1

Téma: The.Grand.Tour.S01E01

Takže, The.Grand.Tour.S01E01.720p.WEBRip.X264-DEFLATE je venku.... a já se ptám, jak se toho ujmeme?

:-)

2

Re: The.Grand.Tour.S01E01

Právě jsem dosledoval první díl a chci se dát do překladu... Zatím ale nevím kolik nás na to nakonec bude, tak zkusím nějak rozdělit titulky na části a dám je do aktuálních překladů.

3

Úvodní scéna je opravdu velkolepá... a setkání všech 3 aut až dojemné :-)

Post's attachments

The.Grand.Tour.S01E01.720p.WEBRip.X264-DEFLATE.srt 84.93 kb, 1 downloads since 2016-11-18 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

4

Je to prostě bomba, už se nemůžu dočkat na titulky pro nás méně jazykově obdařené.

5 Naposledy upravil: jdr79 (18.11.2016 17:39)

Fanoušci starého Top Gearu s triem moderátorů Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond nemusí smutnit, je tu nová show s názvem The Grand Tour, jejíž první díl je od pátku dostupný ve videotéce Amazon Prime. Pošťuchování, narážky na tělo, naschvály a hlavně šílené nápady, výlety a testy aut jsou v podstatě důvody, proč byl Top Gear tak oblíbený a zároveň častým terčem kritiky. Přesvědčit se o tom mohou navíc i čeští diváci, na první díl se lze podívat i v Česku po registraci na Amazonu do služby Prime.

The Grand Tour příznivce tohoto trojčlenného tandemu rozhodně nezklame.

http://art.ihned.cz/c1-65523190-the-gra … onu-dolaru

6

anglicky titulky
http://www.opensubtitles.org/en/subtitl … ode-1-1-en

7 Naposledy upravil: pejtrik (19.11.2016 11:39)

jááááj jak já se těším smile já jsem si stáhnul verzi The.Grand.Tour.2016.S01E01.The.Holy.Trinity.720p.AMZN.WEBRip.DD5.1.x264-NTb

a jsou tam anglický titulky, tak by vám to třeba mohlo pomoct wink

8

No za mě zatím hodnocení 6/10, na New Top Gear všichni nadávali, že tam je Amík, ale tohle je americké až běda. Ty dialogy (hlavně studio) jsou takové strojené a jednoduché, aby to pochopil i ten poslední vidlák v Texasu i hudba mě nesedla. Scénář jako by psal právník a ne scénárista. Zatím je to takové zvláštní, snad ten JAR díl bude lepší no nebýt tam Holy Trinity část, tak nic extra. Nevím možná to je tím, že v tom jsou šílené prachy a prostě pro ty tři moc stresu, aby dostáli čemu se zavázali. Každá scéna vypadá, že ji točili min. 150x starý TG byl uvolněnější. Ale to bude lepší, New TG se od prvního dílu zlepšoval (i když na něho nikdo nečuměl), tak doufám, že i GT půjde jinou cestou.
A nechat řídit na Eboladromu Amíka RHD auta (a ex pilota pickup Nascar) zvláštní. Njn "nová" doba smile

9

Na to, že to byl úvodní a zaváděcí díl...nové tabule, okruhy... Mě se s odstupem líbilo asi všechno, tedy i část s hosty. Myslím, že překladatelům taky. Když si vzpomenu, jak i Neo_Jet_Moucha zápasil ve 23. sérii BBC TG s 20-ti minutovými rozhovory. V GT to bylo: lup, lup, lup. Jen tak dál. Ale, při čem budu večeřet, když to bude s těmi hosty tak rychlé, to nevím. Smál jsem se několikrát nahlas. Držím jim palce. Hlasuji pro pokračování smile

notfarg1<-To natáčení v prachu muselo být za všechny prachy. I jsem si na tebe vzpomněl, zda okomentuješ tu filmařinu smile

10

Ty rozhovory ve 23. sérii byly šílený a bavily mě úplně nejmíň....

11

Já na ně po prvním dílu už ani nekoukal...

12

dual napsal:

notfarg1<-To natáčení v prachu muselo být za všechny prachy. I jsem si na tebe vzpomněl, zda okomentuješ tu filmařinu smile

Dualovi zdar, nazdar!  big_smile
Njn nový majitel, tak mě ty full American vycpávky vyděsily a teda dost. Prostě anglický humor v americkém redneck stylu - USA, USA, USA!!!. Na to mě stačil originál Top Gear US. Ale Johannesburg bude asi už jiný i když je mi jasné, že slovo Amazon padne v každém díle asi 50x. Ale s tím cikánským cestováním mě bude chybět mokrá Anglie.

13

Zdar, taky záloho! smile Neo_Moucha a spol. je furt stejnej. Jedou si svoji diktátorskou línii. Ani básničku, vlastně písničku mi nevzali :'-( smile  Ale k věci: Myslíš, že právníci Clarksonovi nedoporučili zakončit díl...and on that bombshell it's time to end? To by bylo vtipné smile Uznávám, že "bitka" s rednecky bylo nadbytečné tlačení na pilu, které navíc následovalo po opakovaném vtipu (Nutnou válečnou pomoc, ale v opačném gardu UK->US Clarkson zmiňoval v TG před britským publikem). Ale věřím, že v dalších dílech už bude dávka a úroveň humoru odpovídající jejich zvyklostem smile podle hesla starýho psa...Jinak si užiješ možná i mokrou Anglii. Já se těším na Finsko. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grand … TV_series)

14

se musíte víc snažit zálohové, pak na vás budu milejší big_smile
já viděl celý první díl konečně včera a pocity jsem měl... smíšené...
co se týká on that bombshell - přesně jsem na to myslel, co všechno museli právníci doporučovat...

15

on that bombshell - to by byla hodně velká žaloba lol