26

Re: Top Gear 19x03

tak jsem to dojel na 905 ... Davcza jede dál smile tak snad to zvládne... dobrou big_smile

27 Naposledy upravil: mareti (12.02.2013 23:54)

hele teď jsem si všiml, že to překládá další sólista: susajr
a pokud se nepletu, tak ten přeci překládal jeden čas s námi ne? bylo by fajn splašit více překladatelů, protože na to už teď nebudu mít tolik času, začala škola a Bakalářka volá... btw příští týden tu nebudu, takže to asi chudák Davcza bude překládat sám big_smile big_smile

28

prosím korektora, aby části s citacemi z 50 odstínů šedi nijak neměnil, jsou brány přímo z českého verze knihy, tak ať zachováme autenticitu smile

29

mareti napsal:

a pokud se nepletu, tak ten přeci překládal jeden čas s námi ne? btw příští týden tu nebudu, takže to asi chudák Davcza bude překládat sám big_smile big_smile

jj prekladal big_smile Keby som vedel lepšie po česky, tak vám s tým prekladom aj pomôžem tongue

30

mareti napsal:

prosím korektora, aby části s citacemi z 50 odstínů šedi nijak neměnil, jsou brány přímo z českého verze knihy, tak ať zachováme autenticitu smile

OK, beru na vědomí. Jen aby si to přečetl i Davcza, který chce taky udělat korekturu. A taky mě napadá, že bych se na ten díl už taky mohl podívat. big_smile Zatím jsem viděl jen Toyotu GT86.

31

Překlad hotový, večer udělám korekturu.

32

Dobre, tak ja to zatiaľ sčasujem wink

33

načasované, poslané tongue

34 Naposledy upravil: Davcza (14.02.2013 01:03)

Za chvilku budu mít a pošlu Ethanovi.
Pár poznámek:

- mareti, piš u cen do závorky koruny, jak se domluvilo
- launch control se nepřekládá, stejně na to čumí samý nadšenec

No, zitra to bude hotové, příště bysme to snad mohli stihnout ve středu smile

35

mareti napsal:

a pokud se nepletu, tak ten přeci překládal jeden čas s námi ne?

Ano překládal, ale díky problému s e-mailem jsem nebyl zařazen do "překladatelského týmu - TGTT" na letošek. Prý se posílaly e-maily a kdo na ně neodpověděl nebyl zařazen do týmu, ale mě e-mail nedošel (bohužel asi mojí vinou - na fóru jsem měl starou adresu a přeposílání na novou přestalo z neznámých důvodů fungovat). Hodnost překladatele mi ale zůstala a tak jsem se hlásil na první díl (v týdenním předstihu) - v tu chvíli jsem se dozvěděl co se stalo, ale na e-mail s vysvětlením mi Jirka neodpověděl, jediné co jsem se dozvěděl bylo, že je vás dost, tudíž pomoc nepotřebujete a že se se mnou tedy nepočítá. Když teď vidím že u každého dílu překládá mareti dvě části, tak nechápu, že už mi dávno nikdo nenapsal - vnucoval jsem se myslím dostatečně. big_smile Jestli teda chcete pomoct tak se můžu hlásit u 4. dílu wink

36

Ano prosím smile tak se běž napsat ke čtvrtému co chceš.....