1 Naposledy upravil: Jirka (04.03.2013 10:18)

Téma: Top Gear 19x05 [vydáno]

O překlad se stará TGTT - Top Gear Translation Team

• Anglické titulky: ANO

• Překlad: 100 %

• Časování: 100 %

• Korektura: 100 %

Očekávané datum vydání:  Pá-Ne --.--.2013 (--:--)

Titulky:

http://ichef.bbci.co.uk/images/ic/272x153/legacy/episode/b01r2ckq.jpg?nodefault=true

Info:

• Jeremy a Richard se ujmou dvojího problému a to stárnutí lidstva a zvyšování komplexnosti moderních aut. Řešením je návrh vozidla především pro starší a následném testu v Dorsetu s třemi penzistky.

• James zhodnotí nový Range Rover v okolí Londýna a pak v Nevadě proti samočinné zbrani.

• Jako host se nyní představí James McAvoy

Překladatelé se prosím hlaste v sekci aktuální překlady díky smile

2 Naposledy upravil: Jirka (25.02.2013 20:37)

Re: Top Gear 19x05 [vydáno]

do fora aktualni preklad nedokazem vkladat (Omlouváme se, ale nemáte oprávnění vkládat příspěvky), takze shribbons bude imho spojenie shreds a ribbons, takze napr. cancoury.

//edit Jirka:  nezakládej duplicitní témata. Díky.

3

prosim kdy budou titule? smile děkuji
(predpokladam, ze ocekavane datum je s 2 spozdenim:P)

4

heh zpozděním smile

5

našel by se odkaz na englické titulky? díky

6

třeba tady: http://www.addic7ed.com/serie/Top_Gear/ … _Episode_5

7

http://www.titulky.com/Top-Gear-S19E05-214059.htm - slovenske

8

Nechtěl jsem, ale musím. Pánové Vás posere na tom překladu už snad kdokoli. Nejdřív Kris, nyní nějaký slovák a co to vidím zde: http://www.serialzone.cz/serial/top-gea … y/19-rada/ české titulky. Proč že to máte toho sponzora? Aha pro dovolenou.

9

Tak si je stáhni, když chceš..... minule jsme vydali v pátek, předtím taky..... prostě to tenhle týden nejde tak rychle

10

Chlapi, tak si aspon vezmete to casovani z tech hotovych a upravte si preklad, kdyz na tom tak trvate, aby jse meli vlastni.

Je to fakt brutal...stahovanost titulek Vam stale klesa...na titulky.com i na uloz.to je stahovatelnost konkurencnich titulek nekolikanasobne vetsi a ani to Vas nedovede k tomu se zamyslet, nebo spojit sily s nekym jinym, nebo alespon optimalizovat pracovni postup?

Ja vim, jsou lidi tvrdohlavi...ale nekomu nelze pomoct...

11

preboha ked to preklada 5 ludi tak to musi byt hotove ze den... nechapem jak stym mozete maturovat skoro tyzden... vobec nejde o hatovanie a podobne... akurat logika nepusti... jedine scim mozete prerazit a co ponuknut aby ste boli top tak je rychlost prekladu a ponuknut titulky ihned a nie ze vas predbehuju jednotlivci na titulky.com.... taku stranku si spravim aj ja... pockam si kym to niekto nahra (Kris to nahrava vacsinou utorok vecer) v stredu to pridam a som o 4 dni rychlejsi ako vy... bez toho aby mi stym pomahalo 5 a viac ludi..

12

a ty myslíš že to nevíme?? mysli si co chceš a jestli se ti to nelíbí, tak se na to dívej s jinýma titulkama a nás s tvými názory neobtěžuj, howgh

13

tak vy to dokonca aj viete smile) jasne ze to pozeram s inymi smile komu by sa chcelo cakat tyzden na vase titulky
"mysli si co chceš a jestli se ti to nelíbí, tak se na to dívej s jinýma titulkama a nás s tvými názory neobtěžuj" argument jak svina smile stym sa dostanes daleko aj v zivote smile

14

a co ti je dotoho jak dlouho nám to trvá, své vášně si ukojil s jinými titulky tak nás nech být, i kdyby jsme to překládali měsíc, může ti to být fuk

orangefear napsal:

tak vy to dokonca aj viete smile) jasne ze to pozeram s inymi smile komu by sa chcelo cakat tyzden na vase titulky
"mysli si co chceš a jestli se ti to nelíbí, tak se na to dívej s jinýma titulkama a nás s tvými názory neobtěžuj" argument jak svina smile stym sa dostanes daleko aj v zivote smile

15

zabudol si napisat "howgh" ty atlet

16

prekladaj si to aj rok smile a potom si to pozri pekne sam so svojim prekladom.. nevem to len mne pride ze si uplne mimo pointy tohto celeho ? sad

17

orangefear napsal:

preboha ked to preklada 5 ludi tak to musi byt hotove ze den... nechapem jak stym mozete maturovat skoro tyzden... vobec nejde o hatovanie a podobne... akurat logika nepusti... jedine scim mozete prerazit a co ponuknut aby ste boli top tak je rychlost prekladu a ponuknut titulky ihned a nie ze vas predbehuju jednotlivci na titulky.com.... taku stranku si spravim aj ja... pockam si kym to niekto nahra (Kris to nahrava vacsinou utorok vecer) v stredu to pridam a som o 4 dni rychlejsi ako vy... bez toho aby mi stym pomahalo 5 a viac ludi..

