Re: Top Gear 19x03
tak jsem to dojel na 905 ... Davcza jede dál tak snad to zvládne... dobrou
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Aktuální překlady » Top Gear 19x03
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak jsem to dojel na 905 ... Davcza jede dál tak snad to zvládne... dobrou
hele teď jsem si všiml, že to překládá další sólista: susajr
a pokud se nepletu, tak ten přeci překládal jeden čas s námi ne? bylo by fajn splašit více překladatelů, protože na to už teď nebudu mít tolik času, začala škola a Bakalářka volá... btw příští týden tu nebudu, takže to asi chudák Davcza bude překládat sám
prosím korektora, aby části s citacemi z 50 odstínů šedi nijak neměnil, jsou brány přímo z českého verze knihy, tak ať zachováme autenticitu
a pokud se nepletu, tak ten přeci překládal jeden čas s námi ne? btw příští týden tu nebudu, takže to asi chudák Davcza bude překládat sám![]()
jj prekladal Keby som vedel lepšie po česky, tak vám s tým prekladom aj pomôžem
prosím korektora, aby části s citacemi z 50 odstínů šedi nijak neměnil, jsou brány přímo z českého verze knihy, tak ať zachováme autenticitu
OK, beru na vědomí. Jen aby si to přečetl i Davcza, který chce taky udělat korekturu. A taky mě napadá, že bych se na ten díl už taky mohl podívat. Zatím jsem viděl jen Toyotu GT86.
Překlad hotový, večer udělám korekturu.
Dobre, tak ja to zatiaľ sčasujem
načasované, poslané
Za chvilku budu mít a pošlu Ethanovi.
Pár poznámek:
- mareti, piš u cen do závorky koruny, jak se domluvilo
- launch control se nepřekládá, stejně na to čumí samý nadšenec
No, zitra to bude hotové, příště bysme to snad mohli stihnout ve středu
a pokud se nepletu, tak ten přeci překládal jeden čas s námi ne?
Ano překládal, ale díky problému s e-mailem jsem nebyl zařazen do "překladatelského týmu - TGTT" na letošek. Prý se posílaly e-maily a kdo na ně neodpověděl nebyl zařazen do týmu, ale mě e-mail nedošel (bohužel asi mojí vinou - na fóru jsem měl starou adresu a přeposílání na novou přestalo z neznámých důvodů fungovat). Hodnost překladatele mi ale zůstala a tak jsem se hlásil na první díl (v týdenním předstihu) - v tu chvíli jsem se dozvěděl co se stalo, ale na e-mail s vysvětlením mi Jirka neodpověděl, jediné co jsem se dozvěděl bylo, že je vás dost, tudíž pomoc nepotřebujete a že se se mnou tedy nepočítá. Když teď vidím že u každého dílu překládá mareti dvě části, tak nechápu, že už mi dávno nikdo nenapsal - vnucoval jsem se myslím dostatečně. Jestli teda chcete pomoct tak se můžu hlásit u 4. dílu
Ano prosím tak se běž napsat ke čtvrtému co chceš.....
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Aktuální překlady » Top Gear 19x03