Téma: Nabídka spolupráce s TGear.cz
Zdravím všechny uživatele tohoto fóra.
Obracím se na Vás s nabídkou spolupráce. Chápu, že je TGear brán jako za konkurenci a je tu taková ta přirozená rivalita, ale když nad tím přemýšlím, tak si říkám, že je to pěkná škoda. Všichni se věnujeme tomu stejnému a všichni máme stejný cíl, Top Gear.
Napadá mě, jestli by nebylo dobré se spojit a spolupracovat, čímž vytvořit stálou a dobrou partu lidí, kteří budou mít vždy svou roli a jasný kousek, ať už se jedná o překlad či korekci...když TGear vznikal, nabízel jsem spolupráci a vzhledem k tomu, kde se stránky nacházeli a že to byl začátek, byla spolupráce odmítnuta a já to chápu. Ale teď, kdy mají stránky velký potenciál a návštěvnost 800 lidí za den (mimo sezónu), tak si myslím, že by nebylo špatné spojit síly a dát to dohromady...i stahovanost titulků je už kolem 2 tisíc (u UK, US není tak populární)...
Byl bych rád, kdybychom se o tom mohli nějak pobavit a zapřemýšlet nad tím, že to rozjedeme spolu, než abychom pomyslně válčili..
Myslím, že by to potěšilo i plno dalších fanoušků TG, vzhledem k tomu, že jsme jediní (TGear, i sovička), kdo pro TG něco dělají.
Takže ještě jednou říkám, zapomeňme na nějakou konkurenci a rivalitu a pojďte to spojit..
Pište na admin@tgear.cz a můžeme se o tom pobavit...;)
Lucas
Administrátor
www.tgear.cz