1 Naposledy upravil: Neo_Moucha (06.02.2015 20:18)

Téma: Top Gear 22x02 [VYDÁNO]

O překlad se stará TGTT - Top Gear Translation Team

• Anglické titulky: ANO

• Překlad: 100 %

• Časování: 100 %

• Korektura: 100 %

Očekávané datum vydání:  --. --. 2015 (--:--)

Titulky:

V tomto díle:

• Výlet v Austrálii s auty GT:

• BMW M6 Gran Coupe

• Bentley Continental GT V8S

• Nissan GT-R

• Jako host se objeví Kiefer Sutherland.

Překladatelé se prosím hlaste v sekci aktuální překlady díky smile

2

Re: Top Gear 22x02 [VYDÁNO]

tak to je fofr hoši... jdu stahovat,

VELKÉ DÍKY!!!

3

Klobouk dolu za Vasi rychlost.

4

Kluci jako vždy velká pecka! A ještě za neuvěřitelný čas. smile

Jen bych měl jednu maličkou výtku. Na začátku jste upravili, že Bentley Continental nalezl u Sazka Areny. Jeremy říkal u Old Trafford. Myslím, že to pak lehce postrádá smysl. Narážel na to, že je extrémně oblíbené u fotbalistů v Premier League. A navíc bych řekl, že většina lidí bude znát Old Trafford. smile

Ale to je taková kravina. Jinak perfektní.

5

Pipa95: máš samozřejmě pravdu, já váhal, jestli to změnit a je fakt, že jsem tam mohl dát aspoň fotbalový stadion, ale nejsem fotbalista a Old Trafford mi nic neříkal a musel jsem si to najít, tak jsem přemýšlel, co je u nás hodně provařené, proto ta volba Sazka areny (u nás zase ale souvislost s panem Hušákem a jeho Bentley že ano smile
Tak fotbalistům se omlouvám, ale pochopte to prosím smile

6

Přeji pěkný den. Děkuji za rychlost. Ptám jestli je opravdu nutné počešťovat za každou cenu? Jsem zastáncem toho to nedělat. Je to degradace tak skvělého humoru. Udělat z Newcastlu Brno????? Z Londýna Prahu???? atd. Nikdy jste to nedělali a doufám, že s tím přestanete i kdyby měl překlad trvat od den déle.

7 Naposledy upravil: Neo_Moucha (10.02.2015 14:40)

Myslím, že kdybychom zřídili hlasování ohledně počešťování, resp. používání českých ekvivalentů pro přiblížení "běžnému" divákovi, výsledky by byly určitě zajímavé.
Jinak mám výhrady k

Nikdy jste to nedělali

a řekl bych, že naopak se tu vždy hledaly vhodné ekvivalenty, a to i pro vtipy, tak jak to v korektním překladu být má.
(Jen tak pro informaci na x tisíc stažení titulků máme jen dvě odezvy, které měly výhradu proti přejmenování stadionu, takže asi tak...)

8

To počešťování mi taky vadí, už od doby, kdy tu byla anketa (ano byla tu už) a já hlasoval proti..teď to řeším tak, že si to v titulkách sám přepisuju..

9

to je dobrý nápad!

10

Já musím naopak pochválit to počešťování, samozřejmě ne vše počešťovat, ale vzdálenost Newcastelu <--> Londýn mi nic neřekne, zatímco Praha <--> Brno snad ví každý Čech a tak se tomu i zasměje. Takže díky za kvalitní titulky! :-)