Téma: Jak se stát překladatelem?
Omlouvám se, pokud tu již takové téma je, nicméně rád bych pomohl s novými titulky a nepřišel jsem zde na to jak ....
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » Jak se stát překladatelem?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Omlouvám se, pokud tu již takové téma je, nicméně rád bych pomohl s novými titulky a nepřišel jsem zde na to jak ....
Ahoj, je to prosté.
Ideálně ukázat nějaký tvůj překlad. Pak už stačí jen kontaktovat admina fóra (sovičku) aby ti udělil status překladatele, a pak se v sekci Aktuální překlady v pátek přihlásíš k nějaké části, kterou chceš překládat. Aktuálně titulky na jeden díl rozdělujeme většinou na 5 dílů (vychází to na +-200 titulků na člověka) a máme 5 překladatelů, ale je dobré mít i někoho, kdyby někdo z nich nemohl, nebo náhle vypadl. To je asi tak vše.
Dobře chápu a děkuji, rád bych se třeba přidal a pomáhal s překladem The Grand Tour episod. Z angličtiny mám i CAE (level C2) certifikát, takže zrovna v Angličtině se docela vyznám .. Můžu se rovnou zeptat, jak jsou na tom titulky z posledního dílu?
Jinak díky za radu!
Nějakých 60%... večer kluci slíbili, že poslední dvě části budou mít, takže bychom to snad pozdě večer dneska mohli mít.
Kéž by se hlásilo tolik lidí až budu zase sám překládat ten nezajímavý TG
uplne te chapu bohuzel ten uz lidi tolik nebaví...
ja som ho sledoval, kľudne ti pomôžem aj s tým
môj problém je, že sa mi vždycky strašne flexibilne mení čas a titulky musia byť vonku čím skôr, takže sa môže stať ako dnes, že sa spozdím o pol dňa (alebo kľudne, že mám prst v nose a nemám čo robiť a pomaly hypnotizujem obrazovku, kedy budú ostatní, ako to bolo s GT01 - a to som si myslel, že nebudem mať čas vôbec )
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Obecná diskuze » Jak se stát překladatelem?