Téma: Top Gear 16x04 - [vydáno]
Anglické titulky: ANO
Překlad: 100 % ( barth, noIP, Saleas, dr_hawkins, MARETi, Jirka )
Časování: 100 % ( kit.hl )
Korektura: 100 % ( michaella, jarousek, Jirka )
Očekávané datum vydání: 20.02.2011
Titulky:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 16x04 - [vydáno]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Anglické titulky: ANO
Překlad: 100 % ( barth, noIP, Saleas, dr_hawkins, MARETi, Jirka )
Časování: 100 % ( kit.hl )
Korektura: 100 % ( michaella, jarousek, Jirka )
Očekávané datum vydání: 20.02.2011
Titulky:
Zonda R - na tu mi nesahejte !
Překládám ji já
Tak to si dej zatraceně záležet
začíná mi semestr, takže jsem doma až odpoledne
Beru si nákup kabrioletů :-)
EDIT: ale pokud to bude rozkouskované, jen první část
Jen se nepoperte.... já si beru všechno....a mluvím i za michaellu.....
Jen se nepoperte.... já si beru všechno....a mluvím i za michaellu.....
Hamouni jedni.
spíš Hammondi
schválně až přijdu, jestli už to bude přeložené když se do toho tak hrnete
zdravim, rad bych, kdyby bylo potreba, pomohl pri tvorbe titulku. Preklad/korekce, casovani spis ne
zdravim, rad bych, kdyby bylo potreba, pomohl pri tvorbe titulku. Preklad/korekce, casovani spis ne
Budu na tebe myslet při překladu V pondělí bude bližší info.
Tak když si to tu tak hezky rozebíráme tak si zabírám Pegga s Frostem
Mohol by sem niekto prosím ihneď po odvysielaní hodiť Anglické titulky? Tuším, že bývajú už hodinu po odvysielaní alebo aspoň odkaz, kde ich nájdem. Ďakujem
Nějakou menší část bych zvládl taky, pokud něco bude chybět tak řekněte ...
Hoj kluci a holky... Musel jsem se registrovat abych Vám sem mohl dát link na anglické titulky.. Jsou na verzi 720p.. Tak hodně štěstí při překladu.. Btw zase parádní díl...
Hoj kluci a holky... Musel jsem se registrovat abych Vám sem mohl dát link na anglické titulky.. Jsou na verzi 720p.. Tak hodně štěstí při překladu.. Btw zase parádní díl...
Díky chlape.
Pokud budete stát o korekci, klidně PM... Na překlad si dnes čas určitě nenajdu. Jinak Vám patří velké díky, ne že bych titulky přímo potřeboval, ale i tak vím co to obnáší, že za to nic nemáte a jen Vás každý buzeruje ve stylu: a už to budeee? honééém, chci titulky atd..
Pokud budete stát o korekci, klidně PM... Na překlad si dnes čas určitě nenajdu. Jinak Vám patří velké díky, ne že bych titulky přímo potřeboval, ale i tak vím co to obnáší, že za to nic nemáte a jen Vás každý buzeruje ve stylu: a už to budeee? honééém, chci titulky atd..
Kdyby bylo třeba dám vědět, ale tento díl vypadal celkem jednoduše na překlad, tak snad nebudou problém, ale dík za nabídku, budu na tebe myslet.
Ty titulky mají celkem dost posunuté časování, nejspíše počkáme na další z addicted.
Teda s tim lehkým překladem nevím nevím:) samé medicínské výrazy ze startu. Já jsem měl docela problém porozumět dialogům v tomto díle a tu část kdy jim tam říkali jaké mají všemožné bakterie v autě jsem jim nerozuměl vůbec.
Je to hotové.... korekce se dodělají a poskládá se to .... MŮJ NÁZOR JE , ŽE ZÍTRA JE TO VENKU!
MYSLÍM, ŽE TO STOJÍ ZA TO ::
Hele, nechci nic říkat, ale http://www.tgear.cz/main/ už má hotovo, a už poměrně dávno..
Díky za to i za tu stránku už aspon nebudu muset čekat tak dlouho
korupce napsal:Hele, nechci nic říkat, ale http://www.tgear.cz/main/ už má hotovo, a už poměrně dávno..
Díky za to i za tu stránku už aspon nebudu muset čekat tak dlouho
ALE .... ALE.... Máte právo si vybrat...
Možná mají právo si vybrat, ale nemusí nám je sem strkat . Takže pánové, smazat.
už se to blíží.... jen se přeme o pár fórků.......
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 16x04 - [vydáno]