Lenže zabúdaš, že mi to robíme vo svojom voľnom čase, nie na úkor svojho voľného času ako už spomínaná kris. Sme tím a nie vždy majú všetci čas. Čím viac článkov, tym vačšia možnosť , že preklad sa oneskorí.

18

Tohle fakt nechápu, u každýho dílu tady pořád někdo brečí, že to není rychle přeložený a pak tady vyjmenujou všechny překladatele, který už maj hotovo, takže teoreticky už daný díl viděli s jejich titulkama a nemají jediný důvod si sem jít stěžovat. Ale stejně sem píšou, že jste pomalý, že vás na tom dělá minimálně pět a že takhle v životě ničeho nedosáhnete :-DDD což mě dostává nejvíc. A už vůbec nechápu dotaz typu: budou titulky už dneska ? když máte nahoře vypsanej průběh překladu s předpokládaným ukončením.   

Já bych za tohle dával bany, pokud tady ta možnost je, tak by se těch lidí dalo aspoň částečně zbavit.

Někdo totiž nepotřebuje titulky hned víte :-). Já na TopGear koukám až o víkendu a vždycky sem stahoval titulky odtud a nevidim jedinej důvod proč bych měl stahovat od jinud. Takže překládejte dál, fanoušků máte stále dost, a na komentáře nereagujte, třeba je to přestane bavit.

19

Myslím, že je jedno, za jak dlouho titulky budou, i když nedočkavost a nadšení pro TG hodně táhne pro stáhnutí konkurenčních titulků. Udělal jsem to jednou - to už bude nějakou dobu - a nikdy víc. Neříkám, že ostatní neumí překládat, ale pořád platí poměry kvantita-kvalita smile Je mi sice líto, že u všech překladů - nemyslím jen TG - je hodně skupin a každá to vydá jindy, pokaždé jiný překlad, místo toho, aby se lidi domluvili.. wink (viz TBBT apod.) ale to je na těch, kdo překládá cool Rozhodně bych rád poděkoval za to, že titulky děláte a když už píšu, tak se "provokativně" zeptám - kdy už budou? tongue Pa-Ne tam je pokaždé, ale protože nikdo nevidí mezi vás, tak nevíme, jestli vyjdou za hodinu, nebo za 2 dny smile Mějte se!

20

CzPrecLiKu, titulky budou nejdříve zítra.

Orangefeare, už sis dneska poslechl svou hymnu? http://www.youtube.com/watch?v=a8O7jPsvAjk

21

Jak psal preclík výše - škoda je, že se překladatelé nezkusí spojit - jinde je rychlost, která tu, ruku na srdce, trochu vázne, ale zase je tu kvalita, která vázne jinde (ale nechci tím urazit ostatní překladatele, nikdy jsem jiné titulky než zdější nestahoval). Vyřešilo by to jednak neustálé prokace, tak by Vám to ubralo osobní čas, který do titulků musíte vkládat a tím pádem by na tom všichni vydělali... Ne?
Osobně si ale klidně počkám, protože i když angličtině rozumím, unikají mi vtípky a odborné věci... Jinak dobrá práce a keep working smile

22

Lenže zabúdaš, že mi to robíme vo svojom voľnom čase, nie na úkor svojho voľného času ako už spomínaná kris. Sme tím a nie vždy majú všetci čas. Čím viac článkov, tym vačšia možnosť , že preklad sa oneskorí.

Rád bych taky něco řekl... Když řikáte že to děláte ve volnem čase. Pravidelně každý týden koukam na Naruta (neptejte se proc, to je vedlejší). Jde oto že jeden díl má 22 minut a předlad jim trva cca 6-8 hodin. Ty lidi taky choděj do práce a dělají to ve svem volném čase... A jsou na to většinou 3...

23

Ano správně, jenže Top Gear je asi 3x delší a opravdu nejde, abychom tomu v pondělí věnovali 18 - 24 hodin. A dokonce ani 3 dny za sebou jet v kuse 6 - 8 hodin není zrovna pro každého. Stačí trochu počítat. wink

24

Ethan napsal:

Ano správně, jenže Top Gear je asi 3x delší a opravdu nejde, abychom tomu v pondělí věnovali 18 - 24 hodin. A dokonce ani 3 dny za sebou jet v kuse 6 - 8 hodin není zrovna pro každého. Stačí trochu počítat. wink

Jsou na to jen 3:-) Je pravda že to není pro každeho... Ale dělat na webu který se na to specialně zaměřen taky něco vyžaduje... A to že vás předběhne nějakej Franta Vomačka vám taky moc reputaci nezvedne...
Navic to 6-8 hodin je komplet s udělánim hardsubu a karaoke... Externí titulky bejvají daleko dřiv.
Je mi jasný že to je těžká práce ale dělat na jednom díle déle jak týden...