat někde jinde hmm

28

michaella napsal:
kit.hl napsal:

To ano, ale nemohl by ho milovat někde jinde hmm

Souhlasím s kitem... ALE... Pro příště by jsi mohl třeba dát vědět, že se chceš taky nějak podílet na překladu, a nehrát si na vlastním písečku (neber to nijak špatně). Pokaždé je nějaká možnost si vzít nějakou tu část na překlad, překladatelé si vždy nějakým způsobem zamluví nějakou část co by chtěli překládat (tak snad příště wink )

29

Jenomže jemu šlo pouze o to, dokázat, že jsme pomalí neutral

30

michaella napsal:

Kdo ví. Taky záleží jak nad tím dlouho seděl a kolik má času.
Já jsem taky schopen přeložit titulky za den, ale to bych u nich musel sedět od rána do večera a postupně by byly horší a horší.
A věřím tomu, že kolegové toho mají dost ve škole a tak, tak se tomu taky moc nemůžou věnovat. Osobně jsem si toho ve škole nabral tolik (moje blbost ale taky nějaká ta výhoda), že se teď překladu věnovat moc nemůžu.
Ale myslím si, že pokud se do toho hoši pustí tak by mohly být i v pondělí hotovy wink smile

31

michaella napsal:

To mě taky štve a co jsem přeletěl část, kterou jsem překládal tak překlad má celkem dobře klobouk dolů, když dělal sám...

To Bery: Jen bych tě upozornil, že barva na BMW nestojí 1,755 mil liber wink

32 Naposledy upravil: kit.hl (24.02.2011 20:30)

michaella napsal:

Míšo, ale my jsme.... pomalí.... sad  Bohužel.. Nekriticky a objektivně kolik nás to dělá. Tohle není plivání do vlastních řad. Jen pokorně a s vědomím všech známých okolností... musíme přiznat tak to tentokrát je...  neutral Omlouvám se.
A NEZAČNĚME PRZNIT NĚKOHO, ZA TO , ŽE JE NADŠENEC... JÁ MU FANDÍM BEZ OHLEDU NA KVALITU.. DVA TAKOVÍ NADŠENCI A DNES SE S TÍM UŽ JEN MAZLÍTE.. a následující dva dny tu budeme poletovat jak zmatení ti.... co rožnou ( rozsvítí ) světlo. Jdu hajat, sorry je mi nějak nadpozemsky.. a ve 4:30 jdu budovat kapitalismus...  tongue

33

Jojo chyby tam jsou, jak jsem psal, jen nebyl čas na tu kompletní korekturu.
Jinak jsem si fakt chtěl dokázat, jestli to dokážu rychleji sám, než váš tým, byla to pro mě jenom taková nevinná challange, no nevinná...:D
Nikdy jsem žádný titulky nedělal a teď už vim jaký to je, musim říct, že v jednom za takovej čas je to docela zabijácký, další kompletní díl už neudělám, ale jsem ochotnej pomáhat s nějakou částí, popřípadě i korekturou, jen to s tím časem taky nemám nejlepší, kromě školy mám ještě dvě další aktivity, kterým věnuji hodně času(daloby se říct, že sledování TopGearu je třetí:)).
A taky myslim, že každej člověk je nějak soutěživej a chce být lepší než ostatní, takže si nevykládejte to moje soukromničení nějak špatně wink jen jsem vás chtěl trochu popíchnout.

And with this bombshell...
smile

34

Jojo chyby tam jsou, jak jsem psal, jen nebyl čas na tu kompletní korekturu.
Jinak jsem si fakt chtěl dokázat, jestli to dokážu rychleji sám, než váš tým, byla to pro mě jenom taková nevinná challange, no nevinná...:D
Nikdy jsem žádný titulky nedělal a teď už vim jaký to je, musim říct, že v jednom za takovej čas je to docela zabijácký, další kompletní díl už neudělám, ale jsem ochotnej pomáhat s nějakou částí, popřípadě i korekturou, jen to s tím časem taky nemám nejlepší, kromě školy mám ještě dvě další aktivity, kterým věnuji hodně času(daloby se říct, že sledování TopGearu je třetí:)).
A taky myslim, že každej člověk je nějak soutěživej a chce být lepší než ostatní, takže si nevykládejte to moje soukromničení nějak špatně wink jen jsem vás chtěl trochu popíchnout.

