1

Téma: Díky za fórum

Jak říká nadpis... Velký dík za vytvoření fóra smile Určitě to bude přehlednější než guestbook, kde už byl chaos...

A jen takový menší dotaz, k technické stránce fóra... Dočkáme se i možnosti podpisů a avatarů? Pár let už jsem na warku a vystřídal jsem tam za tu dobu spoustu Top Gear podpisů a tak...takže si to chci hodit i sem big_smile Ale je mi jasné, že se bude asi hodně dolaďovat a tahle možnost není pro chod fóra až tak podstatná smile

/Kdyby si časem hledal moderátory, hlásím se do služby cool

2

Re: Díky za fórum

smile

Podpisy a avatary jsem zakázal pro co největší přehlednost a co nejmenší datovou náročnost. Nicméně pokud se bude chodit více lidí a bude to prospěšné věci, tak to možná změním - dá se to povolit kdykoliv.

Co se týká moderování - dík za nabídku, uvidíme jak moc to bude potřeba.

3

Taky bych chtěl poděkovat za forum, aspon se bude dát odlišit co je k titulkům a co k jednotlivým dílům a tak. A jako jeden z překladatelů můžu říci, že bude určitě pro nás mnohem lepší komunikace, než na guestbooku, kde už se to pomalu začalo motat, jak přibývá ochotníků k překladu. Ještě jednou velké díky.

4

diky za vse.
myslim ze diky tomu budou rychlejsi preklady dilu ze se bude vedet kdo co dela

5

tongue Zdravím Vás všechny známé i neznámé a přeji Vám mnoho překladatelských úspěchů. ale nejen jich v nadcházejícím roce....
Trošku vás sleduji z povzdálí a myslím. že to co jsme začínali společně před rokem dostává podobu...Držím palce!!

6

tak konečně postup pane noční ptáku:P už se těším na novou stránku:cool:

7

Nová stránka tak snad bude, vzhled fóra se ještě může decentně měnit (především asi pak do společných TG barev se stránkami)

8

Taky se připojim, díky za forum, teď už to bude aspoň přehlednější cool

9

sovicko, nešel by na forum přímý odkaz na http://topgear.sovicka.net/ ...já mám forum i tu stránku v rychlem spustení ale teď se pohybuji na foru a to asi všichni tak nějak více tak než chodit na forum přes tu hlavní stránku tak bych uvítal mezi hlavními tlačítky odkaz na hlavní stránku s titulky smile doufám že nežádám něco co tu je cool

10

Nic světového nepovím, ale přes to díky,díky.