26

Re: Top Gear 16x00 - [vydáno]

titulky 15x07 jsou super! Díky moc! Rád bych se zeptal, stejně jako stovky lidí :-), kdy asi budou vydány tiutule na 16x01? Díky moc za odpověď a sorry za možný spam :-)

27

aaaaa už se těšim... tenhle díl je špičkovej smile

28 Naposledy upravil: Jirka (09.01.2011 22:04)

to PcError:
1. warez smaž
2. titulky se ti budou překrývat, nechápu proč to lidi dělají a cpou to přímo do videa, je to strašná zhovadilost
3. nevidím důvod, proč znovu rendrovat film s titulkama, když všechny přehrávače to umí spustit
4. je to tak jak je to v tom odkazu co jsi zde dal, stačí pojmenovat stejně

29

j ... díky

30

a kde scháníte tenhle díl bez tit ?? smile

31

Hele nic mi do toho není, ale na to, že po krátkém dohledání jsem na internetu schopen nalézt tvoje jméno, adresu, věk a PC sestavu, tak si docela troufáš wink Použij raději strýčka googla a tím předejdeš mnohým problémům.
Tak bacha na návštěvu z BSA tongue

32 Naposledy upravil: PcError (09.01.2011 22:30)

Dobrý video :DD ... jinak to bych chtěl vidět jak o mě nalezneš tyto informace big_smile

33

Jirka napsal:

to PcError:
1. warez smaž
2. titulky se ti budou překrývat, nechápu proč to lidi dělají a cpou to přímo do videa, je to strašná zhovadilost
3. nevidím důvod, proč znovu rendrovat film s titulkama, když všechny přehrávače to umí spustit
4. je to tak jak je to v tom odkazu co jsi zde dal, stačí pojmenovat stejně

zkusil sem tam dát titulky (jen tak jestli mi to půjde) a já nevim proč to nejde nejsou tam další titulky který by je překrývali, jméno tit je stejný jako film, film  a tit jsou ve stejné složce a nejde to nejspíš to neumim big_smile sad

34

PcError napsal:

Dobrý video :DD ... jinak to bych chtěl vidět jak o mě nalezneš tyto informace big_smile

stačí IP adresa a má tvého poskytovatele, ten už mu zdělí kdo na této IP adrese bydlí tongue
a místo určuje buď IP adresa samotná, nebo pokud vede jen k poskytovateli tak jsme tam kde jsme byli tongue

35 Naposledy upravil: PcError (10.01.2011 19:22)

IP adresu nemám veřejnou takže to teda nevim .......  a nevim k čemu by ti to bylo kde bydlím :DDD Windows mám legální a to video neni pravda :DDD

36

Proč tady řešíte něco s IP, nemělo by se spíše řešit proč stále nejsou titule?

37

Stačí si přečíst první post a hned budeš vědět proč nejsou:

Překlad: 100 %
Časování: 100 %
Korektura: 0 %
Očekávané datum vydání: dříve jak 11.01.2011 určitě ne

38

Nechci tady spamovat, ale určitě každého zajímá, kdy už se doklepne korekce na tyhle titule, když už máme na krku další díl? Doufám, že se to ve finálním stádiu překladu nezasekne, když teď sovka nemá čas...

39

PROSÍM PŘEKLADATELE DO  Překladatelská sekce
DUPLIKUJEME TO A ZTRÁCÍME SE TU....

40

Proč se to ještě nedá stáhnout smile

41

Protože to tam ještě sovka nedal. Boužel jsem mu je zapoměl včera poslat, jak jsem mu psal at je vyvěsí. Prosím neukamenujte mě, mám toho hodně. Dík za pochopení.

// edit: Promazáno od zbytečných dotazů typu "kdy už to bude" a pod. Veškeré info je v prvním postu.

42

Hoj, věděl by někdo název tý skladby od Genesis, kterou pouštěli v Hammondově autě? smile

43

Dirty12 napsal:

Hoj, věděl by někdo název tý skladby od Genesis, kterou pouštěli v Hammondově autě? smile

I know What I Like (In Your Wardrobe)