1

Téma: Top Gear 27.série...prosíííííííííím!!! :-)

Vážení páni překladatelé, prosím...prosím, prosím, prosím, prosím, prosím...chopte se znovu překladu...zdá se, že se nová řada zatím daří, třeba se Top Gear skutečně zvedne a bude nás zase bavit... No a aby bavil i nás, chudáky unilingvisty, tak potřebujem, aby jste překousli 26.sérii a dali TG znovu šanci :-) Budeme vám neskonale vděční! smile

2

Re: Top Gear 27.série...prosíííííííííím!!! :-)

Trochu to tu blbne...ohlásilo mi to jakousi chybu a stránka šla do háje... sad Tak jsem to zkusil znova... Takže je tu to téma třikrát big_smile

3

Na tohle už tu jedno téma je, nikdo na něj ani neodpověděl. Vypadá to, že překlady Top Gearu asi skončili :-( Dával jsem i požadavek na titulky.com, ale jelikož tam nejde dát samostatná serie, je tam jen jeden požadavek na celý "seriál" čehož si asi nikdo nevšimne.
No já to pochopím i z ENG titulků, takže se dá koukat, ale pro ostatní asi docela smůla. Přitom ve stahovatelnosti titulků 26. řada zde na sovičce moc za Grand Tour nezaostávala, takže na to kouká pořád dost lidí. Škoda...

4

Já vím, že tu to téma je, ale sem se mi hodilo víc ;-) Bohužel fórum při vkládání trochu zahaprovalo a nakonec je tu moje vlákno třikrát... sad Tohle je ale poslední a hlavní smile

Každopádně jsem se rozhodl, že když už tady nikomu nestojíme ani za odpověď (a že si to možná zasloužíme), tak si to přeložím sám. Když se nikdo nepřidá, tak si nastavím vlastní tempo a možná mě to i přestane bavit, ale začít s tím musím. Nejsem žádnej angličtinář, ale když mám čas, prostor a translator, tak s tím pohnu smile Dělal jsem už titulky ke třetí řadě Travelers a od 3.dílu i celou pátou řadu Last Ship, obojí na Edně. Tak to snad zmáknu... smile Držte mi palce smile

5

Ani jsem nezaregistroval, že už je další série, čirou náhodou mne napadlo se sem podívat, jestli tu není moc spamu na promazání. Pokusím se na překlad někdy podívat.

6

Paráda smile Tak to si počkám na originální kvalitu TGTT smile Díky!!