1 Naposledy upravil: Jirka (31.01.2011 13:13)

Téma: Top Gear 16x01 - [vydáno]

Vysíláno: 23.01.2011 21:00 (našeho času)

Anglické titulky: ano
Překlad: 100 % (barth, Danny, Jirka, MARETi, Saleas)
Časování: 100 % (kit.hl)
Korektura: 100 % (jarousek, michaella)
Očekávané datum vydání: 31.01.2011

Titulky:

2

Re: Top Gear 16x01 - [vydáno]

Chtěl jsem se jen zeptat, na které verze budou v budoucnu ty titulky. Děkuji

3

Titulky anglické máme na 720p verze, a kit je potom upravuje lehce.

4

V jakem casovem horizontu je muzem cekat? Bude to jeste tento tyden?  Jestli to bude jak stredni vychod tak si radsi stahnu eng at necekam big_smilecool btw. nic ve zlem, jen pro muj klid smile

5

SUPER! Tak je prosím prosím hoďte někam na download. Myslím ty eng title. smile

6

Hele, chtěl bych se  stát přehladatelem, anglicky mluvím obstojně a jsem poměrně trpělivý, mohl bych pomoci...
Díky

7

korupce napsal:

Hele, chtěl bych se  stát přehladatelem, anglicky mluvím obstojně a jsem poměrně trpělivý, mohl bych pomoci...
Díky

topgear@sovicka.net  NAPIŠ SOVIČCE AŤ ti dá přístup a v sekci pro překladatele se chytíš.....
Hovorová angl. se hodí moc... pokud máš zájem, určitě si najdeš cestu.  tongue

8

Mohli byste hodit nekam ty eng titulky ?

9

Travis napsal:

Jinak v poho ? roll v nadpisu je, že na ně čekáme abychom mohli začít překládat, tak my je asi nemáme. Tak buď od tý dobroty a zkus si je najít nebo v klidu počkej až tu bude odkaz, který sem dáváme vždy. wink

10 Naposledy upravil: Travis (25.01.2011 17:38)

barth napsal:
Travis napsal:

Jinak v poho ? roll v nadpisu je, že na ně čekáme abychom mohli začít překládat, tak my je asi nemáme. Tak buď od tý dobroty a zkus si je najít nebo v klidu počkej až tu bude odkaz, který sem dáváme vždy. wink

A v tretim prispevku je napsano co ? roll

11

Travis napsal:
barth napsal:
Travis napsal:

A v tretim prispevku je napsano co ? roll

To je odpověď na druhý příspěvek wink Prostě kdybychom už titulky disponovali tak tu je odkaz smile

12 Naposledy upravil: Jirka (25.01.2011 19:06)

Abych vše uvedl na pravou míru:

1) Anglické titulky ještě nejsou a třetí příspěvek byl myšlen všeobecně.

2) Práci na překlad již máme rozdělenou, ale uvítáme pomoc s finální korekci, když sovička nemá na to momentálně čas.

3) Pokud máte zájem spolupracovat na překladu samotném, budu vždy v prvním postu dávat onu nabídku, která bude platit vždy do pondělního večera, kdy už budu vědět kdo všechno bude chtít spolupracovat. Poté podle počtu lidí udám odkud kam bych co chtěl po nich přeložit a jakmile bude práce rozdělena onu nabídku smažu. Takže pak již zbývá jen počkat na další díl. Každopádně spolupráce ode všech si velice cením.

13

Tak jsem našel anglické titulky, ale nějak mi blbnou. Ale mám za to, že základ je dobrý. Pokud někomu pasují přesně na typ dílu, tak mi prosím napovězte.

http://subtitles.toh.info/bbc_two.html

14

Prson napsal:

Tak jsem našel anglické titulky, ale nějak mi blbnou. Ale mám za to, že základ je dobrý. Pokud někomu pasují přesně na typ dílu, tak mi prosím napovězte.

http://subtitles.toh.info/bbc_two.html

Jsou mimo o cca 10 sekund...nevím jestli je lepší si počkat nebo to přečasovat to ať si řekne kit wink

15 Naposledy upravil: M1key (25.01.2011 22:32)

http://www.addic7ed.com/serie/Top_Gear/16/1/Episode_1
časování je ale taky celkem mimo

16

M1key napsal:

http://www.addic7ed.com/serie/Top_Gear/16/1/Episode_1
časování je ale taky celkem mimo

Ano, jsou mimo. Na rls Top_Gear.16x01.REAL.HDTV_XviD-FoV jsou posunuty o cca 25s. roll

17

O čas se nebojte, než titulky dostane kit, trochu je posunu, to vypadá že to celé je posunuté

18

tak z addic7ed už ty titulky zmizely. Asi si lidi stěžovali, že to vůbec nesedí

19

Jirka napsal:

O čas se nebojte, než titulky dostane kit, trochu je posunu, to vypadá že to celé je posunuté

To ano, ale pak nebylo více práce s časováním než překladem. wink

20

Tak jak jsem začal překládat, tak zjišťuji že to stojí za starou belu. Budu pokračovat, ale půjde to pomalu, páč je to opravdu hnus. Snad se na addic7ed objeví něco lepšího.

21

Nejlépe kdyby někdo s UK IP vylámal titulky z toho jejich iPlayeru, to jsou pak i +/- perfektně načasované a o kvalitě titulků ani nemluvě...

22 Naposledy upravil: cry (26.01.2011 13:15)

Zkoušel jsem to, ale tento díl i minulý vydalo BBC bez titulek...
Může si to zkusit každej, stačí mít UK proxy...
Oni je vydaj až později, pokud vůbec, jejich fórum je plný dotazů, kdy tam budou titulky...

23

tak jsem shlednul novy Top Gear a je parádní. Až na rozhovor s celebritou jsem rozumel vsemu, takze vy byste nemeli mit s prekladem zadne problemy

24 Naposledy upravil: kit.hl (26.01.2011 16:08)

Co se týká časování, to neřešte, já si s tím poradím, je to o hodně práce více, ale pokud mám slova klidně to načasuji znova.... náročné jen na čas, a pokud to tak děláte posílejte mi to po částech ušetříme mnoho času !!!  tongue

25

Tak to by kolega zlamal89 mohl zkusit přeložit vše krom rozhovoru s celebritou, ne?!? wink Co ty na to?