Téma: Respekt!
Pánové, skláním se před vámi. Titulky jsou perfektní, výjimečné chybičky a překlepy určitě s radostí všichni promineme. Děkuji za váš čas a úsilí, které překladu věnujete.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » Respekt!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pánové, skláním se před vámi. Titulky jsou perfektní, výjimečné chybičky a překlepy určitě s radostí všichni promineme. Děkuji za váš čas a úsilí, které překladu věnujete.
a o kterých to hovoříme???
Nechápu dotaz. Zaprvé nechápu použití té první osoby v množném čísle, zadruhé nerozumím tomu, na co se mě vlastně ptáš.
Asi se ptá na chybičky a překlepy na které jsi narazil
EDIT: Já to pochopil myslím si dobře :-) ls8 píše o chybičkách a kit chce vědět kde jsou, aby je mohl někdo opravit... (nedával jsme citaci příspěvku nad sebou, páč to je podle mého zbytečnost)
Nechápu dotaz. Zaprvé nechápu použití té první osoby v množném čísle, zadruhé nerozumím tomu, na co se mě vlastně ptáš.
Nechápu o kterých konkrétních titulkách... hovoříme.... chápu, že jsou tam chybičky, a tedy zajímá jistě ne jen mě o kterých konkretních bylo před 10 dny hovořeno....
Děkujeme za pochvalu, ale zajímalo mě prostě kde jsou ty chybičky v kterých je to konkrétně ?? To je vše...
Asi se ptá na chybičky a překlepy na které jsi narazil
??? Já ??? On snad ne ?? proto jsem se ptal o kterých to je....ta řeč
Jestli- to tedy nebylo všeobecné poděkováni....
Chlopy, kalap dolu
Chtěl bych zde poděkovat za sebe a za mé široké okolí. Děkujeme že pro nás fandy vytváříte české titulky!! Jste super
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » Respekt!