And with this bombshell...
smile

Tak a ted aspoň víš jaké to je tongue a ten konec mě dostal big_smile:D... každopádně máš pravdu - češi jsou soutěživý národ smile a kdo říká, že není tak lže. Ale pokud budeš chtít, napiš sovičce at tě zařadí mezi překladatelé. Rádi uvítáme dalšího člena. Jak jsem jen tak prolítl tvůj překlad, musím uznat, že je dobrý.

35

Jinak co se týče překladu, předám ho dál a řeknu kolegům a t s tím už skončí wink

36

Jirka napsal:

Jinak co se týče překladu, předám ho dál a řeknu kolegům a t s tím už skončí wink

No tak se nám to hne..... lol

37

Dobrá, jsem rád, že jste mě pochopili ;-)

38

Hej proste dekuju moc za ty tytulky. Diky moc

39

Frajer, dík moc

40

Vzhledem k tomu zä jak kratkou dobu jsi je udelal, tak jsou excelentni. Palec nahoru wink

41

Neznám kontext, ale nebylo by u barvy lepší "tónování" než matování?!

42 Naposledy upravil: michaella (27.02.2011 00:32)

MaraKM napsal:

Neznám kontext, ale nebylo by u barvy lepší "tónování" než matování?!

On tam právě už před tím použije matování. Já ti sem hodím pár řádků.

278
00:20:38,610 --> 00:20:41,412
Dále je dostupné s matováním,

279
00:20:41,412 --> 00:20:46,668
což je asi tak originální, jako koupit si úplé
džíny a pak je doma přešít na zvony...

280
00:20:49,790 --> 00:20:51,900
K tomuhle ale ještě
pár nevýhod:

281
00:20:51,900 --> 00:20:58,480
Zaprvé, matování stojí 1.755 liber, což je
myslím celkem dost za trochu barvy.

282
00:20:58,480 --> 00:21:04,358
Navíc... nemůžete jet do
myčky nebo auto naleštit

283
00:21:04,358 --> 00:21:07,883
a musíte odstranit stromovou mízu,
mrtvý hmyz a ptačí trus

284
00:21:07,883 --> 00:21:10,155
okamžitě nebo
ten lak zničíte.

285
00:21:10,550 --> 00:21:14,859
Takže, ve skutečnosti
platíte 1 700 liber za potíže.

43

"matovani" jsem ani nikdy neslysel, osobni bych to nazyval "v matne uprave" ...

44

!!! VYDÁNO !!!

45

kit.hl napsal:

proč jsi tam nenechal ten for v titulcích,,,, sir... myslím, že to nikdo nečte....proto jsem to zdůraznil... ??

Jaký?? ničeho jsem si nevšiml, možná to Míša smazala.

46 Naposledy upravil: michaella (27.02.2011 12:29)

Jirka napsal:
kit.hl napsal:

proč jsi tam nenechal ten for v titulcích,,,, sir... myslím, že to nikdo nečte....proto jsem to zdůraznil... ??

Jaký?? ničeho jsem si nevšiml, možná to Míša smazala.

Já nic nemazala. kit myslí toto a to bych si nedovolila

781
00:58:42,321 --> 00:58:48,388
Učinkovali

Sir Jeremy Clarkson
Sir Richard Hammond
Sir James May

47

už to má sovka ?? AŤ  zas mu nepíšu  3x  wink  ??? ALE JELIKOŽ ON JE UŽ IMAGINÁRNÍ A JE VŠUDE... COŽ MI PŘIPOMÍNÁ JEDNU CÍRKEV CO MÁ SVÉ MĚSTO...  S O V K O !!!!   JAK TO VYPADÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ???

48

Jo to jsem udělal, já, protože se tam stejně zobrazí jenom 1. tři řádky !!

49

kit.hl napsal:

už to má sovka ?? AŤ  zas mu nepíšu  3x  wink  ??? ALE JELIKOŽ ON JE UŽ IMAGINÁRNÍ A JE VŠUDE... COŽ MI PŘIPOMÍNÁ JEDNU CÍRKEV CO MÁ SVÉ MĚSTO...  S O V K O !!!!   JAK TO VYPADÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ???

Je to už dávno tam tongue

50

kit.hl napsal:
Jirka napsal:

Jo to jsem udělal, já, protože se tam stejně zobrazí jenom 1. tři řádky !!

No ale to je podle nastavení přehrávače.... roll

Je to možné, tak se omlouvám a příště ti to tam nechám OK, nebo to tam dám jestli se budou dělat úpravy wink