26

Re: Top Gear 17x07 - Speciál [VYDÁNO]

Díky vám si musím koupit novou klávesnici big_smile

27

Lidi klid probíhá závěrečná sovkova korekce, jejíž průběh můžete vidět v aktuálních překladech, zatím je u 54 minuty takže to ještě nějakou dobu potrvá wink

28

Lidi mi se to dneska nechce nikam posílat, necháme to na zítra ne ?

29

nn prosíím já se tak těšííím big_smile:D

30

!! VYDÁNO !!

31

jéééééés, moc děkujeme!!!

32

jedno veľké ďakujem!! <3 Milujem vás. big_smile Úplne ste mi zlepšili večer. smile

33

hyx napsal:

jéééééés, moc děkujeme!!!

Taky máte za co big_smile wink

Zatím čao u dalšího dílu wink

34

DÍKY !!! smile

35

Jen pro zajímavost:

- během první hodiny do 1000 stažení (už nevím přesné číslo),
- za 15. hodin od vydání je skoro 2500 stažení.

Takže myslím, že své fanoušky jsem nezklamali big_smile

36

Jirka napsal:

Jen pro zajímavost:

- během první hodiny do 1000 stažení (už nevím přesné číslo),
- za 15. hodin od vydání je skoro 2500 stažení.

Takže myslím, že své fanoušky jsem nezklamali big_smile

Super práce!!! big_smile

37

Klaním se, kolegové! :-) U příštího dílu bych se rád zapojil, tak se nějak přihlasím! ;-)

38

Skvělá práce, jako vždy. Mohli by jsme vás poslat do Indie propagovat českou šikovnost.
Speciál mi přišel trochu slabší. I když je to Top Gear, byl o autech prostě až moc málo. Je to tak, měli až moc dobrý vozítka.

39

Roberto napsal:

Skvělá práce, jako vždy. Mohli by jsme vás poslat do Indie propagovat českou šikovnost.
Speciál mi přišel trochu slabší. I když je to Top Gear, byl o autech prostě až moc málo. Je to tak, měli až moc dobrý vozítka.

Musím říct, že je to snad poprvé u TG, kdy mi proběhla myšlenka "Kdy už bude konec...." převoz jídla ještě ok, i když bylo jasný jak co dopadne smile ale ta zahradní slavnost.... nebo "nenápadné" přehlížení Křečka, jak se mu páře předek auta... nevím no smile

40

MaraKM napsal:
Roberto napsal:

Musím říct, že je to snad poprvé u TG, kdy mi proběhla myšlenka "Kdy už bude konec...." převoz jídla ještě ok, i když bylo jasný jak co dopadne smile ale ta zahradní slavnost.... nebo "nenápadné" přehlížení Křečka, jak se mu páře předek auta... nevím no smile

PROSTĚ ZÁBAVNÁ ŠOU O AUTECH....SAMOZŘEJMĚ NAHRANÁ A SESTŘÍHANÁ DO KONZISTENTNÍHO A ZÁBAVNÉHO CELKU.... tongue
Nebo hraný dokument ?? roll