1

Téma: 1.-8. séria

Ahojte... na internete som nikde nenašiel titulky k prvým ôsmim sériam... Ja by som chcel niekoho poprosiť či by sa do toho nepustil.... aj sám by som niečo preložil ale moja angličtina je dosť slaba a jedna časť z pôvodnych eng titulok keby som prekladal to by mi trvalo aj mesiac...

2

Re: 1.-8. séria

jenomže stejny problem je, že ne všechny dily jsou na netu v anglictine a navic, kolik lidi dneska sleduje 1-8. serii. nevim, nebudu mluvit za prekladateleale ale myslim ze by to bylo dneska, kdyz to ma kazdy nakoukane 20x z coolu zbytecne

3 Naposledy upravil: Neo_Moucha (01.08.2012 19:32)

Je to tak jak píše EmersonAldi

Problém je především to, že chybí anglické titulky. Sám jsem si chtěl vyzkoušet překlad jednoho dílu bez dostupných orig. titulků a poté, co jsem hodinu a půl dělal včetně časování prvních cca 5 minut pořadu, řekl jsem si, že si to schovám na důchod big_smile

4

Presne Neo_Moucha. Tiež som to skúšal ale po týždni práce som bol len v polovičke a ostatné som nerozumel big_smile Titulky som našiel len pre prvú a druhú sériu a sem tam aj nejaké iné... Preložil som 02x01 tak ak by mal niekto záujem, môžem mu ich poslať alebo ich hodím na net ak sa mi bude chcieť tongue