Přesně tak, pro mě to je dvojitá výhra na podzim budu mít The Three Stooges, kterým nikdo přece nezakázal vystupovat a už se moc těším
s čím přijdou. A ten klasicky TG mi na výplň než bude TGT bohatě stačí- no viděl jsem všechno co vyšlo a posun k lepšímu tam byl každý díl a nakonec jsem si i všimnul, že i ta parta funguje (a v tom posledním dílu - skoky, to bylo vidět (a uplně mě rozbil ten "fat American" ). A jediná osoba, která byla mimo byl Evans jak profesně (kopírování Jeremyho), tak lidsky v rámci party a ten loď opustil. Tak nevidím problém a vykřikovat ať to zruší, to fakt nebudu,
to se na mě nikdo nezlobte. Když váš oblibený fotbalista přestoupí jinam, taky neberete do ruky transparent a nejdete se postavit před stadión jeho bývalého klubu a nevykřikujete, ať zruší klub a zbourají stadión, protože by zmizel fotbal a tak já nepotřebuji, aby mizely TV pořady o autech. Dívat se na Youtube, jak tam týpek obchází s Gopro auto? Ten nový TG je pořád poctivá filmařina.
A o tom celosvětovém prodeji ti nevím NEO, jak to? Ale možná to je i tím multikulti - mají tam Hollywood, ženu (a ještě k tomu cizinku), moderátora né zrovna blonďáka. Nevím, možná hlavně Hollywood LeBlanc protože si myslím, že třeba "Přátele" byli celosvětově fenomén
a ani Top Gear s třemi kluky takovou sledovanost zdaleka neměl, takže on byl asi dobrý tah.
A sledovanost v Anglii si můžete strčit víš kam? Za libru to nedávali na čísla jsem koukal
Existuje Top Gear China a sledovanost? 300 000 000 bez Clarksona, Hammonda, May-e.
Jak říkám obchodní značka. Na Anglii to nestojí