Re: Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]
Díky vám si musím koupit novou klávesnici
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Díky vám si musím koupit novou klávesnici
Lidi klid probíhá závěrečná sovkova korekce, jejíž průběh můžete vidět v aktuálních překladech, zatím je u 54 minuty takže to ještě nějakou dobu potrvá
Lidi mi se to dneska nechce nikam posílat, necháme to na zítra ne ?
nn prosíím já se tak těšííím :D
!! VYDÁNO !!
jéééééés, moc děkujeme!!!
jedno veľké ďakujem!! <3 Milujem vás. Úplne ste mi zlepšili večer.
jéééééés, moc děkujeme!!!
Taky máte za co
Zatím čao u dalšího dílu
DÍKY !!!
Jen pro zajímavost:
- během první hodiny do 1000 stažení (už nevím přesné číslo),
- za 15. hodin od vydání je skoro 2500 stažení.
Takže myslím, že své fanoušky jsem nezklamali
Jen pro zajímavost:
- během první hodiny do 1000 stažení (už nevím přesné číslo),
- za 15. hodin od vydání je skoro 2500 stažení.Takže myslím, že své fanoušky jsem nezklamali
Super práce!!!
Klaním se, kolegové! :-) U příštího dílu bych se rád zapojil, tak se nějak přihlasím! ;-)
Skvělá práce, jako vždy. Mohli by jsme vás poslat do Indie propagovat českou šikovnost.
Speciál mi přišel trochu slabší. I když je to Top Gear, byl o autech prostě až moc málo. Je to tak, měli až moc dobrý vozítka.
Skvělá práce, jako vždy. Mohli by jsme vás poslat do Indie propagovat českou šikovnost.
Speciál mi přišel trochu slabší. I když je to Top Gear, byl o autech prostě až moc málo. Je to tak, měli až moc dobrý vozítka.
Musím říct, že je to snad poprvé u TG, kdy mi proběhla myšlenka "Kdy už bude konec...." převoz jídla ještě ok, i když bylo jasný jak co dopadne ale ta zahradní slavnost.... nebo "nenápadné" přehlížení Křečka, jak se mu páře předek auta... nevím no
Roberto napsal:Skvělá práce, jako vždy. Mohli by jsme vás poslat do Indie propagovat českou šikovnost.
Speciál mi přišel trochu slabší. I když je to Top Gear, byl o autech prostě až moc málo. Je to tak, měli až moc dobrý vozítka.Musím říct, že je to snad poprvé u TG, kdy mi proběhla myšlenka "Kdy už bude konec...." převoz jídla ještě ok, i když bylo jasný jak co dopadne
ale ta zahradní slavnost.... nebo "nenápadné" přehlížení Křečka, jak se mu páře předek auta... nevím no
PROSTĚ ZÁBAVNÁ ŠOU O AUTECH....SAMOZŘEJMĚ NAHRANÁ A SESTŘÍHANÁ DO KONZISTENTNÍHO A ZÁBAVNÉHO CELKU....
Nebo hraný dokument ??
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]