1 Naposledy upravil: Jirka (02.03.2014 19:20)

Téma: Top Gear 21x04 - [Vydáno]

O překlad se stará TGTT - Top Gear Translation Team

• Anglické titulky: ANO

• Překlad: 90 %

• Časování: 90 %

• Korektura: 90 %

Očekávané datum vydání:  --. --. 2014 (--:--)

Titulky:

http://ichef.bbci.co.uk/images/ic/272x153/p01s714h.jpg

V tomto díle:

• JC oslaví návrat Disco Volante, výletem do Itálie

• RH pojede přes písečné duny s Mercedesem G63 v Abu dabí

• JM otestuje Caterham 160 a 620R

• Jako host se objeví Jack Whitehall

Překladatelé se prosím hlaste v sekci aktuální překlady díky smile

2

Re: Top Gear 21x04 - [Vydáno]

Tak co bude?

3 Naposledy upravil: Sxmanek (26.02.2014 16:24)

Očekávané datum vydání:  Pá --. --. 2014 (--:--)

4

Sxmanek napsal:

Očekávané datum vydání:  Pá --. --. 2014 (--:--)

To moze znamenat aj piatok v prosinci 2014.

5

Mohu se jen zeptat, jak to vypadá s překladem? Děkuji :-)

6

Omlouvám se, že jsem neaktualizoval, ale neměl jsem jednak čas v poslední době a druhák padla na mě choroba...

7

Chcem sa opýtať  budú titulky zajtra?

8

tak budú tie titulky dnes či nie?

9

Jirka napsal:

Omlouvám se, že jsem neaktualizoval, ale neměl jsem jednak čas v poslední době a druhák padla na mě choroba...

To nas mrzi oh. Stihate to dnes v piatok ?

10

na kolik hodin ty titulky tak vidíte? budou ještě dnes? děkuji... smile

11

Hele, kdybych byl překladatelem já, tak bych to zdržoval možná už jen kvůli těm příspěvkům výše :-D

Páni kluci, raději se během čekání učte angličtinu... dá se na to dívat i bez titulků, jen jak už bylo psáno ujdou kolikrát některé narážky, slang apod. které méně zkušení (jako třeba já) nepochytí nebo si to musí párkrát vrátit...

12

Vyzerá to tak že tie titulky nebudú ani dnes.

13

Nejsou někde titulky od někoho jiného? Já jsem teda nic nenašel, ale třeba někdo něco máte... Viděl jsem to v týdnu anglicky, tak jsem si říkal, že si to dám ještě o víkendu s titulkama, jenže to vypadá, že to bude dřív, když si je udělám sám.

14

Mohli by ste aspoň odpísať jak ste na tom s tými titulkami uz 3 dni nikto nič

15

Až jsem se musel registrovat. Jste otravní jak osel ze Shreka, to neumíte počkat? Udělejte si titulky jednou sami, aspoň byste viděli, že za tím není hodina práce!! Nehledě na tom, že to dělají zadarmo a ve svém volném čase. Pro dobrotu na žebrotu... :x

16

MartiniBaby na tvojom mieste by som sa neozival neviem co je otravné na tom keď chce niekto vedieť jak sú na tom s titulkami

17

patriciusmatusica napsal:

MartiniBaby na tvojom mieste by som sa neozival neviem co je otravné na tom keď chce niekto vedieť jak sú na tom s titulkami

Ked budu tak budu, keby to prekladal len jeden clovek a hodil to na titulky aj po dvoch mesiacoch od odvisielania casti tak by si mu dakoval ale zato ze tu maju forum tak tu musi kazdy riesit ze ci su pomaly a kedy budu hotove

18

Jirka napsal:

Jak jsem psal několikrát: díl vyjde 1x týdně co 7 dnů, titulky vyjdou 1x týdně, taky co 7 dnů.. Berte to třeba jako pravidelný vysílací čas.

Kecy, prdy, bedary...tzv pravidelny vysilaci cas uz cca 2 dny zaostava za svou pravidelnosti...omg rozsirte ten prekladaci tym, nebo se na to.....

19

Feroref na co tu je to fórum aby sme sa mohli pýtať na titulky a podobne

20

patriciusmatusica napsal:

Feroref na co tu je to fórum aby sme sa mohli pýtať na titulky a podobne

ale nie na to aby kazdu pol hodinu sa niekto nedockavy stazoval ze iny robia titulky rychlejsie a pod. somariny, kym tu forum nebolo a prekladal to len sovicka a potom ich sem hodil kazdemu to bolo jedno ci to bolo o dva dni alebo dva tyzdne boli radi ze si to mozu pozriet z titulkami

a neviem co vsetci maju s tym piatkom  je tam predsa napisane "ocakavany datum vydania"  a nie "titulky budu v piatok"

21

Ok feroref ty vieš všetko uz držím pi... Ty si tu pán

22

Zdravím,

ano titulky se tento díl trochu zpozdí... (svět se nezboří smile ) ... Bohužel kluci mají důležitější práci (např školu) než sedět u počítače a překládat... Ano mohli napsat, že nestíhají dřív a jejich částí by se ujal jiný... Byl jsem ted týden marod (sice mě to neomlouvá), ale zasloužím si někdy klid, a naordinoval jsem si k tomu klid bez internetu a počítače...

Zpoždění berte například jako pauzu ve vysílání v Anglii, kdy nevydali díl, nebo nás třeba ukamenujte, je to prd, pánové to dělají, že je to baví, a i kdyby ty titulky stáhl jeden jedinný člověk, tak i to zahřeje u srdce, že se udělalo něco dobrého pro ostatní a ne jen pro sebe (zdokonalení své angličtiny)..

Ohledně zpoplatnění:
NECHCEME a NEBUDEME, jelikož by pak stěžáni si, proč titulky nejsou bylo mnohem horší, a nic by to na jejich vzniku neurychlilo. Leda by byl někdo ochoten zaplatit takovou částku, aby jsme si mohli dovolit nechat školy a práce a pouze překládat titulky k TG, který vychází jen 14-16x do roka, a platil by nás po zbytek roku kdy by se TG nevysílal.
Tak co najde se takový dobrovolník? Věřím tomu, že nikdo.

23

Překlad: 90 %
Časování: 90 %
Korektura: 90 %

mozte dat aj take titule ? big_smile

24

na tuto stránku som sa registroval lebo preto aby som sa vám poďakoval smile či už sem dáte titulky skôr alebo neskôr hlavne ,že niekto myslí aj na tých ,ktorým tá Aj až tak nejde smile

25

drakeblu napsal:

Překlad: 90 %
Časování: 90 %
Korektura: 90 %

mozte dat aj take titule ? big_smile

Jsou přeloženy, jenom vše spojím a vydám, dejte mi ještě chvíli