Téma: Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]
Anglické titulky: ANO
Překlad: 100 % ( Saleas, karlito, danny, mareti, kafcha )
Časování: 100 % ( kit.hl, Lucas )
Korektura: 100 % ( Lucas, Jirka, sovka )
Očekávané datum vydání: 3.1.2012 (22:00)
Titulky - :
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Anglické titulky: ANO
Překlad: 100 % ( Saleas, karlito, danny, mareti, kafcha )
Časování: 100 % ( kit.hl, Lucas )
Korektura: 100 % ( Lucas, Jirka, sovka )
Očekávané datum vydání: 3.1.2012 (22:00)
Titulky - :
Tak jak se vám líbil dnešní díl?
Musím říct, že jsem čekal víc. Trochu mě zklamal výběr aut, kdy měli celkem velký rozpočet. Tím odpadli všemožné poruchy které je potkávaly v jiných speciálech.
mě se díl líbil, ale přišlo mi to trochu míň o autech, jejich typická vtipnost ovšem nechyběla...jinak na výběr aut si nemůžu stěžovat..XJSo a Mini mám rád....a jejich verze Hey Jude od Beatles taky dobrá těšim se na titule
Upřímně se mi speciál líbil hodně a poruchy mi nijak nechyběly. Vtipné a fungující, dokonce lepší než obě dvě letošní DVD dohromady. Akorát už by ty konce nemusely být tak příšerně romantický, vždycky mi pak přijde, že už si za všechny speciály museli naplnit několik garáží polovraky, které ani nevytáhnou ven...
To zase stoupla návštěvnost webu jak koukám na ta čísílka stavu online...
Šly by prosím nahodit v nějáke poloverzi hned po překladu, bez korektury, s eng časováním... Už se těším jak na Vánoce
Šli by prosím nahodit v nějáke poloverzi hned po překladu, bez korektury, s eng časováním... Už se těším jak na Vánoce
Bohužel nešly, dříve tomu tak bylo, ale teď vydáváme titulky pouze celé.
Šly by prosím nahodit v nějáke poloverzi hned po překladu, bez korektury, s eng časováním... Už se těším jak na Vánoce
Neboj titulky budou určitě dřív jak Vánoce
Můžeš si zkrátit čas třeba sledováním life timingu a fandit Alešovi Lopraisovic = http://gaps.dakar.com/2012/dakar/stage-01/aso/ukie.php
Načasováno 26 minut....
kolegové s tgear.cz si vzali od 50 minuty do konce, a já jsem na 40 minutě....
Už se na ně těším. Jen tak dál pánové. Váš překlad je vždy super.
MÁM HOTOVO A MRKNU NA TO.....
uz se nemuzu dockat ) fandim vam
tky se nemůžu dočkat a jsem ráda že se tu najde tolik fandu tohoto užasného seriálu
Můžu se jen zeptat, zda-li titulky budou do rána hotové ? - Já jestli si mám nařídit budíka o hodinu dříve
Můžu se jen zeptat, zda-li titulky budou do rána hotové ? - Já jestli si mám nařídit budíka o hodinu dříve
Zatím stále platí 4.1., možná zítra večer když se zadaří.
snad vám to jedno procento nebude trvat do zítřejšího večera?
Vím že už vám ty otázky asi lezou na nervy ale budou titulky ješte dneska večer?
Vím že už vám ty otázky asi lezou na nervy ale budou titulky ješte dneska večer?
Možná jo... zatím to tak vypadá, ale nechci předbíhat.
kdyby to bylo dneska vecer, tak by to byla parada verim, ze to daj, kdyz uz mame za sebou tech 299%
Lidi neblbněte a nemačkejte furt F5. Můžu říct, že dřív jak v 20:30 to určitě nebude. Tak aspon do té doby nechejte tu klávesu být
no 20:30 to bude krásný čas pro nejluxusnější večerní dokument z Indie...to pak asi i já zkusím F5 :-D
ja sa taaaaaaaaaak tesim....milujem vas setkych co to robite:)))))))))
Já vám ten čudlik asi vymontuju
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]