1

Téma: USA Top Gear

Zdravím vás,chystáte s někdo věnovat titulkům na US díly ? Teď jsem zkouknul 3 a 4 díl americké serie a vcelku jsem se pobavil.
Sice některý nápady tzv "ukradený" ze starších anglických dílů,ale ten zlomený cadilak mě vcelku pobavil.

2

Re: USA Top Gear

na to titulky někdo dělá...objevují se na titulky dot com tak se optej tamtoho překladatele wink

3

Omlouvám se, ale víc titulků nebude, nemám na ně teď vůbec čas a nejsou vůbec jednoduché na překlad. Je tam spousta odborných pojmů, amerických termínů a odkazů na věci většině Čechů neznámých, za které se těžko hledají české výrazy. Takže pokud má někdo jiný zájem pokračovat v překladu, mohu mo poslat polovinu překladu co jsem ještě stihnul ke třetímu dílu, ale to je ode mě bohužel vše.

Takze na tom nikdo nedela

4

Travis napsal:

Omlouvám se, ale víc titulků nebude, nemám na ně teď vůbec čas a nejsou vůbec jednoduché na překlad. Je tam spousta odborných pojmů, amerických termínů a odkazů na věci většině Čechů neznámých, za které se těžko hledají české výrazy. Takže pokud má někdo jiný zájem pokračovat v překladu, mohu mo poslat polovinu překladu co jsem ještě stihnul ke třetímu dílu, ale to je ode mě bohužel vše.

Takze na tom nikdo nedela

nová česká stránka pro Top Gear kde se budou věnovat novinkám i překladu pro americkou verzi i britskou verzi !!

www.tgear.cz