1 Naposledy upravil: Jirka (05.02.2011 19:08)

Téma: Top Gear Apocalypse DVD - [vydáno]

Anglické titulky: ano

Překlad: 100 % Na vytvoření titulek se podílel celý TG team, ale hlavně Saleas a dr.hawkins
Časování: 100%
Korektura: 100%

sedí na:
Top.Gear.Apocalypse.2010.DVDRip.XviD-P2P.avi
Top.Gear.Apocalypse.2010.720p.BluRay.x264-EbP
Top.Gear.Apocalypse.2010.720p.BluRay.x264-LEGENDARY
Top.Gear.Apocalypse.2010.BluRay.720p.AVC.DTS.5.1.AtZLIT
Top.Gear.Apocalypse.1080p.BluRay.x264-WAVEY

Titulky:

Post's attachments

Top Gear Apokalypse.srt 72.25 kb, file has never been downloaded. 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

2

Re: Top Gear Apocalypse DVD - [vydáno]

Asi trošku zmírním nadšení wink Přeloženo je 25 minut tedy asi třetina. A datum vydání nvm pokud se někdo přidá, tak to může jít celkem rychle jinak záleží hlavně na tom kdy vyjdou titulky 16x01 ten má přednnost...

3

https://docs.google.com/document/d/1X5f … y=COqt79QE

4

Možna že ted budu znit jako amater ale hledal jsem tu Apokalypsu vsude mozne na forech (napr. warcenter.cz), na czshare primo a nikde neni. Poradte kde by se dala stahnout . DIKY

5 Naposledy upravil: sovick4 (01.01.2011 17:15)

Já jsem si stáhl tohle -------------------------------------- ,titulky co tu visí na to sedí a kvalita je taky dobrá.Mohu jen doporučit!:D

//edit sovick4: stále platí, že je zde přísný zákaz umísťování warezu - pokud si chcete něco sdělit, u každého postu je email autora, kam můžete kdykoliv napsat... ovšem na fóru opravdu ne.

Díky za pochopení
S.

6

tomci3 napsal:

Já jsem si stáhl tohle -------------------------------------- ,titulky co tu visí na to sedí a kvalita je taky dobrá.Mohu jen doporučit!:D

//edit sovick4: stále platí, že je zde přísný zákaz umísťování warezu - pokud si chcete něco sdělit, u každého postu je email autora, kam můžete kdykoliv napsat... ovšem na fóru opravdu ne.

Díky za pochopení
S.

-------------------------------------------------------------------
No myslím si že vy za to že to tady nekdo umysti nejste zodpovedny a kdyz k tomu delate ty titulky tak musime taky vedet kde si to stahnout ze jo.

7

Je mi líto, o tomhle se nebudeme bavit. Můj hosting, moje zodpovědnost, moje pravidla.

Kvůli někomu, kdo není schopen používat google (nebo gramatiku druhé třídy) nebudu riskovat zrušení celého hostingu, kde mám i jiné projekty.

Buď se tomu přizpůsobte, nebo sem prostě nechoďte a sežeňte si titulky jinde.

Díky za pochopení

8

Umysti. Ano. sovicka ti jasně řekl, že warez tady nebude tolerovat. A chceš si to stáhnout? Zkus to, třeba tady: http://goo.gl/rMdwy :-)

9

sovick4 napsal:

Je mi líto, o tomhle se nebudeme bavit. Můj hosting, moje zodpovědnost, moje pravidla.

Kvůli někomu, kdo není schopen používat google (nebo gramatiku druhé třídy) nebudu riskovat zrušení celého hostingu, kde mám i jiné projekty.

Buď se tomu přizpůsobte, nebo sem prostě nechoďte a sežeňte si titulky jinde.

