1

Téma: Klidná série

Dle mého názoru docela klidná série, kde se nic urážlivého nestalo.

Ale stejně si lidé něco našli big_smile

http://transmission.blogs.topgear.com/2 … n-apology/

Pro neangličtináře: Je to omluva za to, že James a Jeremy parkovali těmi el-auty na invalidech.

Osobně sem si toho všiml a pobavilo mě to ale tohle se dalo čekat :-D

2

Re: Klidná série

Taky mě to pobouřilo. Bylo mi líto těch desítek invalidů, kteří tam zrovna chtěli zaparkovat a nemohli. Stejně jako mě vždycky pobouří nějaký Mercedes zaparkovaný na invalidech zrovna v době, kdy ostatních 19 míst pro invalidy je volných. big_smile Jinak je paradox, že zrovna v tomhle díle se věnovali závodnímu týmu invalidů. big_smile

3

Ethan napsal:

Taky mě to pobouřilo. Bylo mi líto těch desítek invalidů, kteří tam zrovna chtěli zaparkovat a nemohli. Stejně jako mě vždycky pobouří nějaký Mercedes zaparkovaný na invalidech zrovna v době, kdy ostatních 19 míst pro invalidy je volných. big_smile Jinak je paradox, že zrovna v tomhle díle se věnovali závodnímu týmu invalidů. big_smile

tam bylo taky x volnejch míst okolo jak tam píšou, ale prostě na nich si dycky něco najdou :-D

4

Když sme u toho týmu invalidů, a ja nechtel zakladat nove tema, neprekvapilo vas ze tam byl zpet Ben Collins. Myslel sem ze se s nim BBC rozesla dost ve zlim a cekal bych tam spis aktualniho stiga...

5

je otázka jestli aktuální Stig má takové zkušenosti s rally jako Ben.