1 Naposledy upravil: Jirka (22.02.2013 17:11)

Téma: Top Gear 19x04 [vzdáno]

O překlad se stará TGTT - Top Gear Translation Team

• Anglické titulky: ANO

• Překlad: 100 %

• Časování: 100 %

• Korektura: 100 %

Očekávané datum vydání:  Pá-Ne --.--.2013 (--:--)

Titulky:

http://ichef.bbci.co.uk/images/ic/272x153/legacy/episode/b01qyjnh.jpg?nodefault=true

Info:

• Jeremy představí novou Kiu Cee´d při silničním testu zahrnujícím úhoře, kari, rockovou legendu, amerického policistu a rugby s Jamesem

• Hammond je v Mexiku u silničního testu sportovního auta Mastretta...

• Trio hatchbacků na testovací trati a další celebrita.

Překladatelé se prosím hlaste v sekci aktuální překlady díky smile

2

Re: Top Gear 19x04 [vzdáno]

Budou titulky tentokrát dříve? Když už máte sponzora překladu... Zajímá mě, čim budete argumentovat, že to tak rychle jak u ostatních nejde smile

3

Na nemenovanom serveri to chlapik stihne za den. tu je vas milion a trva to dlho... slo by to zrychlit ?

4

Muzes ten server jmenovat, dik smile
(znam jen holcinu, ktera to miva pravidelne ve stredu)

5

ja si pekne počkám na kvalitné titulky, zas tak nehorí aby som to musel hneď vidieť
otázka: na ktorú verziu prekladáte? lebo vyšla aj proper od FoVBiA

6

Jelikož jsou všechny tyhle verze úplně stejný, aspon do ted to tak bylo, tak je úplně jedno na kterou verzi to překládají. Sedět budou na všechny.

7

Většinou titule sedí na všechny verze, ale pokud se nepletu stahoval jsem na fov a sedí mi i na 720p proper.

8

Bude to dneska ? big_smile Vaší práce si velice vážím.

9

tak kris004 titulky už vydala na titulky.com..ale příští prý dělat nebude,tak můžete v klídečku dělat titulky k tomu poslednímu dílu smile

10

Pro ty, kdo nechou tahat titulky ani avi, doporucuji tuhle naprosto legalni cestu a titulky jsou uplne v pohode, jsou i docela rychli....

PS neni to warez, takze davam normalne link k tematu.

http://www.sledujuserialy.cz/top-gear/1 … 4-en#video

11

titulky jsou od kris004, smazali její jméno na konci...

12 Naposledy upravil: blazen23 (22.02.2013 23:27)

To já bych předem poděkoval za vaší práci, která mi víceméně vyhovuje. Ale potřeboval bych vysvětlit jeden nesmysl, který mi vrtá hlavou. Proč proboha vytváříte neexistující auto? To má jakej důvod? V tomhle díle mluví Jeremy o Vauxhall Astře VXR, proč ste to přemenovali na Opel Astra VXR? Takové auto neexistuje. Díky za odpověď.

13

Hm, máš pravdu, u nás se prodává Astra OPC, ale přejmenoval jsem to schválně..... Jeremyho navážení se do Opelu by ztrácelo na peprnosti.... navíc je u nás Opel známý narozdíl od Vauxhallu, tak se to snad přežije jako drobnost

14

No tak jsem to pochopil, ale následně jsem nepobral právě to, že tam zůstalo to VXR, tak buď jedno nebo druhý, ale mix je prostě nesmysl, ne?

15 Naposledy upravil: Davcza (23.02.2013 00:27)

No teď už to měnit nebudu ale přijde mi logičtější přepsat výrobce (který je to samé) než  model (který nemusí být nutně to samé)

16

Tak to nechápu, mě přijde logické uvádět jméno auta tak jak je prodáváno, takže Opel Astra OPC pro zdůraznění pro evropu nebo Vauxhall Astra VXR podle originálu. Když překládáte třeba i ten klub nebo noviny, tak mi přijde prostě logický přeložit i to auto komplet. Přecejenom OPC verze není jen u Astry, ale i u všech ostatních modelů Opelu, takže to i lidi mohou spíš znát, ale VXR jim nic neřekne. Jinak výrobce není to samé stejně jako model není to samé. Vauxhall dělá i jiná auta, která Opel nepřeznačkovává a tudíž vůbec neprodává.

Nic neměň, to je vaše cesta, kterou prostě jeden z mnoha nechápe. Navíc ještě k tomu asi nebudu, jak tak koukám, váš typický konzument titulků, jelikož je stahuju jenom kvůli tomu, abych se na to mohl koukat s kamarádama, kteří tomu nerozumí v originále, takže mne vaše jakékoli zpoždění nechává chladným a díky za vaší práci.

17

blazen23 má pravdu ohledně faktů, souhlasím ale s převedenim Vauxhallu na Opel podobně, jako na jiném místě u denního tisku pro "lepší kontinentální/české" vyznění.

Ano, jsou i diváci, kteří znají původní anglické reálie a poznají vtip bez převodu, ale myslím, že smyslem naší práce je pokusit se přiblížit hlášky moderátorů co nejširšímu okruhu diváků u nás. Někdy se to povede víc, někdy míň. A určitě si nemyslím, že to jediná správná cesta...

Hlasuju pro Opel Astra OPC :-)

18

Dobře, klidně se to může přepsat s těma některýma dalšíma věcma co si navrhoval

19

K tomu s přidávám, překládat jen půlku názvu auta mi taky moc nedává smysl. Jak píše blazen23, buď to nechat, anebo to kompletně převést na zdejší název Opel Astra OPC. Spojení Vauxhall OPC ani Opel VXR bohužel neexistují.