1 Naposledy upravil: Jirka (03.02.2011 20:12)

Téma: Top Gear USA 01x03 - [hotovo]

Anglické titulky: Ano
Překlad: 100 % (Killca, Ondra)
Časování: 100 %
Korektura: 100 % (Dominik Vlk)
Očekávané datum vydání: vydáno

CZ title:

Anglické titulky:

Sedí na:
top.gear.us.s01e03.720p.hdtv.x264-orenji
top.gear.us.s01e03.hdtv.xvid

Moje první titulky, takže když najdete chybu, můžete opravit a dát sem. Je tam pár vynechávek, budu rád, když to někdo přeloží.

2

Re: Top Gear USA 01x03 - [hotovo]

ty zatím přeložený části jsou dobrý,ani se mi nechce věřit že s titulkama teprve začínáš...snad to doděláš,většina se těm US verzím věnuje až když už nejsou na překlad anglické díly,takže máš náskok:)

3

Mno, jelikož je zitra silvestr a pak mám zkoušky, tak nevím zda to dodělám, spíš jsem to jen chtěl z hecu zkusit. Ale alespoň jsem si to trochu procvičil. Takže kdyby měl někdo zájem, můžete to po mě převzít a dotáhnout do konce.

4 Naposledy upravil: Killca (31.01.2011 13:32)

delam na tom, zatim opravuju ceskou cast od ondry ohledne gramatiky, odstraneni zbytecnych slov, citoslovci, opravy vyznamu vet atd

EDIT: dokonceno, prekladam anglickou cast

EDIT2: hotovo 30%

EDIT3: hotovo 50%

//edit Jirka: Upravil jsem info o překladu v prvním postu.

EDIT4: tak 66% protoze rozhovor s Tyem je fakt ojeb
mimochodem casovani sedi na "top.gear.us.s01e03.720p.hdtv.x264-orenji" 1,145,643KB a osobne ty titulky budou ve stredu 2.2.2011

5

Jak je na tom překlad? Mohl bych trochu pomoci ...

6 Naposledy upravil: Killca (03.02.2011 00:44)

muzes si spustit s tim dilem tyhle titule a sceknout, zda se to da cist vzhledem k rychlosti toho jejich zvatlani a zda jsou ty vyrazy citelny pro normalniho cloveka, pripadne rekni a muzes si vzit treba titule od lajny 750 az po lajnu 905, zatim jsem stale na lajne 600 (66%)

link smazan

pripadne to muze udelat kdokoli a neco k tomu dodat big_smile

mimochodem, prekladal jsem to velmi volne, ale pochopitelne a vim, ze by se nektery vyrazy daly napsat lepe, ale me nic jineho v te chvili nenapadlo

mimochodem2: prepocitaval jsem vsechny galony i mile, protoze vim z vlastni zkusenosti, ze me vzdy u TG zajimaly evropsky-cesky cisla, ty jejich britsky a americky si neumim predstavit, a prave diky tomu, ze nemeni hodnota kurzu techto udaju, tak to neni problem, prepocitavat dolary a libry by se mi taky libilo, aspon orientacne, ale nekteri by mohli namitat, ze se kurz stale meni

7

Pustím se do toho, někdy ...
Jenom, mohl bys mi tu poslední verzi nahrát někam jinam? Nechce se mi kvůli jednomu stahování tam registrovat.

8 Naposledy upravil: Killca (03.02.2011 00:43)

EDIT: titulky hotovy, ceka se na kontrolu

9

OK, zítra se do toho snad pustím ...

10

domi napsal:

Pustím se do toho, někdy ...
Jenom, mohl bys mi tu poslední verzi nahrát někam jinam? Nechce se mi kvůli jednomu stahování tam registrovat.

Kontrola hotová :-)

11

dobrá práce, vyvěsíte je i na hlavní stránku s titulky ?  byla to jednorázovka,nebo zkusíte i jiný díly z té americké verze ?

12

Jestli budou na halvní stránce to nevím, to záleží na sovičce. Pokud by se našel aspon ještě jeden co by to semnou dělal tak bych klidně pokračoval.

13

Může být, pokud mi je pošlete mailem a budou stát za to, tak tam určitě místo mají.

14

domi, se mnou muzes pocitat, nedelal sem tu 1x03 jen tak pro srandu, kazdopadne chce to delat titulky na dily, na ktere jeste jinde nejsou, jinak je to zbytecna prace, tedy pokracoval bych s 1x06, ale pokud mate nazor jiny, bylo by vhodne udelat i 1x01 a 1x02, jen pro uplnost