1

Téma: Vynechané scény

Zdravím všechny na fóru! Teď jsem si sjížděl všechny speciály a v East coast speciálu, před začátkem 16. sérky je promo na sérii a v ní jsou ukázky nějakého masivního červeného offroadu a výbuchu Hummeru, které pokud jsem něco nezmeškal, tak byly vynechány.. Co myslíte bude to v 17. řadě nebo to vynechali pro nevhodnost ? smile

Youtube s series 16 preview

2

Re: Vynechané scény

to "auto"  je http://en.wikipedia.org/wiki/Marauder_%28vehicle%29

3

Vracim se k tomuto tematu, jelikoz jsem si dnes vsimnul, jak Prima pekne ***** dily Top Gearu. Kdyz sla 15.serie na BBC, vsechny dily jsem si stahoval a k nim z tohoto fora titulky. V prvnim dile 15.serie byla paradni reportaz na Reliant Robin, kterou jsem dnes hledal v CZ TV ripu z Primy. Ta reportaz tam neni. Docela by me zajimalo, kolik toho chybi v kazdem dile uvedenym na Prime. Vsimli jste si neceho dalsiho?

//edit Jirka: Dodržuj pravidla prosím.

4

torn406 napsal:

Vracim se k tomuto tematu, jelikoz jsem si dnes vsimnul, jak Prima pekne ****** dily Top Gearu. Kdyz sla 15.serie na BBC, vsechny dily jsem si stahoval a k nim z tohoto fora titulky. V prvnim dile 15.serie byla paradni reportaz na Reliant Robin, kterou jsem dnes hledal v CZ TV ripu z Primy. Ta reportaz tam neni. Docela by me zajimalo, kolik toho chybi v kazdem dile uvedenym na Prime. Vsimli jste si neceho dalsiho?

Jo, u nektrych dilu nedavaji novinky, srovnavaci tabuly a po uvodim testu nejakeho auta pak vetsinou skoci hned na vyzvu atd. Proto to  sleduju jen odpocinkove. Treba ted kdyz budou davat pro neuspech US Top Gearu 16.serii tak se mrknu ale jako na novy dily na to uz davno nekoukam...

5

Co vim, tak je to tim, ze prima top gear nekupuje od bbc, ale od americanu a ti to zkracujou.

6

Mě se občas zdá, že je někdy sestříhaný i rozhovor s hostem

7

Už sem na to upozorňoval všude kam sem přišel, psal sem dokonce i do Primy a ta za to nemůže, může za to distributor, který to kupuje a nechává nadabovat. Dále sem se neptal protože český díly sem viděl všeho všudy 3 ;-)

8

Zase sem ale rad ze i kdyz dabing je slabej a zkracujou to tak si tim TG ziska spousta fanousku v CR a ne jen par lidi co to zna z netu. wink

9

K původnímu tématu vynechaných scén: BBC dnes přidalo na Youtube nové outtakes ze závodu vlak vs. panamera http://youtu.be/9ftrk9cjJgw (ne, nejsou to ty s ostrým držákem světla a kamery)

10

No ja osobne TG na Prime vubec nesleduju. Dabing dle meho nazoru celou show degraduje na podprumerny porad. Nehlede na to, ze nekdy vynechaji cast monologu a v pasazich, kde bych si rad poslechl zvuk motoru porad jen keca a keca.

11

Na TG jsem přišla díky tomu, že zde byl i s dabingem a až při čekání se koukám na originál nebo kvuli rozhovorům. No, ačkoliv dnes mě dost překvapilo, když jsem v české verzi 18x07 hledala rozhovor s Kimi Räikkönenem a samozřejmě nenašla jsem. Jistě byl to k obvyklému času epizody bonus deseti minut přesto mě jeho vystřižení naštvalo jelikož si myslím, že rozhovor vážně stojí za to.