Díky za pochopení

Samozřejmě zde nejsem pro to abych se s Vámi hádal, vážím si toho, že děláte titulky. Mi šlo spíš o to, že titulky bez T.G. sou k ničemu. A když někdo neví kde to stáhnout tak mu poradím. Filmy by se měli kupovat, nejsem pro umisťování linků na nelegální stahování, ale toto v ČR pokud vím originálně nekoupím.

10

Je mi líto, svůj postoj k tomuto nezměním.

Amazon dodává do ČR, stejně tak spoustu prodejců na eBay. Zde lze toto i jiné DVD zakoupit. Sám jsem si takto nedávno koupil TG: Polar Special Director's cut.

11

Zdravím stáhnul sem titulky ale bohužel se mi nezobrazují v žádném player ani KM player ani jinde nevíte čím to je ? díky. u ostatních filmů nebo dílů TG mi to jde.

12

Bosco napsal:

Zdravím stáhnul sem titulky ale bohužel se mi nezobrazují v žádném player ani KM player ani jinde nevíte čím to je ? díky. u ostatních filmů nebo dílů TG mi to jde.

VLC media player vyřaší všechny problémy smile

13

barth napsal:
Bosco napsal:

VLC media player vyřaší všechny problémy smile

díky program dobrý ale vypadá to že titulky jsou špatně. nezobrazí se jen na začátku časy a co mají říkat . jdou někomu normálně?

14

Teď jsem to zkoušel ve svém KMP a jedou ok...

15

Tak titulky jsou dobrý, stačí dopřeložit těch pár větiček a doladit nějaký kosmetický drobnosti a bude to ok. Jinak, já osobně bych odstranil ty titulky pro hluchoněmí co tam jsou, docela to ty titulky kází.

16

Stig.r84 napsal:

Tak titulky jsou dobrý, stačí dopřeložit těch pár větiček a doladit nějaký kosmetický drobnosti a bude to ok. Jinak, já osobně bych odstranil ty titulky pro hluchoněmí co tam jsou, docela to ty titulky kází.

já jsem to začal odstraňovat asi až od 20minuty :-/

17

taky nejedou(mam VLC):( - přes pozn. blok sem zjistil že mezi jednotlivejma titulkama zůstala mezera která způsobuje slití všech titulků do první sekvence - jinak dík za odvedenou práci:)

18

v čem je teda konkrétní problém? ať to můžu předělat? v KMP mi jedou v pohodě

19

Jestli můžu něco navrhnout, tak přidat jména autorů plus odkaz na web a poslat sovicce ke korekci a kitovi k precasovaní...

20

původce neznámý big_smile, hodil to tu dr_hawkins ale nic k tomu nenapsal, já jsem to trochu předělal, něco dopřeložil, upravil chyby
přečasovávat to snad nebude třeba zatím to sedělo na 2 verze co jsem měl stažené, korekce od sovičky je potřeba udělat, až bude překlad 100% chybí tam asi 6 vět ke konci

21

opravil sem to tak aby mi to chodilo:

http://www.ulozto.cz/7214815/top-gear-a … uprava-srt

možno zkusit

22

zveřejněno uplně na začátku tongue pokud nevadí

23

http://www.uloz.to/7201279/top-gear-apokalypsa-98-srt
tak 98% překladu je hotovo, korekce češtiny taky
titulky jsou od dr_hawkins, většinu anglických vět jsem dopřekládal, ale ten konec už se mi nechtěl big_smile
někdo to může přelouskat tongue

24 Naposledy upravil: Saleas (03.01.2011 17:33)

To mi děláš schválně big_smile Před chvíli jsem se zrovna pustil do korektury big_smile je u toho potřeba nebo tedy ne?

P.S. Myslím že jsem hrdým autorem prvních 25 minut mimochodem big_smile
P.P.S. Titulky pro hluchoněmé navrhuju vymazat...

25

korekce by měla být v pohodě big_smile dvakrát jsem to projížděl, nic víc jsem nenašel big_smile, ale posledních 5 minut zkoukni, můžeš to dodělat big_smile