Re: Top Gear 21x04 - [Vydáno]
Ďakujeme za titulky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 21x04 - [Vydáno]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ďakujeme za titulky
Vydáno, zatím ke stažení na serialzone
Dekuji Vam za preklad. Taky jsem uz byl dost nedockavej jako ostatni lide a skoro jsem mel chut nadavat. ale je pravda ze musime chapat, ze to delat ve volnem case a kdyby vam to trvalo i mesic, nemame pravo si stezovat!
Jeste jednou DIKY MOC!
Nemáte tu taky chybný čas ?Ve foru já mám 21:05 a tady má te 21:28 např
Čas je takový trochu zábavný.... pokud nejsi přihlášený, ukazuje se ti o hodinu navíc
Uz to tady psalo dost lidi... ale i ja jsem se registroval abych mohl poslat do prdele vsechny co tady na to plivou... ano, kdyby se na to tady kluci vykaslali, tak by to mozna zacal delat nekdo jiny, ale myslim si ze ted jsou v cechach jediny kdo preklady na TG dela... tak budte kur*a radi ze mate aspon neco... kouknete se na to v nedeli v EN a pak na predchozi dil s titulkama a neser*e
Uz to tady psalo dost lidi... ale i ja jsem se registroval abych mohl poslat do prdele vsechny co tady na to plivou... ano, kdyby se na to tady kluci vykaslali, tak by to mozna zacal delat nekdo jiny, ale myslim si ze ted jsou v cechach jediny kdo preklady na TG dela... tak budte kur*a radi ze mate aspon neco... kouknete se na to v nedeli v EN a pak na predchozi dil s titulkama a neser*e
naprostý súhlas, ja si pekne počkám na kvalitné titulky, nič sa nestane keď diel pozriem aj za týždeň.
velké DÍKY ....
Díky moc vážený týme překladatelů
Díky za titulky!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 21x04 - [Vydáno]