26

Re: Co nás čeká v nové (16) sérii?

K titulkám k Italian Job: děláme na nich tři, mrkni doAkutálních překladů... zanedlouho bude překlad hotov a nejspíš se pošle na načasování.

27 Naposledy upravil: Milan (16.01.2011 12:50)

Lucas napsal:

Všechny novinky o nových dílech + titulky na britskou tak v budoucnu na americkou verzi Top Gear najdete na nově vytvořené stránce   www.tgear.cz

Zajímavé... Každopádně doufám, že lidé tady od sovicky a lidé z tgear.cz budou rozumné a budou nějak spolupracovat smile Bude to mít pak větší přínos pro všechny. Titulky zde jsou velice kvalitní, a když by přibyli nový překladatelé mohli by být o něco rychleji udělané wink Jediná věc, které mi chybí u sovicky jsou právě nějaké novinky a články o aktuálním dění, které snad slibuje nový portál... Tak doufám, že se kluci nějak dohodnete a vytvoříte velice kvalitní portál o tomto skvělém "seriálu".

28

Titulky stojí nikoliv na překladatelích, ale na mě. V okamžiku, kdy budou překladatelé tvořit dostatečně kvalitní překlad a nebudou potřeba korekce z mojí strany, rád toho zanechám. Tím se nechci nějak podrývat práci překladatelů, bez nich by to šlo jen ztuha. Nicméně zatím je to bohužel takto.

Lucas mě již ohledně jeho stránky kontaktoval a žádná spolupráce z mojí strany není (z různých důvodů) naplánována. Překladatelům ani jiným lidem z tohoto fóra nevelím, tudíž jestli začnou psát pro tgear.cz, tak to bude jen a jen jejich věc.

29

Pochopil jsem ze začátku, že tohle fórum je věnováno prvotně výrobě titulků na T.G. Následně přidaná diskuze ničemu jistě neuškodila a myslím ,že i další stránky věnované T.G ničemu nemohou uškodit .Je svobodnou volbou všech co píšou a kde píšou dodržují-li nějaká všeobecně nepsaná pravidla slušnosti.... TOLIK TEDY MŮJ POSTŘEH  big_smile  Všem přeji mnoho zdaru !!

30

sovick4 napsal:

Titulky stojí nikoliv na překladatelích, ale na mě. V okamžiku, kdy budou překladatelé tvořit dostatečně kvalitní překlad a nebudou potřeba korekce z mojí strany, rád toho zanechám. Tím se nechci nějak podrývat práci překladatelů, bez nich by to šlo jen ztuha. Nicméně zatím je to bohužel takto.

Lucas mě již ohledně jeho stránky kontaktoval a žádná spolupráce z mojí strany není (z různých důvodů) naplánována. Překladatelům ani jiným lidem z tohoto fóra nevelím, tudíž jestli začnou psát pro tgear.cz, tak to bude jen a jen jejich věc.

ahoj,vážím si toho jak se těm titulkům z vlasního zájmu věnuješ a chápu že na tu hlavní stránku s titulky dáš až titulky co projdou tvou korekturou....ale nedaly by se přeložený titulky dát ke stáhnutí,bez korektury,na kterou se většinou čeká, dávat na forum,do sekce titulky...například teď už je přeložený italian job...tak to tam hodit,a až bude korektura tak pak i na hlavní stránku...podobně 16x01...přeložený titulky dát ke stáhnutí z fora s upozorněním ,že to je bez korektury,a po korektuře to dát na stránku s titulky...máš momentálně nejkvalitněji přeložený titulky 16x01,ale stále tam děláš korekturu tak si je od tebe nikdo nestáhne....ale tisícovka lidí si už stáhla míň kvalitní titulky pro hluchoněmý z titulků com./ dává na ně odkaz i Lucas/...část vaší práce je pak zbytečně nedoceněná...../ a jenom vsuvka..nenašel jste někdo anglický titulky k australskýmu speciálu?

31

V okamžiku, kdy se tu najdou jedinci, kteří jsou schopní stáhnout neokorekturovanou verzi a vystavit to na servery typu titulky.com jako vlastní práci, tak rozhodně nemá cenu dávat tuto verzi k dispozici. Dohodli jsme se na tom s překladateli, na tom se nic měnit nebude.

Kvalita překladu 16x01 je oproti 15x07 opravdu lepší, ale věř mi, že jen tak do světa to pustit nemůžu. Překladatele nikdo neodrazuje od toho, aby si je vydali sami bez mojí korektury. Ale nedělají to, proč asi? Nejsem žádný překladatelský bůh, chybu sem tam taky udělám (viz sekce chyby v překladu) a momentálně na to opravdu nemám mnoho času - ať už z důvodů osobních, pracovních, nebo školních. A věřte mi, že stále dokola opakované dotazy "kdy už to bude," nebo ať alespoň uveřejním částečnou verzi - to mi na chuti k práci opravdu nepřidá.

Vím, že to nemyslíte zle, ale na tomhle se neshodneme. Díky za pochopení.

32

sovick4 napsal:

Jmenovitě například:

Test Škoda Yeti!
Ariel Atom V8 500
Závody Top Gear vs ???
Ferrari 599 GTO
Nová Zonda
a další super věci smile

CHtěl bych se zeptat, v tom sestřihu jezdí Richard Hammond v nejakým velkým červeným autě, nevíte v jakém díle to je??? díky za odpovědi

33

nikde to není, snad v příští sérii

34

17. série? Už jste viděli video nebo aspon co tam bude?