Téma: The Grand Tour S01E02 [VYDÁNO]
O překlad se stará TGTT - Top Gear Translation Team
Anglické titulky: ANO
Překlad: 100 %
Korektura: 100 %
Časování: 100 %
Titulky:
topgear.sovicka.net
titulky(.com) čeká na schválení
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Top Gear fórum » Titulky » The Grand Tour S01E02 [VYDÁNO]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
O překlad se stará TGTT - Top Gear Translation Team
Anglické titulky: ANO
Překlad: 100 %
Korektura: 100 %
Časování: 100 %
Titulky:
topgear.sovicka.net
titulky(.com) čeká na schválení
ehm... nechci tedy kritizovat, nicméně na forum by se tu neměly dávat odkazy (na cokoliv)...
takže je prosím vymaž, nebo ti to promáznu já
EDIT: pro příště - v této sekci prosím udržovat pořádek - viz. jak má vypadat post pro přehlednost - včetně [PŘEKLÁDÁ SE] atd.
OK?
A já už myslel, že někdo našel ENG titulky :-D.
Omlouvám se, odkazy jsem smazal.
Jsem ti to zeditoval víc
Dobrá práce :-) !
Budete si rozumět K dalšímu vzdělávání, než přinesou ty titulky
http://topgear.sovicka.net/forum/misc.php?action=rules
gustavoxpsarmy:
hlavně se nezapomeň nahlásit tady:
Ahá... už začínám pomalu chápat, jak to tady na fóru funguje :-).
Nicméně, jelikož EN titulky zatím nejsou a já zítra ráno odjíždím, tak tenhle díl asi nechám bez mé účasti. Jsem myslel, že dneska přidám ruku k dílu...
Takže poprvé a fail :-D
stávají se i horší věci
Ahoj kluci! Tak pro začátek - velký palec nahoru, že se držíte party kolem Jeremyho a děláte titulky pro GT! Chtěl bych se zeptat, kde bych mohl dohledat, na jaké verze časujete titulky? První díl mám release v 720p (WEBRip.X264-DEFLATE[ettv]), který má skoro 5GB a nyní jsem našel k E02 komentáře, že je tam špatný zvuk a nevím, který shánět. Díky moc a držím palce!
Děkujeme Honzo, anglické titulky a i ty naše jsou na verzi NSTPPBLL. Sedí na webripy, které mají délku videa 57 minut 40 sekund. Případně pokud budou nějaké další žádosti o jiné verze, tak bychom mohli posunout časování.
Ještě dodám i pro ostatní. Co je na uložto, tak verze Plutonium nemá zvuk rozhovorů, takže tu nebrat a verze od BipolarBob je sice OK, ale je tam otravný watermark a nějaká jeho reklama na začátku.
... Sedí na webripy, které mají délku videa 57 minut 40 sekund. Případně pokud budou nějaké další žádosti o jiné verze, tak bychom mohli posunout časování.
Díky za odpověď Díval jsem se a mám pocit, že hned druhý díl má úplně odlišené releasy, než ten první díl. Kromě zmiňovaných, dneska vyšla tato verze:
The.Grand.Tour.2016.S01E02.Operation.Desert.Stumble.1080p.AMZN.WEBRip.DD5.1.x264-NTb[ettv].mkv
která má délku 57mn 43s, ale zjistil jsem, že už vyšly obě verze v x265 verzi, které při 1080p mají jen kolem 1.5GB. Pokud by to nesedělo, můžu poprosit o rychlý přečas? Ideálně na ty x265 verze. Nebudu nabádat či posílat link, ale na TPB je to od uživatele "sharpysword". Stáhnu a zjistím, jestli vaše titulky sedí na tyto vydání. Díky moc!
PS: na hlavní stránce fóra máte už nějakou dobu mrtvý link na nefungující TG e-shop. Všiml si někdo?
EDIT: Tak jsem otestoval první díl a sedí na zmiňovaný x265 release, takže nejspíš bude sedět i v druhé verzi.
The.Grand.Tour.2016.S01E01.The.Holy.Trinity.1080p.AMZN.WEBRip.AAC.5.1.HEVC.x265.sharpysword.mkv
The.Grand.Tour.2016.S01E02.Operation.Desert.Stumble.1080p.AMZN.WEBRip.AAC.5.1.HEVC.x265.sharpysword.mkv
...která má délku 57mn 43s...
Také stahuji tento release s touto délkou (přece jen mi jde o kvalitu obrazu), nicméně "problém" se 3s navíc bych neřešil...
Obvykle to bývá posunuté hned od začátku třeba díky reklamě na jiné seriály nebo delšímu intru, popř delší titulky na konci
TAK či TAK posunout titulky manuálně o 3s by měl zvládnout každý ;-)
Koukneme na to, nebude-li sedět vydáme dvě verze.
Na verze s délkou 57:43 naše titulky sedí. Otestoval jsem to co zatím máme na verzi 1080p.AMZN.WEBRip.DD5.1.x264-NTb a je to OK.
Už teďka předem díky za titule super práce těm co na tom makají fakt dík
jenom dotazek budou titulky nebo mužu jít v klidu spát a nechat to na zitra?
zítra
Ok moc děkuji
ahoj chlapi, jak koukám, tak na tom aktivně pracujete.. dokážete odhadnout, kdy to zveřejníte? díky
ahoj, řekl bych že kolem poledne určitě
Super, tak ať se daří
Držím palce, čekáme tady na to celá rodina! příště se rád přidám k překladu
Pro jdr79 k dotazu Deep inside Oman : je to nejspis opravdu klukovsky for. Stejny byl pouzit v blizkovychodnim specialu s Jordanskem, i kdyz tam to zni lip : Deep into Jordan.
Sedí na verze:
The.Grand.Tour.S01E02.1080p.WEB.x264-NSTPPBLL
The.Grand.Tour.S01E02.1080p.AMZN.WEBRip.DD5.1.x264-NTb
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Top Gear fórum » Titulky » The Grand Tour S01E02 [VYDÁNO]