1

Téma: Respekt!

Pánové, skláním se před vámi. Titulky jsou perfektní, výjimečné chybičky a překlepy určitě s radostí všichni promineme. Děkuji za váš čas a úsilí, které překladu věnujete.

2

Re: Respekt!

ls8 napsal:

Pánové, skláním se před vámi. Titulky jsou perfektní, výjimečné chybičky a překlepy určitě s radostí všichni promineme. Děkuji za váš čas a úsilí, které překladu věnujete.

a o kterých to hovoříme???

3

Nechápu dotaz. Zaprvé nechápu použití té první osoby v množném čísle, zadruhé nerozumím tomu, na co se mě vlastně ptáš.

4 Naposledy upravil: MaraKM (01.03.2011 10:31)

Asi se ptá na chybičky a překlepy na které jsi narazil smile

EDIT: Já to pochopil myslím si dobře :-) ls8 píše o chybičkách a kit chce vědět kde jsou, aby je mohl někdo opravit... (nedával jsme citaci příspěvku nad sebou, páč to je podle mého zbytečnost)

5

ls8 napsal:

Nechápu dotaz. Zaprvé nechápu použití té první osoby v množném čísle, zadruhé nerozumím tomu, na co se mě vlastně ptáš.

Nechápu o kterých konkrétních titulkách... hovoříme.... chápu, že jsou tam chybičky, a tedy zajímá jistě ne jen mě o kterých konkretních bylo před 10 dny hovořeno....
Děkujeme za pochvalu, ale zajímalo mě prostě kde jsou ty chybičky v kterých je to konkrétně ?? To je vše... smile  hmm

6

MaraKM napsal:

Asi se ptá na chybičky a překlepy na které jsi narazil smile

??? Já ??? On snad ne ?? proto jsem se ptal o kterých to je....ta řeč roll
Jestli- to tedy nebylo všeobecné poděkováni....

7

Chlopy, kalap dolu wink

8

Chtěl bych zde poděkovat za sebe a za mé široké okolí. Děkujeme že pro nás fandy vytváříte české titulky!! Jste super winkcool