Re: TG 23x04
Už to tam nahoď nebo mě z toho trefí
Doufám, že někdo pochopí ty cubes (kostky), že to je to samé jako balls (koule)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Aktuální překlady » TG 23x04
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Už to tam nahoď nebo mě z toho trefí
Doufám, že někdo pochopí ty cubes (kostky), že to je to samé jako balls (koule)
Provedu
EDIT:
A DÍKY!
No to sem zase nechal ukecat. Ještě, že už toho moc nebude.
Jinak mi z toho odpadnou cubes
Není zač!
Jo, ten vtípek s kostičkami se mi taky líbil
Taky doufám, že není plánovaných moc dílů...
K TGEG04 se dostanu počítám až o víkendu
V prvním EG říkal, že se uvidíme 6x. Souhlasí to i s nachystanou tabulkou seznamu epizod.
Ty dva poslední díly už vydržíte i s bodákem v... :-) A bude to v celku.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes
Sledujte tam i ten propad sledovanosti.
jj na sledovanost jsem koukal... tak uvidíme.
Njn TG byl vždycky víc o humoru těch tří než o autech a teď to začíná být naopak, proto ty propady sledovanosti (a hodně bude i na protest proti BBC nebo že je ME ve fotbale). Ale za mě dobrý já jsem petrolhead, takže tohle klidně na jaře a na podzim bude Grand Tour, nic mi nechybí. Ale je fakt, že čumím na všechno i na australský TG jsem čuměl A nebýt Evanse, tak se mi to líbí nebo jinak sledovanost padá,
ale díl 4 byl o hodně lepší než díl 1, takže to mám někde. A upřímně u TG sérií 21+22 jsem se značně nudil a dost často jsem si u toho četl, protože to slavné trio už na mě nějak nepůsobilo, takže jsem rád, že padla Facka a teď ti tři budou muset zase zapnout mozky a máknout na svém novém pořadu a dostali za to dost prachů od Amazonu, tak doufám, že to bude stát za to. Prostě upřímně jsem chtěl, aby se něco změnilo. Takže za Facku palec nahoru A BBC TG, ať klidně fičí, všichni se od prvního dílu zlepšili a Leblanc se mi líbí dost (probral se) jenom ho dát na hosty, ty zkrátit a poslat Evanse někam (nepodařenou kopii Clarksona fakt nechci), ale zbytek týmu je super (a pan Jordan tam není tak často, aby mi vadil a v tom vlaku mi dokonce seděl (jak seděl))
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Aktuální překlady » TG 23x04